take divne moznosti z oci do oci to moze byt ucinnejsie povedat, urcite keby to malo byt len o zamilovanych listoch, tak je to bieda ale zas taky list ostava dlhsie ako sluchovy vnem a je to klasika...takze jeden seriozny a lubostny (dokonca taky seriozny, ze som sa v nom snazil drzat klasickeho ducha a preto som nedaval ani smajle ) som napisal
Neviem, či sa to dá nazvať milostným listom, ale odkukala som taký dobrý pocit "zbavovania sa pocitov", že dotyčnmu napíšem list, ktorý už len z princípu nedostane.
Listy su homotnym dokazom lasky. Pre tretiu osobu caso byvaju smiesne a trapne. Rad obcas napisem taky list hlavne na valentina, povazujem to za velmi mile a osobne. Co neznamena, ze mam problem povedat to aj do oci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale práve si predstavujem toho jediného, komu by som to bola schopná poslať a od smiechu končím v kolenách. možno raz.
Niečo ako toto?
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...