No, takže...Myslím si o sebe že som BI. ale nie som si istá, pretože si neviem predstaviť, že by som chodila s dievčaťom, mala by som s ňou vzťah...ale na druhej strane vždy som túžila skúsiť to (aj som to skúsila) s babou...t
každý ma svoje chute,a ja osobne poznám plno dievčat čo keď sa napr.opijú-chcú to vyskúšať s babou a pod,proste zmeniť ten stereotyp alebo len tak ako "úlet" Ak si nevieš predstaviť s babou chodiť to značí len o tom že niesi lezba
počula som, že sexuálnu orientáciu zistíš, až keď budeš mať vzťah s obidvoma pohlaviami a uvidíš, či budeš pri oboch cítiť to isté máš len 16, čiže časom to zistíš podľa mňa
Slečna sa snažila byť vtipná svojim pozdravom... Dislike bejbe.
K téme: mne sa páčia/páčili aj baby, ale aby som s nimi chodila, to nie, ani som nad tým nikdy neuvažovala. Už len z toho dôvodu si myslím, že nie som bisexuál. A určite ani ty nie si. V 16rokoch robiť unáhlené závery? Nie diky, vyčkaj času ako husa klasu.
ja som čisté hetero, keby mám dať babe pusu tak sa asi povraciam.... ak ste hocičo robili s rovnakým pohlavím, tak máte bisexuálne sklony, inak by ste toho schopní neboli a zvedavosť nie je výhovorka
@spacebound uvod hovori o tvojej inteligencii a vychove vsetko myslim si ze nemas nic prezite a ako napisal @david95 ani s babou ani s chlanom max tak doma so svojou rukou
nie si Bi... keď to chceš len skusiť tak si proste heteračka čo rada experimentuje.... ak by si vzťah alebo nejaké dlhodobé intimnosti nechcela tak určite nie si
Keď vzťah nechceš tak nie.. teda písala si, že by si si nevedela nič také predstaviť, treba až by si s nejakou bola by ti to prišlo normálne, čo ja viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Niekde som to čítal... tak asi preto.
a ja som vážne dúfal, že časy, keď sa sexualita riešila štýlom "je to normálne?" už pošli...
filip
k teme: tazko povedat sak vyskusaj aj s babou aj chalanom a mozno zistis ked si nie si ista
Bi-curious, ako tu pisali.
K téme: mne sa páčia/páčili aj baby, ale aby som s nimi chodila, to nie, ani som nad tým nikdy neuvažovala. Už len z toho dôvodu si myslím, že nie som bisexuál. A určite ani ty nie si. V 16rokoch robiť unáhlené závery? Nie diky, vyčkaj času ako husa klasu.
a ja to mám takto tiež. tento stav u mňa pretrváva už tretí rok a sám neviem čo. asi by bolo dobré skúsiť to s oboma pohlaviami. možno ti toto poradí
Určite to normálne nie je...skús psychologickú poradňu, prípadne psychiatrický ústav Pezinok. Tam ťa dajú do poriadku.