@georg21 necítim sa v kostoloch komfortne ani ako turista, nieto ešte aby som šla na omšu medzi všetkých tých ľudí... kde väčšina prišla len z akejsi pohnútky, že sa to patrí 2x do roka ísť kostola (Vianoce a VeľkáNoc)
Cnosť duše sa neváži počtom návštev kostola ani počtom vhodených mincí do farárovej kasičky. Církev je len organizácia, ktorá chce vymámiť z ľudí peniaze, s pravým KRESŤANSTVOM nemá církev nič spoločné.
na zelený štvrtok som bola, potom som piatok sobotu robila tak sa nedalo, na veľkú noc som cestovala domov tak som bola až večer a v pondelok som bola na rannej ale nebola som na spovedi tak mi to je ľúto mám pocit že sa mi to ani nepočíta
@marcello1111 Áno, pekne sme si podebatovali pri kávičke a koláčiku a porozprával som mu o tom aký som veľmi, veľmi zlý heretik. Lebo na odpustenie hriechov potrebujem slovo nejakého starého deda. Ježíš sa musí hanbiť ako bolo jeho posolstvo zneužité církvou. Veď v mene církvi sa zabíjalo a ich hriechy im kňazi odpustili :/ :/ :/ !!! Kto sú oni aby súdili moju dušu.
@emzaaak
drž sa Biblie, Ježiš po svojom ukrižovaní povedal svojim apoštolom, choďte do celého sveta, učte národy môjmu Slovu, odpúšťajte hriechy, komu ich odpustite tomu budú odpustené a komu ich zadržíte, budú zadržané....
tak to stoji v Biblii...
nástupcami evanjelistov sú kňazi rímsko katolíckej cirkvi, Ona je Kristova nevesta.... tak to Boh ustanovil a človek nech to nemení!
za zločiny, ktoré páchali v mene krista bude každy spravodlivo posúdený, o to sa ty nestaraj...
drž sa evanjelia a ono ťa privedie na správnu cestu, lebo teraz kráčaš po širokej a rovnej ceste....
kňaz opustí v mene Boha každému hriešnikovi a aj vrahovi, ak dostatočne oľutuje svoj hriech, lebo také je Božie milosrdenstvo..
pre nás ľudí nepochopiteľné...
Choď a vyznaj úprimne svoje hriechy kňazovi a tvoja duša nájde pokoj a lásku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nein
Nope
Nuk
አይደለም
ոչ
ня
ne
não
dili
A ty?
už si to kňazovi povedal pri spovedi, čo si napísal....
drž sa Biblie, Ježiš po svojom ukrižovaní povedal svojim apoštolom, choďte do celého sveta, učte národy môjmu Slovu, odpúšťajte hriechy, komu ich odpustite tomu budú odpustené a komu ich zadržíte, budú zadržané....
tak to stoji v Biblii...
nástupcami evanjelistov sú kňazi rímsko katolíckej cirkvi, Ona je Kristova nevesta.... tak to Boh ustanovil a človek nech to nemení!
za zločiny, ktoré páchali v mene krista bude každy spravodlivo posúdený, o to sa ty nestaraj...
drž sa evanjelia a ono ťa privedie na správnu cestu, lebo teraz kráčaš po širokej a rovnej ceste....
kňaz opustí v mene Boha každému hriešnikovi a aj vrahovi, ak dostatočne oľutuje svoj hriech, lebo také je Božie milosrdenstvo..
pre nás ľudí nepochopiteľné...
Choď a vyznaj úprimne svoje hriechy kňazovi a tvoja duša nájde pokoj a lásku.