a je trapne jak stale picujete na pokec teda niektori ludia ..a myslim ze birdz na tom neni o nic lepsie lebo aj tu su nejaki ludia ktori pisu ,,AhOj LuDkOwiA,, atd. ale ti mi az tak nevadia jak tito co stale picuju na pokec a in e stranky atd.
Facebook zbožňujem, ale nový pokec zas nieje až taká kópia FB a mali by ste rátať aj s tým že je to len beta, a mimochodom birdz má konkurenciu? to je čo za hlúposť? BIRDZ je NIČ NULA oproti slovenskému velikánu azet-POKEC a nehovoriac o celosvetovom FB si porovnajte navštevovanosť a tak zrovnávajte konkurenciu to sú tie tomášove rečičky ktoré väčšinou ani nie sú pravda, môže si za to sám s tým prístupom akým ide birdz na nových či stávajúcich užívateľov...........
@11 jj suhlasim.. birdz ani nepoznaju ludia tak jak pokec..pokec pozna kazdy a birdz skoro nikto s kamosov..birzd je oproti pokecu nic moc a este tu skuste porovnavat birdz a facebook. LOL
jedine co tu je trapne ste vy .. Mate na birdzi nieco ako PLUS ? (Taze je to 100% free) .. Ukazte mi jediny billboard, plagat alebo iny druh reklamy na ulici (alebo nalepku na autobuse) kde je nieco s birdzom .. kulove .. pokec investuje do reklamy preto tak vela ludi tam chodi.. pokec ma aj v mediach velku vahu.. a navyse uprime povedane, som rad, ze na birdz nechodi vela ludi .. je to taka nasaa mala velka rodina
nazor inteligenta .. Postupom casu mi stale a stale viac sa potvrdzuje nazor, ze bratislavcania su tupci .. ale nehadzem vsetkych do jedneho vreca.. ty si typicky priklad toho koho do vreca hadzem
@22 pre teba su bratislavcania tupci a aj pre mna niektori ale bratislavu zboznujm takze ak nieco proti nej mas tak to sem ani racej nepis oki ?? a ak us nemas nic co by si mohol powedat tak tesilo ma papa zbohom
neni to kopia facebooku, len v niecom sa to zacina podobat, lebo pokec je a vzdy bude otom, aby si sa sniekym zoznamoval, nasiel si znamost na jednu noc, nezavezny flirt alebo co ja viem....a facebook je podla skor o priateloch, o tych co poznas,,,pokec sa tomu nevyrovna,,ale nechcem ho tym zhadzovat
strasne ma stve ten novy pokec ... eprecky uplne dohnojili ani neviem co som si s kym pisala a ja uz ani tak nechodim na pokec lepsi je birdz ... však =D
Pokec a ako aj iné projekty (a aplikácie) vo vývoji testujem a môžem povedať, že vzhľadovo je to ako facebook, ale funkciami je to stále len chat. Nechápem načo robia pekný visage funkciám (napr. od včera nefungujú na novom pokeci RP ani na jednom prehliadači a chyba asi nie je u mňa aj som to nahlasoval)keď ich najhlavnejšia funkcia takzv. sklo je úplne nezmenené. Mali sa radšej zaoberať tým. Na pokec mám neutrálny názor. Nie ani zlý, ale ani dobrý. Používam ho však kvôli ľudom, ktorý nepoužívajú iné alternatívy ako tu birdz.sk, facebook alebo iné veci.
serie ma to ze kopiruju facebook a na nic vlastne nevedia prist ale celkovo sa mi ten "novy" vzhlad paci viac ako stary..mozno tym ze som zvyknuta ba FB a tak mi je to blizsie ked je tak aj pokec spraveny..
betapokec je sračka opakujúca po iných "social network" stránkach xD čuráci sú to... písal som im ohľadne niekoľkých vecí, ktoré mi robia problém a hajzli ani raz neodpísali!
@stephan vzdy nie... odhadujem ze cca 50% otazok nezvladam zaregistrovat... ale na druhej strane, v pokeci maju vyhradenych ludi, ktori nemaju nic ine na praci len odpisovat...
kks jha then pokec neznaašam!! nejduu mi tham rp :"( aa celee mi tho mrzne...aa jha som člowiečiq ktorii si cenii aspoň trošku suukromia a nie aby wšetci wšetko o mne wedeli skôr než jha! som zaasadne proti nemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
AhOj ludkOviA, vsEthKYx vAs °°muCinkAm°° (smajlík)(smajlík)" (smajlík)(smajlík)(smajlík)
?
@schizofrenik
@spekacik
jedine co tu je trapne ste vy .. Mate na birdzi nieco ako PLUS ? (Taze je to 100% free) .. Ukazte mi jediny billboard, plagat alebo iny druh reklamy na ulici (alebo nalepku na autobuse) kde je nieco s birdzom .. kulove .. pokec investuje do reklamy preto tak vela ludi tam chodi.. pokec ma aj v mediach velku vahu.. a navyse uprime povedane, som rad, ze na birdz nechodi vela ludi .. je to taka nasaa mala velka rodina
birdz?
chodím sem, aby som sa pobavil na anketách, ako sú tieto, pobavil sa ľudoch, čo sa hádajú kvôli blbostiam...
betapokec kópia facebooku?
ste obyčajné stádo, jeden to povedal, ostatní sa prispôsobíte aby ste splývali s davom...
osobne ma to nezaujíma, a pokec je 0% konkurencia a maximálne 1% napodobnenina FACEBOOK-u, nemá ani trošička z možností FACEBOOK-u.
Pokec ide s dobou, musí rozširovať svoje možnosti aby prilákal viac nových užívatelov.
to že vy sa tu budete sťažovať nezmení názor ostatných tisícov užívatelov POKEC-u, že to je úžasný portál, kde plánujú tráviť svoj voľný čas.
It´s all about money people.
na cvičisku je každý generálom.
Oficialne cisla Asociacie interneotvych medii za mesiac marec 2009 (RU = real users, nieco ako "unikatni navstevnici")
Azet.sk - 1 662 066 RU
Birdz.sk - 222 966 RU
Booom.sk - 147 498 RU
Rebricek je napriklad tu:
» medialne.etrend.sk/vsetky-media/gr...
alebo tu:
» strategie.sk/sk/reklama/data...
Ak je to myslene ze klamem v navstevnosti, tak nemam dovod. Monitorovana je systemom Gemius od Mediaresearch - Asociacie internetovych medii.
A ano BIRDZ je MALY v porovnani s Azetom, to som nikdy netvrdil ze nie je pravda. Je to pravda. Ja vlastne ani neviem klamat...
u mna pokec birdzu nesiaha ani po členky ale to hlavne koli funkciam a nie dizajnu