Bisexualita... je na tom niečo zlé? Čo si o tom myslíte?
V škole som raz uviedla v dotazníku svoju sexuálnu orientáciu, ktorý mal byť síce anonymný ale keď som ho odovzdávala, tak spolužiak zhliadol tú kolónku a hneď každému vyklopil, že som
hmmm, no tak ja som asi tiez bi... fyzicky ma pritahuju aj dievcata ale lubit holku si predstavit nedokazem... nemyslim si ze na bisexualite je nieco zle...
@wera55555 Homosexualita je niečo s čím sa človek narodí, za to bisexualita mi príde niečo medzi, niečo umelo vytvorené, ako keby z trucu, nevedenia čo vlastne chceš...
Podľa mňa je každý tak trochu bisexuál... Si predstavte tých ľudí napr. vo väzniciach, vystačia si aj sami... A tiež sa naviažu nové vzťahy, keď sa už inak nedá...
A zoofilia to je teš orientacia ako každá iná ? Nwm ja som len na baby ale s chalanmi sa bavým iba stými co su mi sympatický .... neni to bisexualita dúfam predsa sa nebudem kamaratit z nejakým kkt co smrdí aj keby bol neviem aky dobrý ... duševne .... a osobne mne sa páčia holky ktore niesu vystredné uplne obycajné uplne najviac sa mi lubia holky co sa obliekaju športov puma značka a taak SEXY !! vrrr
@pernik aj ja mam ofinu a tiez ma fyzicky pritahuju dievcata.... tiez mi ju ostrihas? ...jaj uz chapem na co narazas-na tzv. ímou kidz-ale to nie je bisexualita to je pozerstvo...
@husky ano je to tak, ale ked si tu dotycny @pernik mysli ze je to horsie ako homosexualita (btw. nemyslimze homosexualita je zla) tak mu to treba vysvetlit
@zwejka Za zlé to považujem ja, je to zle pre mňa, je to podľa mňa nechutné, neprirodzené, veľa krát mám pocit, že tí ľudia chcú len zaujať. Tolerujem to, ale nepovažujem to za dobré.
nechápem toto prijmete buzerantov ako, že to je normálne ale pedofili zoofili a podobné individuá odsúdite...prečo? šak ako tvrdíte každého priťahuje niečo iné...
@pernik omg :d ze emo sa reprezentuje ofinou a bisexualitou? a to si na ktorom blogu 14 rocnej emo girl vycital? ...viem ze tato diskusia nie je o style emo ale predsa: emaci nemaju nic s ofinou, emo reprezentuje sXe, greenpeace, peta2 a nie ofina :d omg
my vyzerame tak, ako sa citime dobre ... ak si to ty zaradis do nejakeho emo, to uz mna zaujimat nemusi... hadzanie do skatuliek ma netrapi
@zwejka Možno pred 30 rokmi bolo EMO o tom, dnes je to o niečom inom A áno, EMO sa reprezentuje ofinou, bisexualitou, stiahnutou prdelou a prepichnutým očným viečkom, aspoň v roku 2009 určite.
Som rád, že sa cítiš dobre, aj tak si vás tam zaradím a už len preto, že to riešiš sa mi nezdá, že ta to nezaujíma
V mojej novej orientácii skratene PU sa budu nosiť učesy žlté a obočie zelené ..ked bude prsať tak si nahlavu nasadíme zelený balonik alebo kondóm...... SUPER NIE ?
@75 zabudol si dodat ze vsetko co ma ofinu je skazene, bisexualne a dokonca emo to aby ludia prestali nosit ofinu a snazili sa silou mocou preorienotvat, vies aby nahodou neboli emo :d
Milí moji vážení, ja som bisexuál, včera som zbúral poslednú stenu, priznal som sa mame, ktorá o tom posledná nevedela a hned´ som jej aj predstavil priateľa(tiež bisexuála)...Lúbil som dievčatá, veľa dievčat...no nikdy som nemiloval nikoho viac ako môjho priateľa, hej toto som vyhlasoval aj o poslednom frajerovi a o tom predtým, no toto je celkom niečo iné...vždy som bol názoru že jedine chalan dokáže spraviť dobre chalana, pri babách sa mi to ešte nevyvrátilo, no každopádne viem čo som, viem čo chcem a idem si za tým, som bi, vie to o mne rodina, vedia to o mne učitelia, spolužiaci, kolegovia, kamaráti...šepkajú si to o mne ludia na ulici a ako reagujem? Ako mi šepká srdce. Som z malého Záhoráckeho mesta a tu ťažko niečo utajíte, preto som sa rozhodol ísť presne "proti prúdu" a spolu s priateľom sa snažíme začleniť medzi ostatnú spoločnosť celkom spontánnym chovaním, t.j. držíme sa za ruky pri prechádzke mestom, bozkávame sa hoci aj na ulici, či pri mne stojí moja sestra, otec, alebo suseda...a bez hanby, pretože inak sa ľudia nenaučia s nami spolunažívať, ak ich "my" k tomu nedonútime "násilím" a pri tom celkom nenásilným spôsobom Preto je bisexualita pre mňa úplne prirodzená a podľa omnoho múdrejších ludí ako sme my tu, je každá jedna bytosť bisexuálna...od narodenia, iní sa prikláňajú že okolo 18 roku života si jedinec vyberie svoju orientáciu definitívne...no myslím že je to hlúposť Každý nech sa stará do seba
už sa tešim ked budeme chodit pouliciach a ludia nas budu nenávidiet predo že sme Pu-kids budeme si robyť venčeky s púpav meditovať apotom dame hromadny sex medzi púpavami ...
Alergici nás budu nenaidieť ...... pojdeme doboja azlikvidujeme všetkých alergikov sveta !!! vyčistíme tuto Pupavovskú zem od pliagy !! Spravime pupavove pelove bomby že alergici sa udusia...pupavový holocaust ............
@78@pernik emo je stale o tom istom, to co ty v tejto dobe povazujes za emo je len napodobenina, to nie je emo...
ja neriesim to kam ma zaradujes, ale to ze usudzujes ze vsetko co ma ofinu a je bisexualne orientovane je hned emo... mne je jedno kam ma zaradis ty, pretoze ta nepoznam, nezalezi mi na tebe
@chevro Nemienim tu rozoberať vlasový styleing, sám musíš vidieť, že jeho ofina tak vyzerá.
Tento černoch si o sebe myslí, že je beloch, ale ja tvrdím, že je černoch, no on ma che presvedčiť, že je beloch a to, že je čierny ešte neznamená, že je černoch.
Budeme nová nadradená rasa...možno sa povznesieme a postúpime na novú uroven bytia ... omadesááá ... náš vzostup nastane 21.12.2012 Tak ako to predpovedali pupavové veštice !! Osud ludsva je spečatený !
@pernik@88 Miesas hrusky s jablkamy. Ten cernoch sa taky uz narodil. On s tym nic neurobi. Teraz som ,ako vravis, EMo. Ostriham sa, a Emo uz nebudem ???
@v3nty presne tak! Prečo by sme sa mali za seba hanbiť?! Nech sa hanbia oni za svoje predsudky! Nikoho neotravujeme, jedine co chcem je, aby nam dali homofobne kurvy pokoj!
Držte sa s partnermi a partnerkami za ruky, bozkávajte sa...milujte sa a ukážme tým kokotom ktorí z nás sú "chorí"!
@hangtime11 áno povedal a myslíš si správne, vieš kto som
@v3nty Presne to je ono!!! 21.12.2012 sa má začať nová éra ľudstva, upgradeujeme a my budeme tí, ktorí povedú Zem ďalej Za predpokladu že ste zároveň indigoví, alebo krištáloví či diamantoví
@flamerage Možno v svojej hlave budeš, ale nebudeš tak vyzerať
@zwejka Dúfam, že to nebolo myslené na mňa, ver mi, že liberálnejšieho človeka ako som ja by si len ťažko hľadala, to, že sa mi homosexualita a bisexualita hnusí, neznamená, že som konzervatívny
Je pekné keď je chlapec s chlapcom štastný a majú sa radi, ale aj tak je to pre mňa hnusne
@94 cela spolocnost? nemyslim... ty si asi pod pojmom ´´cela spolocnost´´ predstavujes ´´cool´´ a ´´in´´ ludi ktory sleduju vsetky ´´news´´ na scene... a ludi ktori su tymyto novinkami ovplyvneni...
@pernik@99 a tu si zase trepol hovadinu.. "Možno v svojej hlave budeš, ale nebudeš tak vyzerať" tak skus pochopit ze on je emo len v tvojej hlave a ne v jeho..
@chevro Máš pravdu, nie všetko je tak ako vyzerá...
...ale potom nech sa nestažuje keď ho nazvem EMOm, vyzerá tak, môj prvý dojem bol taký, prirodzená reakcia, v hlave blislo emo, tak nech to pochopí, že tak vyzerá a, že ho tak ľudia nazývať budú
POCUVAJTE MA šECI TERAZ POVIEM NAJVECSIU MUDROSť KTORú SOM KEDY POVED ZA CELý MOJ žIVOT NIEčO LEPSIE NEPOVIEM DAKUJEM MOJMU OCOVY SESTRE BRATOVY MAME A OKOLIU žE MA V TOMTO PODPOROVALI A TO čO CHCEM POVEDAť SA DOZVIETE Až ZACHVILKU...
PRETOžE EšTE BY SOM CEL PODAKOVAť MOJMU SPONZOROVY PUPAVAs.r.o ZATO žE MY POSIELALI PENIAZE ZA STUDIUM A LEGALIZACIU PUPAVY ...TAK A TERAZ TO PRííDE TRAM TARADAAA
@pernik Raz som EMo koli tomu ze ty mas ten pocit, potom som EMo , lebo to mam v hlave, este k tomu som bisexual.
Prestavas ma bavit. Mozem ti povedat len jedno. Vela ludi ma za to odsudi, ze som stratil nervy, pripadne ze som chuj, ale mne to neda. Tvoje teorie su mi ukradnute...
...pofajci mi kokot
(touto vetou som sa prezradil ze som bisexual, vsak ?
No viete ako nekdo dava piko čongo bongo ako hej viete ako noo a ja šnupem nanohmotu vyprodukovanu s pela púpavy hej ako viete ako hej ... to sa zacne stiepiť v nosnej sliznici a potom ako hej ta nanohmota je uplne pecka ..pouzivam an aplikovanie hore spominaný transfunkcionálny interkondicionér ako hej a nanohmota ecka ako viete ako ale cem stym prestať ešte tento posledný galon hej ako viete ...toje moj život toto ako hej pupavva
Serte nato ako moj dedo vravievau "Pred pašou si smrknem nanohmotu , cezobednu pauzu si smrknem nanohmotu , na vecer si smrknem nanohmotu " .... tobolo jeho z jedných predsifilistyckých vyjadreni ... potom hovoril "lízanec z predu ,píchanec zo zadu" ... múdry clovek to bol ... osvietil cesu pupavovým mníchom
@wera55555 nejde o to, či je to zdravé, alebo choré, ale o to, že si človek a máš slobodnú vôľu sa rozhodnúť. tvoja sloboda končí tam, kde začína sloboda iného a koho obmedzuješ tým, že si bisexuálka? neviem o tom, že by si tým vôbec niekedy mohla siahať na niekoho slobodu. nerieš. mám kamarátku, ktorá je bisexuálka a mám aj homosexuálnu kamarátku. nerobím z toho vedu vôbec a pritom by som mohla mať strach, že by sa do mňa mohli zaľúbiť. nie. prečo? aj chalan sa do mňa môže zaľúbiť, načo z toho robiť vedu? a v partii obe berieme úplne normálne. veď sú to ľudské bytosti.
podlamna je v kazdom cloveku take malicke "bi" len u niekoho sa to prejavi,a u niekoho nie. V dnesnom svete je ale fakt tazke rozlisit kto je a kto sa len robi niekym inym ...
je to prirodzená úchylka, lenže nesprávnym smerom, slepá ulička. nie je to alternatívna sexuálna orientácia v pravom slova zmysle nakoľko nedáva funkčnú alternatívu k heterosexualite (čo sa rozmnožovania týka). v evolúcii neobstojí lebo čistý homosexuál sa proste nemá ako množiť, čím si znemožňuje dosiahnuť primárny pudový cieľ všetkého živého."
@pernik ani som necitala setky postrehy lebo by ma jeblo si divny nic v zlom aj ja som a co? ale obcas tvoje nazory klesaju nespravnym smerom inak pohoda a btw aj mne sa pacia dievcata a nepride mi to zlé
ako táto diskusia zasa sa zvrhla do hadania sa troch ci styroch osob..jak aj vzdy pri takychto temach..co uz no...
koksoo,kolko prispevkov tejto diksusii.. a inac,podla mna je bisexualitaba aj homosexualita nie normalna vec,ja to neuznavam,pride mi to chore,a nadavajte na mna kolko,chcete ale mne to tak pride.... ee...
V mnohých prípadoch človek za to ani nemôže. Väčšinou to býva spôsobené vyrovnaným množstvom dvoch hormónov, čo zblbne človeka k bisexualite.Odsudzovať takto postihnutého jedinca nieje na mieste...
@Wera55555 urcite to nie je normalne. Ked budete mat taketo nazory tak zachvilu bude aj pedofilia normalna. Je to zvratene. Je dane ze muz a zena musia plodit a nie zena a zena ci muz a muz. Co z toho vyjde? Iba sex. To je jak keby si prcovala zadarmo Ked som mal ja 15 nebolo chyru ani slichu po niecom takom. Vasa generacia je uplne zdevastovana. Ale z toho snad vyrasties, je normalne ze sa este 15 rovne dievca stale hlada a na svoju orientaciu prides neskor.
@pernik Ty si totálne jebnutý, vieš o tom? Serieš si do huby. Okrem toho, silne pochybujem o tvojej kompletnosti, koľko máš rokov? 15? Dobre, ja nie som natoľko starší aby som ťa tu za to zjebával, no vidím že si v pomere k svojím vyvinutejším vrstevníkom hlboko pozadu, tak ťa prosím, ak mieniš na sexualitu inú ako je tá tvoja len pičovať, radšej sa zdekuj a nájdi si inú zábavku, nikto tu nie je na teba zvedavý dobre? Založ si vlastnú diskusiu a rozoberaj nás tam so svojimi homofóbnymi kamošmi až do udusenia a zavírenia. V opačnom prípade zariadim aby tvoja bol ďalšia návšteva aj tvoja posledná
@144 jasne v pondelok na pošte nadobierku si zober ...
hh už sa zacina rozrastať nasa orientacia pupavistov lebo nevedia že stači raz a na nanohmote je zavyslí človek....a este k tomu ked sa vyspi s hosikým chlapom alebo ženou aj zvieratom aj z narcisom tak aj oni sa stanu zavislí .... nanohmota je vysoko navyková látka ale psst
Si sa rano zobudila a povedala ze "hmm tak od dnes budem bisexualka" co si malo zaujimava ? malo si ta vsimaju ? Chodila som z holkou,nie jednou ale viac menej som sa vonku medzi ludmi snazila tvarit ze sme tie najlepsie kamaratky aj ked mimo to bol VZTAH. ja sa hanbim to vobec priznat ze som BI nikto to nevie jedine to mam v profile na birdzi a tu ma vela ludi nepozna osobne chvalabohu.Nie, nie je to nic zle.Pripady ako TY z tej orientacie robia "modu" ... Uz si chodila z holkou ? pochybujem... neblaboc hluposti sa spametaj
mimo to nemusis byt bi ked sa LEN pacia holky,obdivujes ich ... Vies si predstavit aspon MILOVAT holku,mat z nou vztah,milovat sa s nou ? ci su to len predstavy a fakt potrebujes byt zaujimava ...
@stmortiis Tak si to prečítaj ešte raz, to, že sa mi hnusí keď sa bozkávaju dvaja chalani, to je akože názor, ktorý ide zlým smerom? Dakujem pekne potom...
@mimqa14 ja nie som bi kôli tomu, že chcem byť in....proste som som aj na baby, je na tom niečo zlé? a inak, ja som chodila aj s viacerými holkami a viem si predstaviť že by som naozaj zažila s holkou normálnu lásku, takú istú ako cítim teraz k svojmu chalanovi.... no a nie že predstaviť vlastne ja som už jednu takú aj naozaj zažila...!
@hajzelodkosti prečo by to nemohlo byť normálne? Bisexualita je úplne v pohode, ale pochybujem že či niekedy budú pedofili alebo zoofili považovaní na normálnu vec... pokiaľ viem, tak pedofili a zoofili sú trestaní a bisexuáli a homosexuáli nie sú a ani nikdy nebudú, pretože oni nič zlého nerobia!
ako fakticky FUN ...nič som nečakala od tejto témy a toť je v TOP-ke...síce iba kôli tomu že sa tu len pár ľudí rozpísalo...ale no čo už ...o tom sú diskusie..len škoda, že dám tému a @pernik to zvrhne na úplne inú tému....
a teraz k ludom co su proti a tu vypisuju a napadaju ludi co su bi alebo g- STE OBMEDZENY XUDACI,UPLNE ZAKOMPLEXOVANE SOCIOPATI. TA VASA OBMEDZENST SA PREJAVUJE NA VASIX ZDEGENEROVANIX NAZOROX. ZREJME MATE EVIDENTEN PROBLEMI Z VLASTNOU SEXUALITOU A PRETO SA STARATE DO LUDI CO SU IN AKO VY. JA ..NAPRIKLAD TAKEHO @pernik a POVEDAL, ZE KED JE TAKY MALY A MA HNEDE OCI, TAK JE POSTIHNUTY, HNEDE OCI SU UXILNE,TVAR JEHO NOSA POUKAZUJE NA UCHILKU A PODOBNE KRAVINI (SORRY @PERNIK , TO BOL LEN PRIKLAD) AKO SA SPAMETAJTE VY OBMEDZNY NEVZDELANY BLAZNI, ZAKOPLEXOVANE CHUDERY, A LUDIA CO MATE PROBLEMUI Z VLASTNOU HETERO!!! SEXUALITOU. TO LEN POUKAZUJE AKI STE SKUTOCNE HLUPI A OBMEDZENY A NETOLERANTNI LUDIA, TAKICH BY SOM NAJRADSEJ NAKOPOL ZE BY ODLETELI DO VESMIRU. NEMUSI SA KAZDEMU VSETKO PACIT, ALE NEX RESPEKTUJU A TOLERUJU!! BI A G. INAC NESU ONIC LEPSI AKO BOL adolg hitler alebo stalin alebo ini krvavi diktatory. tot vsjo...zatim
Si prečítaj ešte raz čo som napísal ti hovorím! Ja sám mám dvoch klamarátov homosexuálov.
Ja to tolerujem, keby som ich netoleroval, tak by to vyzeralo inak.
Je to pre mňa hnusné a podľa mňa nenormálne, ale TOLERUJEM ich, nikde som nepovedal, že ich netolerujem. Nech si robia čo chcú je to ich vec, ale nech tým nepohoršuju mňa.
Neviem už ako inak ti to mám vysvetliť, ale zdá sa mi, že tvoja hlava to aj tak nepochopí.
Tie tvoje urážky na moju osobu si strč do prdele.
Neviem ako si mohol z fotky vyčítať moju výšku, ale budiž, je to tvoj názor, ktorý mi je ukradnutý
Porovnávať ma so Stalinom, alebo Hitlerom, si smiešny
Nakoniec ti ešte poradím, že by si si mal zaplatiť pár hodín doučovania gramatiky.
@wera55555 ak mi povie 15 rocne dievca, ze bisexualita je v pohode budem si mysliet len to, ze z toho vyrasties a ked nie lutujem ta a tvoje nazory isto teda dufam, ze casom pochopis a ponoris hlbsie do tohoto problemu.
@wera55555 je to tvoja osobná vec zlé na otm nič nevidím proste je to láska k obom pohlaviam ak je ti s nimi tak dobre tka prosím sú to tvoje pocity tvoja vec a tvoj život ak má niekto voči tebe predsudk možno si niečo kompenzuje ... ale ja osobne v tom nič zlé nevidím
@pernik okej, tak beriem kritiku na tvoju adresu spet, SORRY. ale vela si pisal a necital som vsetko este raz sorry a aj za ten priklad sorry.
vysku mas na webke a to aj ostatne ( som napisal ze to bol len priklad tak neviem co riesis)
urazka?? myslis to ze si maly a lahki ako...??? neber vsetko tak vazne.
LOL, to ne neba som porovnaval z hitlerom a stalinom, aleked si sa v tom co som pisal vo vseobecnosti nasiel tak ti gratulujem. asi si potom taki ako tam pisem.
ako vies co, ja ti to poviem rovno- neznasam intoleranciu a diskriminaciu len na zaklade orientacie. keby si bol bi ( no tii to maju este dobre) alebo gay, tak by si vydel co je to diskriminacia a intolerancia.
@wera55555 v mojej hlave je to jeble? Ty pica v tvojej hlave to je jeble. Ja som ti od tej tvojej zvratenej pice neodpadol takze sa so mnou takto nerozpravaj. Ja som spravne orientovany zato ty nie. Nie ti ludia su chory. Ked ti mozem odporucit precitaj si knihu zaklady inteligencie, kde je kapitola homosexualita a tam je nazor odbornika. Ten by ti povedal, kto je jebly ty zvratene decko.
Teraz nedavno som docital knihu Sex a laska v starovekom Grecku.
Docital som sa, ze aj ked zakladom vtedajsich vztahov bol klasicky heterosexualny vztah, no existovali aj mnohe dalsie formy. Napriklad : takzvane zaucovanie mladikov ( pederastia ) : mladi chlapci si nasli skuseneho muza, ktory sa im venoval od 13 do 18tich rokov a potom ked uz boli pripraveni, potom si nalsi zenu. Tento homosexualny vztah sa spolocnostou toleroval. Takisto sa to tolerovalo pri zenach. Problem bol, ak bol chlapec mladsi nez 13 rokov ( to sa netolerovalo - pedofilia ) alebo ak vztah trval aj po 18tke.
Tymto som chcel povedat, ze homosexualita, ci uz gayovia alebo lesbicky tu bolu uz v antike...ale bisexualita sa abjavila az v novoveku ako modny trend.
ukaska "inteligencie" @197 tak to su ty mnou zmienovany zakomplexovani xudaci. a este tu sa ohana nejakou knihou od nejakeho zakomplexovaneho xudaka ale asi moc tento tu @197 priklad demencie fetuje alebo ma probelmi ze ma maleho alebo ze vypada ako vypada alebo mu nestoji alebo daco ine chudak!!!
@197 inac radsej but ticho tu, lebo sa do teba "obujem" ze sa nespametas. ty dementny psychopat!! mas 21 a skaces tu 15 rocneho dievcata?! si xod svoju akoze muznost ( aj ked z tym tvojim sichtom pochybujem :d ) dokazovat sukanim nejakich stetiek. a nie tuna!! a podaj si ruku z hitlerom, niesi onic lepsi ako bol hitler. si to iste.
Všetci ste tu bohove múdri...teda takto...nepovažujem za bisexualitu to ak sa babenky čo majú v priemere 15-16rokov bozkávajú na diskotékach aby upútali chlapov ktorým sa pri tom pohľade postaví vták. No a potom tie babenky tvrdia že sú bisexuálky pričom otvorene priznávajú že by s babou chodiť nedokázali ale vyspať by sa s babou mohli. Teda ukážte tej slečne s prepáčením pi...u inej holky a utečie kade ľahšie. Teda myslím za triezva lebo opité sú schopné hocičoho. A potom sa každý diví prečo sa bisexualite všetci smejú. Ja osobne som do 20rokov chodila len s chalanmi. No a potom som spoznala Niky. Chodila som s ňou rok. Po rozchode s ňou som spoznala Denny a chodila som s ňou 9mesiacov. Hovorím o skutočných vzťahoch, se vším všudy. Skutočná láska, sex,žiarlivosť,slzy,smiech...všetko. Takže sa tu nechcem povyšovať nad nikoho len si myslím že bisexualita nieje o tom s kým sa dokážete vychrápať alebo bozkávať...ale o tom koho milujete. A ak dokážete skutočne milovať osobu tak rovnakého ako opačného pohlavia v tom prípade sa môžete vyhlásiť za bisexuálov...
nemá zmysel to riešiť proste buď to berete normálne alebo to odsudzujete...mne to je jedno kto je aký..proste je t o človek ktorý sa tak narodil a nemôže za to že je tak trochu iný..teda nno..pokial by ma dotyčná nezačala baliť
@203 lenze v tom veku, sa este len rozvija clovek. vetsina ludi zisti az v nieskorsom veku ci je bi alebo nie. a z tym ze " vsetci ste tu bohove mudri" si laskavo nexaj pre deti zo sidliska kde byvas ( alebo dedini) . a za tym ze vetsina ludi je c viec alebo menej BI si stojim!!!!! ale ty...zijes v nejakej dedine tak o rela svete nemas asi ani paru....a to ze dakjaka sa z inou polize a vyspi...to je potom u teba ako hetero?! ti ukazem " milion" heterakou co su potom podla toho co si napisala "neheteraci" . poznal som v meste kde sme predtym byvali jedneho cloveka, co bol hetero( aj ked... ) a sukal a lizal sa z kazdou ktoru stretol ked bol " pod parou" takze tvoje hodnotenie ludi, je dost povrxne a obmedzene len na zaklade tvojix dojmou a veci z ktorimi sa da lahko stretnut v dnesnej spolocnosti na slovensku.
Púpavisti šeckých krajín spojme sa !!! prú zrujnujeme cirkev ! a potom rozputame atomovúvojnu..prezije len ten kdo snupe pupavovú nanohmotu !!!!!!!!!!!!
Aj tak ste prijebaný šeci ... očo vma ide ..... kurwa navás gulka škoda... sa iba smiať nadvami jojóój ...keby toto pocul moj nebohý komunistycký dedo.... ved chudák sa musi v hrobe obracať.... joj vy už neviete co od dobroty robiť !!! len as tie internety zaujimajú doma nemate co robiť ste na internete ...zasecko moze internet aj za vznik tych anrusených deti co sa rezú poviem ja vam deti moje moju teoriu ....
Dievča silne dusevne zdrave kompletne super dostane na narodeniny pocitač jojoj jaká slava pomyslí si ... no pridu vianoce a vypíta si internety pod stromcek... zozaciatku pohoda ... super ale ked pride prvá láska vtedy nastane problém ... sklame sa a chuda deprimovane sedi iba doma nad tými internetmia rozmysla že život je napicu a rozmysla nejde sa vonku poprechádzat a odreagovat len sedi za tou obrazovkou a rozmýšla ...a rozmysla...a potom najde nanete ze emo ze rezačky že topomáha a takto sa spoji s nejakou emackou dalsou a takto sa medzi sebu deprimuju ze ake maju zl životy atd. No a potom sa zacnu rezat kokotiny robiť fetuvať na tých hlavch sa točá grafity ciernym ruzom si pišu nacicky potoms a fotia do albumov napokec ......no kedže diievca bez internetu,repsektive s internetoma le dobrími rodicmi ktorý ju obmedzuju v internetoch ... je dievca nutená ist vonkua doreagovať sa... tak si dievca poviem Jebem chalana !!! najdem druheho ale teraz musm zahradkú pokopat ,vyplieniť,seno po jablonou poobracat nadojiť a popri tje praci silnej nema ca smysliet and chujovinami ... no a takýto istý názor mám nadvami !!!
Ludia počujte robte niečo zo sebou ... na jar kvitly pekné pupvy mohli ste si robyť venceky,teraz je leto cas brigád , zachvýlu sa budu kopať zemiaky na jednotnom rolnickom druztve celkom dobra brigáda... a uvidíte aky je zivot fajn no a nebudu ziadni homosexualni hetero sexuali bisexuali
A ste polčuli co internety sposobili ? už su aj metrosexuali ... co v metre sexuju z odstavenými vagónmy alebo emtrovými vlakmi toto už kde zme ? medzi tie gumene rohoze co to spaja tak tam to pchajú no fuj !!! tam nech konope idu močiť na potok a potom mi fusakle stoho stará mať uštrikuje lebo není konope ako konope ....
gynekol´g venty ma ordinačne hodiny pondelok az piatok od 00:00 do 00:30 A od 00:30 do 00:02 masirujem ohanbie pupavovým okvetím ....je to dobre a pomaha to (neviem ale este naco)
@197 tvoj prejav svedčí len a len o tom, že tebe okrem základov inteligencie chýbajú aj základy slušného správania, tolerancie a predpoklady na normálnu konverzáciu.
k téme: bisexualita vždy bude v mojich očiach len póza. a homosexualita niečo nepochopiteľné. ale čo už s nimi...
@212 t& čo hukas ty kurwa tam ? ja som vam ukazal iba ake kokotiny tu pisete to je uplne to iste ako pisem ja.... nikde sa stým nedostanete nic to nezmeni tak co diskutujete o kokotine jeden druhemu chcete zmenit nazor aj tak na kokot .......
Ste taký prijebaný ako tie moje komenty co sem davam si uvedomne bisexualitavždy budu ludia za a proti ... nic sa natom nezmeni že sa tu hadate ako jebnutý kokoti ..... ptom si zacnete nadavať ako prijebaný ubožiaci cigánsky ked sa hadaju kdo ma večšiu podporu ...priom ej rovnaká ....
Robte racej nieco užitocne chlapi jebte sa s babami alebo schlapcami ženy jebte sa s chlapmi alebo ženamy..a nehukajte tu tolko už !
Ono tu ej to asi tak zaloil diskusiu napiš svoj nazor. Jeden napise že su bisexuali nejaky kokoti abo tak ddalši zacne donho picovať .... snažte vyjadovať svoj nazor aby ste sa neurážali Vy KOKOTI !! no ale néé vy ste prijebanýý ....
@212 ty kokot zakoplexovaný chudak daj si pozor aby som ti nepretiahol lešenarku tycku cez tvoj face ... to robý zakomplexovaný chudak z dediny ktorý vyrastal v meste (toto nieje správna ukážka mieromilovnej konverzácie,neberte si somna príklad)
@217 teda naopak meštan vyrastajúci na dedine od svojích 13 rokov a nemenil by som ani ani zatu picu... a este som aj hasič funebrák Hasicke zábavy 4ever... to v meste nezažiješ take evci samozrejme ekd je v meste akcia tak ideme domesta najaka diskotéka a podobne... niekedy sa ideme pozreť len tak poprechádzať ci nenarazime na bandu meských fetakov alebo hiphoperov 15rocných ...čo fetuju an detských ihriskách a trosku snimi pokecame v zmysle nápravnej výchovy
@nikeboy ten zakomplexovany chudak je clovek uznavany vo svojom obore. To o nom bude pisat 16 pubertak co ani pisat nevie. Ledva konci strednu a v zivote ho caka boh viec co. A ty si co dokazal? Okrem toho, ze napises jednu velku primitivnost na fore? Ty mas sam so sebou problem. Decko.
@nikeboy pocuvaj ma, ked si taky hrdina mozes mi to povedat aj osobne a zastat sa toho 15 rocneho dievcata. A stetky nejebem. Mam priatelku. Ty sa do mna chces obut? no dobre takych tu uz bolo. Ty asi ani nevies co robil a kto bol hitler a nauc sa pisat prosim ta, ked sa chces slecny zastat.
Pokiaľ sa to netýka vyslovene mňa a nijak mi to neubližuje nejakým spôsobom, tak mi je to jedno, ľudia sú všeljaký, maly by sme sa všetci učiť tomu že sú aj diamentrálne odlišný ľudia od nás a rešpektovať to.
@hajzelodkosti...mozes mat aj newiem aku skolu ale stale bude primitivni zakomplexovany xudak. ti ukazem kopec ludi co maju vysoku a su to primitivy. so ti iste ako hitler!!! nesi onic lepsi, tvoje prispevki tuna k tejto teme otom jasne svedcsia!!
@v3nty pocuj ty kokot, by som ti zajebal tak si matku picu pojebes ty skurvysyn!!!! xod do pici ty kokot do tej dieri skade si sem prisiel!! ty martinsky KOKOT!!!!!
jeejhá.. sak to je uplne normále,... ako keď sa páči iné pohlavie, alebo rovnaké. prečo sa to stále rieši, že je to nebodaj zlé, alebo sú to zvrhlí ľudia? a šak nech si každý žije, tak ako chce.. čo iných dotoho?.....
nechápem čo s atu poriadne rieši ... ofiny alebo bisexualita ??
každý človek má právo vybrať si svoju orientáciu a srať na to čo si NIEKTORÍ zaostalí ľudia o tom myslia ... je fakt zaostalé si myslieť, že bisexuáli alebo homosexuáli sú banda úchylov
"ako vies co, ja ti to poviem rovno- neznasam intoleranciu a diskriminaciu len na zaklade orientacie. keby si bol bi ( no tii to maju este dobre) alebo gay, tak by si vydel co je to diskriminacia a intolerancia."
-> diskusia: Bisexualita
Chcel som len podotknúť, že nemyslím že bisexuáli to majú dnes ľahšie ako čistý homosexuáli, to čo si napísal v zátvorke, zisťujem že omnoho viac ľudí odsudzuje bisexualitu ako homosexualitu, hoci uspokojivý počet ľudí prijme fakt že je niekto bisexuálne orientovaný lepšie akoby bol gay, alebo lesba. A dôvody prečo je bisexualita odsudzovaná? :
-"heteráči" (rovnako ako aj niektorí "homoši") si myslia že sa len schovávame a hanbíme za svoju homosexualitu...napríklad = pičovina!
-ľudia nedokážu pochopiť ako je možné, že človek dokáže milovať osoby odlišných pohlaví, teda muža aj ženu?! Nie?! = pičovina! Ako to môžu vedieť ked´ to vlastne nemôžu cítiť? Nezažili to? Opakujem-pičovina!
-rovnako to ľudia pripisujú aj mladému veku, teda nerozhodnosti,prípadne nudy s cieľom zaujať okolie, pre fádnosť vlastnej osoby a nevšímavosti okolia...možno, sú takí-nepochybujem, no tí len škodia nám, preto poviem aj tak, že je to...pičovina!
takže tak, oproti tomu, ked´ si raz gay, si gay, (aj ked´ nehovorím že aj tam si niektorí vymýšľajú) no ak už vidíte "chlapa" s make-upom a špicákmi s kabelkou na pleci, čo si pomyslíte?(a nehovorte že nikdy sa vám to nestalo) : "Dopiče to je aká buzna!"
Takže tak, sú takí aj takí a myslím že je celkom zbytočné to tu ďalej rozoberať...
@236 ???? priznam sa ze nerozumiem a nexapem co si tym xcel ako povedat. ja proti BI urcite niesom!!! ale to bi si zistil asi len v pripade keby si si precital vsetki moje prispevky k teme gay a bi. ale xapem ze je toho vela k tej teme. len ti estte raz zopakujem ze ja niesom proti bI!!!! ale viem o mnostve ludy co su gay a proti bi su. aj moj byvali sexualni partner bol bi a vobec mi to nevadilo. tak isto ako jeden moj ex, a ties som to bral normalne v pohode.
Dokážem povedať, ak sa mi páči nejaká baba, ale nič by som s ňou mať nevedela...proste len napohľad. Ale nevidím v tom nič zlé, pokiaľ to nie je o ožratých oblizujúcich sa babách, ako tu už niekto písal
noo ako moj nazor je...ze nikto neje 100% heterro....to je jasne....ved dovcata pozru niekedy na doevca a povedia jjee ta ma super zadok aj ja chcem taky....uz len to tam je ano je to aj zavist....ale aj tak chapete...
Som bisexualna, pritahuju ma aj ženy ale ako vztah so ženou si neviem predstaviť a ani nechcem, mam priatela ale ženy ma proste pritahuju nevidim na tom nič zle...
tuto musím súhlasiť s @pernik -om v názore o bisexualite v rámci emo. Maximálne ma to irituje, každý druhý emák (alebo každý, čo už. ) je BI lebo je to proste c00L a pre terajšie emo už bohužial príznačné.
inak ma bisexualita nesere, ale ako bolo povedané, deti by si mohli uvedomiť, že to neni zábavka ale sexuálna orientácia. Netváriť sa že sú bi, len aby boli cool.
Ja nemám na webke, že som gay, aby som bol cool, ale preto, že to proste je. Jednoducho by som si tam mohol dať hetero a nemať problémy (s niektorými, ktorí ma tu párkrát (ne v tejto diskusii) krásne za homosexualitu pourážali) ) ale to už je mimo témy.
Síce som veľa pod osemnásť ale nechcem byť jedna s tých čo teraz pride a povie som bi ano? ale je to proste tak najprv som si myslela že to je nič ale proste ma zrazu začali priťahovať aj muži ale aj ženy nechcem s tym machrovať ako iné deti proste to tak je ! a na bisexualite nie je nič zlé........ak to samozrejme niekto nepredstiera.......za to ľudia proste nemˇožu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
245 komentov
podla mna si to nevyberies, ze co si
@zwejka
@flamerage
ubera sa to nespravnym smerom...k 1) zatracovaniu a 2) k obhajovaniu bisexuality...preco sa nezhodnut na tom, ze to tak proste je?
Proste nemám rád EMOidných bisexuálov
Nechápem prečo sa na birdzi tak veľmi bojíte malých konfliktov, server kôli tomu nespadne a je aspoň sranda.
---> @26 ziadny emodiny bisexualy neexistuju, to NIE SU bisexualny ludia... to su deti ktore potrebuju byt zaujimave...
@pernik
@zwejka
@flamerage
ano male konflikty vyvolavaju vacsie, vojny vacsinou vznikaju zastrelenim niekoho alebo takou banalitou ako je futbalovy zapas...preto
Aha, spravy. To vela vysvetluje.
Ved nemaj ma rad, ja teba tiez nebudem mat rad....
@flamerage No mi povedz čo o mne vysvetluje, že pozerám správy, počúvam
A pritom niesom ani Emoidny, ani bisexual ako taky. Ked nevies citat profil, to uz je tvoja chyba.
Sám si povedal, že si bisexuál a ako emoidný vyzeráš, tak som si to spojil
ako @49 toto bolo dost krute
Vyzeráte tak, čiže sa nesrdte keď vás tak ľudia nazývajú
Kde som napisal ze som bisexual ?? Ukaz mi to
a celkovo, nemam rad ked ma chalan s cerstvym obcianskym zacne niekam radit
farizeji
@15 "POdla mna uplne v pohode. Ked je ten chalan pekny (smajlík)"
To je tu na birdzi v štýle obracať sa na vek uživateľa ked dojdu slova?
Inteligencia
my vyzerame tak, ako sa citime dobre ... ak si to ty zaradis do nejakeho emo, to uz mna zaujimat nemusi... hadzanie do skatuliek ma netrapi
Nie, nieje to zvykom, ale ako si vsimam, zacina byt zvykom ze vsetko co ma ofinu je skazene a bisexualne
Som rád, že sa cítiš dobre, aj tak si vás tam zaradím a už len preto, že to riešiš sa mi nezdá, že ta to nezaujíma
@75 zabudol si dodat ze vsetko co ma ofinu je skazene, bisexualne a dokonca emo to aby ludia prestali nosit ofinu a snazili sa silou mocou preorienotvat, vies aby nahodou neboli emo :d
Nehovorím, že všetko čo ma ofinu. Je mnoho normálnych ofín, ale tá tvoja je pre mňa emoidná prepač
ja neriesim to kam ma zaradujes, ale to ze usudzujes ze vsetko co ma ofinu a je bisexualne orientovane je hned emo... mne je jedno kam ma zaradis ty, pretoze ta nepoznam, nezalezi mi na tebe
Tento černoch si o sebe myslí, že je beloch, ale ja tvrdím, že je černoch, no on ma che presvedčiť, že je beloch a to, že je čierny ešte neznamená, že je černoch.
Niečo podobné
Držte sa s partnermi a partnerkami za ruky, bozkávajte sa...milujte sa a ukážme tým kokotom ktorí z nás sú "chorí"!
@v3nty Presne to je ono!!! 21.12.2012 sa má začať nová éra ľudstva, upgradeujeme a my budeme tí, ktorí povedú Zem ďalej Za predpokladu že ste zároveň indigoví, alebo krištáloví či diamantoví
@zwejka Dúfam, že to nebolo myslené na mňa, ver mi, že liberálnejšieho človeka ako som ja by si len ťažko hľadala, to, že sa mi homosexualita a bisexualita hnusí, neznamená, že som konzervatívny
Je pekné keď je chlapec s chlapcom štastný a majú sa radi, ale aj tak je to pre mňa hnusne
:/
@94 cela spolocnost? nemyslim... ty si asi pod pojmom ´´cela spolocnost´´ predstavujes ´´cool´´ a ´´in´´ ludi ktory sleduju vsetky ´´news´´ na scene... a ludi ktori su tymyto novinkami ovplyvneni...
@pernik - sa už uvedom čo rozprávaš ! si sereš do huby ...
...ale potom nech sa nestažuje keď ho nazvem EMOm, vyzerá tak, môj prvý dojem bol taký, prirodzená reakcia, v hlave blislo emo, tak nech to pochopí, že tak vyzerá a, že ho tak ľudia nazývať budú
PRETOžE EšTE BY SOM CEL PODAKOVAť MOJMU SPONZOROVY PUPAVAs.r.o ZATO žE MY POSIELALI PENIAZE ZA STUDIUM A LEGALIZACIU PUPAVY ...TAK A TERAZ TO PRííDE TRAM TARADAAA
>>>>> šECI STE EMáááCI !!!! LEN JA SOM PUPAVA !!!
Prestavas ma bavit. Mozem ti povedat len jedno. Vela ludi ma za to odsudi, ze som stratil nervy, pripadne ze som chuj, ale mne to neda. Tvoje teorie su mi ukradnute...
...pofajci mi kokot
(touto vetou som sa prezradil ze som bisexual, vsak ?
@chevro @zwejka Idem spat. Dobru noc
Vy ste stratení-majte sa
"homosexualita je prirodzená.
je to prirodzená úchylka, lenže nesprávnym smerom, slepá ulička. nie je to alternatívna sexuálna orientácia v pravom slova zmysle nakoľko nedáva funkčnú alternatívu k heterosexualite (čo sa rozmnožovania týka). v evolúcii neobstojí lebo čistý homosexuál sa proste nemá ako množiť, čím si znemožňuje dosiahnuť primárny pudový cieľ všetkého živého."
ako táto diskusia zasa sa zvrhla do hadania sa troch ci styroch osob..jak aj vzdy pri takychto temach..co uz no...
@123 suhlas...
Je mi pomerne jedno, kto, čo, ako a s kým robí, pokiaľ sa ma to netýka.
Prajem pekný deň
@v3nty tak si prosím 3 galóny púpavy!
bisexualita je orientacia a nie hobby, tak si to uz kurva uvedomte deti....dobre?
hh už sa zacina rozrastať nasa orientacia pupavistov lebo nevedia že stači raz a na nanohmote je zavyslí človek....a este k tomu ked sa vyspi s hosikým chlapom alebo ženou aj zvieratom aj z narcisom tak aj oni sa stanu zavislí .... nanohmota je vysoko navyková látka ale psst
Je to vec názoru, ten môj názor je taký, že sa mi to hnusí a pre mňa to normálne nieje, v poriadku? Ešte raz si to prečítaj.
Jeidný kto tu pičuje si ty.
Ja ti tvoj názor neberiem, maj priatela, robte si čo chcete, ja ti za to nenadávam, ani to nevyčítam.
To, že mám odlišný názor ako ty neznamená že som homofobny, si over čo ten význam znamená.
Nazval by som ta nejako, ale to by tvoje krehke srdce asi neprežilo.
Zariaduj, ale máš to márne
@nikeboy hocikedy
@stmortiis Tak si to prečítaj ešte raz, to, že sa mi hnusí keď sa bozkávaju dvaja chalani, to je akože názor, ktorý ide zlým smerom? Dakujem pekne potom...
a teraz k ludom co su proti a tu vypisuju a napadaju ludi co su bi alebo g- STE OBMEDZENY XUDACI,UPLNE ZAKOMPLEXOVANE SOCIOPATI. TA VASA OBMEDZENST SA PREJAVUJE NA VASIX ZDEGENEROVANIX NAZOROX. ZREJME MATE EVIDENTEN PROBLEMI Z VLASTNOU SEXUALITOU A PRETO SA STARATE DO LUDI CO SU IN AKO VY. JA ..NAPRIKLAD TAKEHO @pernik a POVEDAL, ZE KED JE TAKY MALY A MA HNEDE OCI, TAK JE POSTIHNUTY, HNEDE OCI SU UXILNE,TVAR JEHO NOSA POUKAZUJE NA UCHILKU A PODOBNE KRAVINI (SORRY @PERNIK , TO BOL LEN PRIKLAD) AKO SA SPAMETAJTE VY OBMEDZNY NEVZDELANY BLAZNI, ZAKOPLEXOVANE CHUDERY, A LUDIA CO MATE PROBLEMUI Z VLASTNOU HETERO!!! SEXUALITOU. TO LEN POUKAZUJE AKI STE SKUTOCNE HLUPI A OBMEDZENY A NETOLERANTNI LUDIA, TAKICH BY SOM NAJRADSEJ NAKOPOL ZE BY ODLETELI DO VESMIRU. NEMUSI SA KAZDEMU VSETKO PACIT, ALE NEX RESPEKTUJU A TOLERUJU!! BI A G. INAC NESU ONIC LEPSI AKO BOL adolg hitler alebo stalin alebo ini krvavi diktatory. tot vsjo...zatim
Si prečítaj ešte raz čo som napísal ti hovorím! Ja sám mám dvoch klamarátov homosexuálov.
Ja to tolerujem, keby som ich netoleroval, tak by to vyzeralo inak.
Je to pre mňa hnusné a podľa mňa nenormálne, ale TOLERUJEM ich, nikde som nepovedal, že ich netolerujem. Nech si robia čo chcú je to ich vec, ale nech tým nepohoršuju mňa.
Neviem už ako inak ti to mám vysvetliť, ale zdá sa mi, že tvoja hlava to aj tak nepochopí.
Tie tvoje urážky na moju osobu si strč do prdele.
Neviem ako si mohol z fotky vyčítať moju výšku, ale budiž, je to tvoj názor, ktorý mi je ukradnutý
Porovnávať ma so Stalinom, alebo Hitlerom, si smiešny
Nakoniec ti ešte poradím, že by si si mal zaplatiť pár hodín doučovania gramatiky.
inak ako sa dari v kariere pravničky?
vysku mas na webke a to aj ostatne ( som napisal ze to bol len priklad tak neviem co riesis)
urazka?? myslis to ze si maly a lahki ako...??? neber vsetko tak vazne.
LOL, to ne neba som porovnaval z hitlerom a stalinom, aleked si sa v tom co som pisal vo vseobecnosti nasiel tak ti gratulujem. asi si potom taki ako tam pisem.
ako vies co, ja ti to poviem rovno- neznasam intoleranciu a diskriminaciu len na zaklade orientacie. keby si bol bi ( no tii to maju este dobre) alebo gay, tak by si vydel co je to diskriminacia a intolerancia.
akú máš ochranu proti postrekom? ja sa zabalujem do igelitu
@eldajo
si ty ale odvážny...... ukazovať sa na verejnosti v malomeste....to vyžaduje určite veľa odvahy
Docital som sa, ze aj ked zakladom vtedajsich vztahov bol klasicky heterosexualny vztah, no existovali aj mnohe dalsie formy. Napriklad : takzvane zaucovanie mladikov ( pederastia ) : mladi chlapci si nasli skuseneho muza, ktory sa im venoval od 13 do 18tich rokov a potom ked uz boli pripraveni, potom si nalsi zenu. Tento homosexualny vztah sa spolocnostou toleroval. Takisto sa to tolerovalo pri zenach. Problem bol, ak bol chlapec mladsi nez 13 rokov ( to sa netolerovalo - pedofilia ) alebo ak vztah trval aj po 18tke.
Tymto som chcel povedat, ze homosexualita, ci uz gayovia alebo lesbicky tu bolu uz v antike...ale bisexualita sa abjavila az v novoveku ako modny trend.
P.S. Je to s najväčšou pravdepodobnosťou vrodená sexuálna orientácia (jak homosexualita)
Dievča silne dusevne zdrave kompletne super dostane na narodeniny pocitač jojoj jaká slava pomyslí si ... no pridu vianoce a vypíta si internety pod stromcek... zozaciatku pohoda ... super ale ked pride prvá láska vtedy nastane problém ... sklame sa a chuda deprimovane sedi iba doma nad tými internetmia rozmysla že život je napicu a rozmysla nejde sa vonku poprechádzat a odreagovat len sedi za tou obrazovkou a rozmýšla ...a rozmysla...a potom najde nanete ze emo ze rezačky že topomáha a takto sa spoji s nejakou emackou dalsou a takto sa medzi sebu deprimuju ze ake maju zl životy atd. No a potom sa zacnu rezat kokotiny robiť fetuvať na tých hlavch sa točá grafity ciernym ruzom si pišu nacicky potoms a fotia do albumov napokec ......no kedže diievca bez internetu,repsektive s internetoma le dobrími rodicmi ktorý ju obmedzuju v internetoch ... je dievca nutená ist vonkua doreagovať sa... tak si dievca poviem Jebem chalana !!! najdem druheho ale teraz musm zahradkú pokopat ,vyplieniť,seno po jablonou poobracat nadojiť a popri tje praci silnej nema ca smysliet and chujovinami ... no a takýto istý názor mám nadvami !!!
Ludia počujte robte niečo zo sebou ... na jar kvitly pekné pupvy mohli ste si robyť venceky,teraz je leto cas brigád , zachvýlu sa budu kopať zemiaky na jednotnom rolnickom druztve celkom dobra brigáda... a uvidíte aky je zivot fajn no a nebudu ziadni homosexualni hetero sexuali bisexuali
ale budeme seci púpavisti !
k téme: bisexualita vždy bude v mojich očiach len póza. a homosexualita niečo nepochopiteľné. ale čo už s nimi...
Ste taký prijebaný ako tie moje komenty co sem davam si uvedomne bisexualitavždy budu ludia za a proti ... nic sa natom nezmeni že sa tu hadate ako jebnutý kokoti ..... ptom si zacnete nadavať ako prijebaný ubožiaci cigánsky ked sa hadaju kdo ma večšiu podporu ...priom ej rovnaká ....
Robte racej nieco užitocne chlapi jebte sa s babami alebo schlapcami ženy jebte sa s chlapmi alebo ženamy..a nehukajte tu tolko už !
Ono tu ej to asi tak zaloil diskusiu napiš svoj nazor. Jeden napise že su bisexuali nejaky kokoti abo tak ddalši zacne donho picovať .... snažte vyjadovať svoj nazor aby ste sa neurážali Vy KOKOTI !! no ale néé vy ste prijebanýý ....
šak vodu kážem vodku pijem
Ale zase bisexualitu beriem tak, ze to nie je len o sexe, ale aj o tych citoch.
každý človek má právo vybrať si svoju orientáciu a srať na to čo si NIEKTORÍ zaostalí ľudia o tom myslia ... je fakt zaostalé si myslieť, že bisexuáli alebo homosexuáli sú banda úchylov
"ako vies co, ja ti to poviem rovno- neznasam intoleranciu a diskriminaciu len na zaklade orientacie. keby si bol bi ( no tii to maju este dobre) alebo gay, tak by si vydel co je to diskriminacia a intolerancia."
-> diskusia: Bisexualita
Chcel som len podotknúť, že nemyslím že bisexuáli to majú dnes ľahšie ako čistý homosexuáli, to čo si napísal v zátvorke, zisťujem že omnoho viac ľudí odsudzuje bisexualitu ako homosexualitu, hoci uspokojivý počet ľudí prijme fakt že je niekto bisexuálne orientovaný lepšie akoby bol gay, alebo lesba. A dôvody prečo je bisexualita odsudzovaná? :
-"heteráči" (rovnako ako aj niektorí "homoši") si myslia že sa len schovávame a hanbíme za svoju homosexualitu...napríklad = pičovina!
-ľudia nedokážu pochopiť ako je možné, že človek dokáže milovať osoby odlišných pohlaví, teda muža aj ženu?! Nie?! = pičovina! Ako to môžu vedieť ked´ to vlastne nemôžu cítiť? Nezažili to? Opakujem-pičovina!
-rovnako to ľudia pripisujú aj mladému veku, teda nerozhodnosti,prípadne nudy s cieľom zaujať okolie, pre fádnosť vlastnej osoby a nevšímavosti okolia...možno, sú takí-nepochybujem, no tí len škodia nám, preto poviem aj tak, že je to...pičovina!
takže tak, oproti tomu, ked´ si raz gay, si gay, (aj ked´ nehovorím že aj tam si niektorí vymýšľajú) no ak už vidíte "chlapa" s make-upom a špicákmi s kabelkou na pleci, čo si pomyslíte?(a nehovorte že nikdy sa vám to nestalo) : "Dopiče to je aká buzna!"
Takže tak, sú takí aj takí a myslím že je celkom zbytočné to tu ďalej rozoberať...
to bolo naozaj pekne vystihnuté a pravdivé ...celkom sa s Tebou stotožňujem
to bolo naozaj pekne vystihnuté a pravdivé ...celkom sa s Tebou stotožňujem aj ked´ som mladší o dosť
je mi na grc z toho (blee)
Ja nemám na webke, že som gay, aby som bol cool, ale preto, že to proste je. Jednoducho by som si tam mohol dať hetero a nemať problémy (s niektorými, ktorí ma tu párkrát (ne v tejto diskusii) krásne za homosexualitu pourážali) ) ale to už je mimo témy.