Ja mám birmovku už dávno za sebou a bola to fraška. Neviem vlastne ani o čom to bolo . A na fare keď sme chodili na tie sabaty s dekanom tak schválne preskočil 6te Božie prikázanie, na ktoré som sa najviac tešil... Čo už, no a mal som hrozný oblek... Tvl ale no čo....
ja mám konfirmáciu, keďže som evanjelik, a ak takéto veci človek neabsolvuje z vlastnej vôle a presvedčenia, tak nemajú zmysel.
ale keď som bola menšia tak som vedela, že katolíci si na birmovke vyberajú druhé meno a ja som tiež chcela ale inak o tom veľa neviem, takže moja reakcia v tomto fóre je de facto zbytočná.
Takže počas Birmovky by si mal byť 100% presvedčený o tom, že veríš v boha a stávaš sa dospelým kresťanom. Takisto príjmeš dary ducha svätého, čo sa môže niekedy hodiť
@1@2
a hlavne nečakaj že ťa to zázračne spraví "dobrým kresťanom" a úprimne veriacim... na to sú iné prostriedky, štýl života... ale to dúfam chápeš... :letim:
@adka25 ak to este mas posli bodlo by @georg21 Hahah jasne ze hej Boze berem to cisto ako prve svate primanie @simka1311 cize ak som sa prihlasil tento rok tak mam cas do buduceho sa naucit tie modlidby a atd... ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A musíš vedieť tie základné modlitby a také veci...
ale keď som bola menšia tak som vedela, že katolíci si na birmovke vyberajú druhé meno a ja som tiež chcela ale inak o tom veľa neviem, takže moja reakcia v tomto fóre je de facto zbytočná.
Ja birmovku mám, rok sme mávali raz do týždňa pripravné stretnutia a naučiť sme sa mali také tie základne veci (modlitby prikázania a pod.)
Inac poniektori tam chodia kvoli prachom...nicomu inemu
a hlavne nečakaj že ťa to zázračne spraví "dobrým kresťanom" a úprimne veriacim... na to sú iné prostriedky, štýl života... ale to dúfam chápeš... :letim:
@georg21 Hahah jasne ze hej Boze berem to cisto ako prve svate primanie
@simka1311 cize ak som sa prihlasil tento rok tak mam cas do buduceho sa naucit tie modlidby a atd... ?