@wolskeoko v nitre sú 2 nazi shopy s oblečením čiže majú lahký prístup k svojej móde tak najčastejšie podla značky obleže nia napr. thor steinar ,eric and sons, eighty eight, doberman aggresive atd. ale v poslednomčase aj odpor. takže áno, ten čo vie čo máhladať ich spozná tak rýchlo akoby to mali vytetované na čele
@ruderenee tým že bojujem proti hajlujúcim kurvám čo by ma najradšej vypustili hore komínom pretože som "žid a komunista" (to prevé je pravda, to druhé nie) som trápny?
a to ti ublizuju tym ze nosia nejake znacky typu "doberman agressive" alebo co? a preco nezakrocis na ulici a musis o tom pisat na birdzi? myslis si ze to nebodaj vyriesis alebo ta tu budu uznavat ako najvacsieho bojovnika proti fasizmu?
@motorizer nosim asi polovicu zmienenych znaciek,lebo sa mi pacia,su sportove , atd.. tak asi dostanem od teba napicu ked ma stretnes antifasisti velmi vyhlasuju ako su proti tomu ze nackovia biju ludi kvoli obleceniu ( mozno pred desiatimi rokmi) a podobne bludy,a clovek sa tu potom docita ze kto je nacek podla oblecenia cele na smiech ..ale mohol by si dojst aj mimo Nitry,tu v Bratislave mame asi 100 cigosov co nosia znacky ako TS,pitbull a podobne,mozes to tu trochu vycistit aj s tou vasou antifou
@hetfield thor steinar,doberman aggressive (vlastne napodobenina TS),fred perry,umbro,lonsdale,everlast vsetko predavaju v tych dvoch nitrianskych "nazi shopoch" co spominal tento čaláďo ..cize za vsetko by si este dostal nalepku nacek alebo by na teba inak zautocil.. a minimalne TS je znacka oblubena sportovcami..boxeri,kulturisti,hokejisti,futbalisti to nosia..so znamych strieborny Tomas Starosta,futbalista Jan Durica atd..a robert rosenberg
@micenzo FP je asi rovnako extremisticka znacka ako lacoste kedze obidve maju blizko k tenisu,btw kedysi nosili aj ben sherman ktoreho zakladatel mal zidovsky povod a ked to zistili tak ho vyradili zo satnika
@hetfield mne to vysvetlovat nemusis, ja to vsetko velmi dobre poznam,to skor tu zakladatelovi tejto super temy napis btw. ked sme uz pri tom FP tak,ked tu prebiehal gay pride ci co to bolo tak ma policajt slusne "odklonil" z jednej ulicky lebo som mal FP a to vraj nosia extremisti..takze nielen na birdzi su zadubenci
stravil som tam nejaky cas a takych ludi som tam nestretol co mali take oblecenie
a po prve ,v nr je skupina alebo odboj abo jak by som to nazval,ze NARODNY ODPOR tak sa nediv,ale nemyslim si zeby tam boli neonacisti,skor by som povedal,ze su tam nacionalisti.
po druhe,mozno nejaka skupinka sla na futbal a mali zrovna take oblecenie.
po tretie,ked uz spominate obchody,poznam 4 a to nie som nitran
za stvrte,som nacek lebo nosim umbro,lonsdale,fred perry haha smutne
To mas fuka. Kto si chce udriet ... je fuka co je zac a co ma na sebe ... jednoducho si udrie, a je mu fuka do coho alebo koho si udrie, a taktiez je mu fuka zaco, naco, ci preco.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
mna nikdy nic ine nezaujima, len kto aku znacku oblecenia na sebe ma... Posledne co som bol v NR som nevidel ani jedneho
Skôr som to zvykol pozorovať dávnejšie a teraz sa mi to zdá byť normálnejšie ako kedysi.
stravil som tam nejaky cas a takych ludi som tam nestretol co mali take oblecenie
a po prve ,v nr je skupina alebo odboj abo jak by som to nazval,ze NARODNY ODPOR tak sa nediv,ale nemyslim si zeby tam boli neonacisti,skor by som povedal,ze su tam nacionalisti.
po druhe,mozno nejaka skupinka sla na futbal a mali zrovna take oblecenie.
po tretie,ked uz spominate obchody,poznam 4 a to nie som nitran
za stvrte,som nacek lebo nosim umbro,lonsdale,fred perry haha smutne