Hayia ! Rada by som vedela vaše názory na celý birdz.Čo sa vám tu páči, čo vám príde originálne a prečo ste vlastne tu? A naopak, čo by ste tu zmenili, čo sa vám tu nepáči, čo vám to tu znepríjemňuje?!
birdz je druhy pokec-stetky si tu davaju svoje fotecky a ocakavaju komentiky, ludia sa tu bavia medzi sebou podla krasy profilovej fotky a maju plytke reci....ja sa aspon znazim byt kontroverzny
@glamorous Ach ty lichotníčka, to hovoríš len preto, že spolu čakáme dieťa (už to fakt vyzerá, že som ti hackol účet).
@riskozvychodu Co nie je primárny, jakeby som bol sekundárny, jak dajaká pištoľ v CS-ku. Budeš musieť prehodnotiť svoje životné hodnoty, inak ti budem musieť povedať to povestné sklamalsima.
som tu len pre tú nekončiacu studnicu ľudského presvedčenia o sebe samých, ktorá je tu vcelku rôznorodá a ľahko pozorovateľná...
tiež sa ru rád ventilujem skrz písanie blogov a rozčulujem sa nad pičovinami.
Nuž a originalita birdzu spočíva v tom, že na jeden bug tu môže upozorniť aj tisíc ľudí a v konečnom dôsledku budú jebnutí oni, nie ten čo by mal spravovať stránku, lebo sa vôbec sťažovali...
@kristinakostiviarova no ja nemam potrebu byt nejako skodna aj ked ludom lezu na nervy moje statusy, ale co uz s nimi, takym pravdepodobne lezie na nervy hocico co lezie
Bavim sa na forume pocas pracovnej doby a skracujem si tym den... Par ludi naozaj vie pobavit, hlavne ludia, ktori sem pisu svoje nazory a myslia si, ze to niekoho zaujima... Wait, ja to prave robim....
Birdz? Čo sa týka ľudí, to viete všetci, nechcem sa opakovať
Čo sa týka obsahu, tak aj teraz sa vyjadrím, že velepán Tomáš ( :} ) nedáva ohľad na stránku v poslednom čase, aj keď by som mu chcel s tým pomôcť, lebo mi na výzore Birdzu záleží a má veľmi veľa nedostatkov, kt. je potrebné doladiť, no to asi v ďalšom živote... Dokonca mi už na mail neodpovedal, a to je už čo povedať
...je mi miestami do plaču, ako sa zanedbalo na pohodlnosť Birdzu...
Ale super je, že stránku si môžem upravovať pomocou Stylishu, tvoriť si vlastný doplnok... Len ma mrzia tie vlastné webky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
toto miesto je pre mňa vhodná žumpa na moje duševné sračky :happy:
a samozrejme @4
+ čakám ze mi napise Martin na bielom koni
@riskozvychodu Co nie je primárny, jakeby som bol sekundárny, jak dajaká pištoľ v CS-ku. Budeš musieť prehodnotiť svoje životné hodnoty, inak ti budem musieť povedať to povestné sklamalsima.
tiež sa ru rád ventilujem skrz písanie blogov a rozčulujem sa nad pičovinami.
Nuž a originalita birdzu spočíva v tom, že na jeden bug tu môže upozorniť aj tisíc ľudí a v konečnom dôsledku budú jebnutí oni, nie ten čo by mal spravovať stránku, lebo sa vôbec sťažovali...
a obcas rada trollujem a sledujem ako si ostatni myslia, ze to myslim vazne
Čo sa týka obsahu, tak aj teraz sa vyjadrím, že velepán Tomáš ( :} ) nedáva ohľad na stránku v poslednom čase, aj keď by som mu chcel s tým pomôcť, lebo mi na výzore Birdzu záleží a má veľmi veľa nedostatkov, kt. je potrebné doladiť, no to asi v ďalšom živote... Dokonca mi už na mail neodpovedal, a to je už čo povedať
...je mi miestami do plaču, ako sa zanedbalo na pohodlnosť Birdzu...
Ale super je, že stránku si môžem upravovať pomocou Stylishu, tvoriť si vlastný doplnok... Len ma mrzia tie vlastné webky