asi iba jedno si mozes dat ja som chcela vratislava lebo sa mi pacilo ze keby bolo namiesto to v b tak by to bola BA ale chcela som mercedes, ale to nebola svata
áno, viem že by sa to malo dávať podľa sympatie k svätému.. ja som chcela Elu a tú som nenašla že by bola svätá, no čo som pozerala výnam mena tak ma to vystihuje, takže by som chcela tú.. a potom ešte jedno meno, to už naozaj podľa svätej
ja som Klara a birmovku "nemusis mat" .. cize podla toho si netreba ani vyberat men a stretla som sa s 2 menami .. vacsinou Anna a Maria ... ale tusim to zlucovali do jedneho mena
@ress mala by si si prečítať zopár životopisov, napr. ako @zuzana15 a vybrať si tú, ktorá ťa oslovila ... ja som o Kláre videla film a veľmi ma zaujala
no veď to, že životopisy som už čítala a našla som len tieto dve.. a ešte Sabínu.. tá sa mi tiež veľmi páči, ale neviem sa rozhodnuť.. vy by ste si ktoré dali? Ela/Sabína/Quitéria?
@missewo zdravim a ano, napodobne .. nejako mi bol blizky Frantisek z Assisi v tej dobe, ked som sa zamyslala nad menom, preto som si vybrala Klaru ale kazdy ma ine pohnutky ... rozmyslala som ako to bolo vyssie aj nad osobnymi motivmi .. starka je Maria, cize aj toto meno som zvazovala .. pripadne Veronika, birmovne meno mojej mamy .. ale nakoniec som si vybrala "to svoje"
@althinka čožeee to aj ja, pozerala som kedysi dávno film Francesco a ma to riadne riadne zaujalo, lebo aj Klára tam bola... no a tak som si o niekoľko rokov neskôr spomenula a bolo
@missewo .. mne dali augustiani (bola som aj v zbore a dobre sme s nimi vychadzali, mali sme u nich casto duchovne obnovy .. a duchace s kopou talianskych mnichov mali vzdy neskutocne caro ) zivotopisy svatych .. priznam sa, ze film som nevidela A otec Angelo sa mi vzdyyy smial lebo dodrzat pre mna trojdnove silencium bola smrt ale vzdy som ho drzala najprikladnejsie
@hajzelbaba som clovek a robim chyby ale to sa ti nehodi do teorie. a ano hanbim sa. ze som clovek ked tak hladim kol seba a na ludi co maju potrebu si na kravinach dokazovat svoju dokonalost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
mala by si si vyberať podľa sympatie k svätému, po ktorej sa chceš pomenovať, nie podľa exotickosti mena
@ress mala by si si prečítať zopár životopisov, napr. ako @zuzana15 a vybrať si tú, ktorá ťa oslovila ... ja som o Kláre videla film a veľmi ma zaujala
niektori svaty maju i 3 mena ja osobne mam "dvojmenoveho"
len skoda ze zmysel je o dum dal, nez meno ci pocet mien samotny..
a myslím si že možu
..