@firestorm to je jednoduche. keby to malo byt uz navzdy, zoberiem si ludi, ktorych poznam velmi dobre a ktorych mam velmi rada, minimalne teda. keby som napriklad vedela ze ma tam zavru na mesiac a potom pustia domov, tak si ta m zoberiem v podstate hocikoho, nejakych symposov, nech je to tam zaujimave
@orphanka psst ... birdzáci nedoprajú lásku! A veľa vzťahov tu v poslednej dobe povznikalo ... som si vedomá, že medzi nimi nebolo také obrovské puto ako medzi nami, ale ... aj tak musíme byť opatrné :/
...tak vďaka... akože... ja sa po čase zvyknem na chvíľu odsunúť aj sám
@wok ýnko , nebuď smutné, ja by som ťa vzal, bola by pohoda
len som mal takú dilemu, že "hm, vezmem ľudí ktorých mám rád na opustený ostrov, hej? určite budú 'radi' a hrozne sa mi 'poďakujú'... tak radšej nejdem komentovať"
@midnajt ja som vedela, že ty sa ozveš! radšje niekam na kafe, aby si mi ukázal zase nejaký podarený alkoholicko- chemický hókus pókus na opustenom ostrove by som nechcela byť ani sama so sebou, nieto ešte s nejakými (hocakými) ľuďmi
...ale ja som netušil že budeš súhlasiť s majuri, ty @mrchaprievanna ! ešte aj vieš že sa ozvem, ešte sa aj naozaj ozvem, a takto mi oplácaš? pch! na tebe spravím alkoholicko-chemický hókus pókus, a platíš ty!
@orphanka ... nemám slov .. ale silno silne ma to rozcítilo ... cítim sa tak zvláštne
A ĎAKUJEM ... za verejnú pesničku .. a ešte túto .. stáva sa mojou hymnou ...
btw ... mohli by sme im dať už pokoj .. raz si založíme vlastnú diskusiu .... pod názvom najobľúbenejší birdzák a budeme si tam hádzať komplimenty ... ach ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
@momoglamorous - musíme niečo aj jesť predsa
@nietimekki
ale vlastne mozno preto tolko vela, aby som mala co jest
a dvoch sluhov @admin @flysser
@ladyfox
a @uggla -u, lebo tá by so mnou nevydržala a drblo by ju a mali by sme aj niekoho na jedenie, keď už niekoho treba jesť
Neviem, kto by koho prevalcoval!
alebo teda dve dievcata a jeden chalan aby to nebolo take divne , a trosku sa "hanbim" napisat mena tak budem intimny
Nemôžeš sa takto oddávať slastiam...ako si to predstavuješ?
Ale aj tak je to tajné.
...tak vďaka... akože... ja sa po čase zvyknem na chvíľu odsunúť aj sám
@wok ýnko , nebuď smutné, ja by som ťa vzal, bola by pohoda
len som mal takú dilemu, že "hm, vezmem ľudí ktorých mám rád na opustený ostrov, hej? určite budú 'radi' a hrozne sa mi 'poďakujú'... tak radšej nejdem komentovať"
@midnajt ja som vedela, že ty sa ozveš! radšje niekam na kafe, aby si mi ukázal zase nejaký podarený alkoholicko- chemický hókus pókus na opustenom ostrove by som nechcela byť ani sama so sebou, nieto ešte s nejakými (hocakými) ľuďmi
A ĎAKUJEM ... za verejnú pesničku .. a ešte túto .. stáva sa mojou hymnou ...
btw ... mohli by sme im dať už pokoj .. raz si založíme vlastnú diskusiu .... pod názvom najobľúbenejší birdzák a budeme si tam hádzať komplimenty ... ach ...
ale inak asi by som tam ani nesiel :d
@dievcatko13
@nietimekki a teba by som zobral
@matwoo Nech je sranda.
@tomias Vyrovnanie síl.
@antifunebracka
@firestorm
a jeho zástupy húseníc by nás uživili aj zabavili na dlhú dobu