Takze tento nevzdelany blbecek uraza homosexualov tym ze su zvrateni/aj ked je dokazane ze s touto orientaciou sa narodili/ radsej keby dal pozor na tych svojich pedofilov co zneuzivaju deti tipujem ze tych 90% je zvratenich. Aj vam z z neho zle?
Mne je zle z celej cirkvi, ako sa snaží manipulovať s ľuďmi. Mne osobne sa zdá homosexualita neprirodzená, ale ok rešpektujem to, veď sú to takí istí ľudia, ktorí sa riadia svojimi citmi.
taketo rozmyslanie vobec nechapem a suhlasim s tebou @tenario mal by radsej riesit to ze oni su uchylaci co zneuzivaju deti a su to vacsinou chlapci!!!!!! nech sa zamysli ci nahodou nema homosexualov medzi sebou.
s homosexualmi nemam problem su to normalni ludia tak by si to mohli uvedomovat vsetci!
a ten biskup je idiot najhrubsieho zrna, podla mna je cela cirkev dost od veci a nemala by manipulovat s ludmi ako manipuluje vo vela pripadoch az je to smutne
@miluskaaa ale homosexual sa moze odvolat na svoju zlomenu cest.
naozaj nic ho neopravnuje aby urazal ludi, pricom, on je ten co vsade krici "milujme sa navzajom"
mne zasa pride on ako zvrateny... kokot. ups, a je to von
na to kolko ma rokov je dost divne, ze ma stale imaginarneho kamarata (boh akoze)
@0 ideš obhajovať homosexuálov a poukazuješ na to, ako ich biskup uráža a pritom ty robíš to isté. že nevzdelaný blbeček. Ak on podľa teba hlúpo uráža, prečo to robíš aj ty ?
a co by ste ine chceli? ja by som sa skor velmi cudovala keby sa nejaky cirkevny predstavitel k homosexualite vyjadril nejak normalne. ale z toho nemozete obvinovat celu cirkev, tento nazor bude mat vzdy, nezmeni sa. staci sa v tom nerypat a ignorovat ako to spokojne robi vacsina ludi
Boh nestvoril človeka s homosexuálnymi túžbami. Biblia nám hovorí, že človek sa stáva homosexuálom v dôsledku hriechu , a v konečnom dôsledku z vlastnej vôle. Človek sa môže narodiť so sklonmi k homosexualite tak, ako sa môže narodiť s násilníckymi sklonmi a náchylnosťou k iným hriechom. Toto však neospravedlňuje človeka, keď si zvolí hriech tým, že sa poddá svojim hriešnym túžbam. Ak sa človek narodí so sklonmi k hnevu / zúrivosti, dáva mu to právo vzdať sa týmto sklonom? Pravdaže nie! Rovnako to platí aj v prípade homosexuality.
@15 Homosexualitu si nikto nevymyslel,existovala už v počiatkoch nášho bytia.Kde je napísané,že sa ľudia naháňajúci za mamutom milovali výhradne zo ženami?
Dôsledok hriechu?Akého?
Keď nemáš na obhajobu nič iné len Bibliu,radšej buď ticho.
Vrodený hriech máme všetci len jeden...tak,homosexuáli majú dva?povieš mi o tom niečo bližšie??omg?
cirkev urobila dost zla doteraz,načo si to serie ešte aj teraz?
To je ten KOKOT?Ten KOKOT,ktory povedal,ze Harry Potter je dielo SATANA vyjebancek tupy,vazne nenavidim ho..on je skazeny a jezis..zabil by som ho..on je dielo brana mojseja ...NENAVIDIM HO PROSTE
@xperiax vies, ale homosexualovia ta neobmedzuju, pritom on obmedzuje ludi.
tenario pouzil len rovnaky meter ako nas svaty otec, len s tym rozdielom, ze on si zasluzi nalepku "kokot"
teraz si predstav, ze si homos a kvoli presne takemu blbeckovi so zlatou capickou na hlave mas problem s majetkovym vyrovnanim alebo sa nemas ako dozvediet o zdravotnom stave tvojej partnerky/partnera.
to, ze on je obmedzeny a ma nahodou nejaku moc v rukach, musi byt cely zivot obmedzeny pomaly kazdy 20-30ty clovek
ked budes v triede, tak natiahni ruku a pocitaj ludi, ked budes na cisle 25, spomen si, ze ten clovek ma automaticky dojebany zivot, preco? pre cirkevnu picu, hunatu. prijebane rozpravky, na ktore kazdy sere.
a ked to bude nahodou tvoja najlepsia kamoska/kamos bude sa to o to viac dotykat teba.
ja osobne nemam zivotne existencne problemy, ak nahodou viem, ze ten alebo ta potrebuju v spalni trochu viac lubrigantu alebo poriadneho robertka. je to ich vec, co tuto pan vazeny biskup, nechape.
To je ako keby vsetci museli chodit obleceny v ciernej, lebo tebe sa to tak paci
Nevravím, že súhlasím s ním, ale mohli by ste si uvedomiť koho všetko tu urážate kôli jednotlivcom a keď ne tak aspoň si prečítať pravidlá a podmienky písania komentov.
@xperiax takze po prve gay niesom . Dam ti priklad : ked ochranujem zvierata tak som zoofil? Zamysli sa troska. No a preto tato diskusia ze ma to strasne nastvlo ze ten blbecek sa stara do veci do coho ho nic, radsej keby si robi poriadky zo svojimi uchylakmi. Strucne vysvetlenie, ktore asi nebolo treba
Ak zotrvávame vstave ťažkého hriechu hriech je našou súčasťou. A ten hriech sa nám nezdá ani veľký. Potom dokonca to už nie je hriech. To je diablová stratégia, aby sa človek neobrátil a šiel rovno do pekla. Pr. Ak by som miloval bratovú manželku a svoje choré myšlienky som aj z ňou praktizoval, išiel by som do pekla. Ja by som si hovoril, že to je predsa láska, ja ju milujem a ona dokonca miluje mňa kde je problém? A mohol by som takto ísť ďalej niektorý človek má rád možno 5-6 ročné malé deti, miluje ich kde je problém? Prečo by to nemohol tiež praktizovať? Veď to je predsa láska!!! Všetci takíto zvrátení ľudia skončia na 100% v pekle... to platí aj o praktizujúcich homosexuálov.
Biblia nám jednoznačne hovorí, že homosexualita je hriech. Konkrétne učí, že homosexualita je výsledkom neposlušnosti a zaprenia Boha. Keď človek zotrváva v hriechu a nevere, Biblia nám hovorí, že Boh ho nechá “prepadnúť” ešte horším a ohavnejším hriechom, aby videli nezmyselnosť a beznádejnosť života bez Boha.
Homosexuálni “hriešnici” nezdedia kráľovstvo Božie.
Boh nestvoril človeka s homosexuálnymi túžbami. Biblia nám hovorí, že človek sa stáva homosexuálom v dôsledku hriechu, a v konečnom dôsledku z vlastnej vôle. Človek sa môže narodiť so sklonmi k homosexualite tak, ako sa môže narodiť s násilníckymi sklonmi a náchylnosťou k iným hriechom. Toto však neospravedlňuje človeka, keď si zvolí hriech tým, že sa poddá svojim hriešnym túžbam. Ak sa človek narodí so sklonmi k hnevu / zúrivosti, dáva mu to právo vzdať sa týmto sklonom? Pravdaže nie! Rovnako to platí aj v prípade homosexuality.
Avšak Biblia neopisuje homosexualitu ako “väčší” hriech ako sú ostatné. Všetky hriechy urážajú Boha. Homosexualita je jednou z mnohých vecí vymenovaných v Biblii, ktoré bránia človeku vstúpiť do Božieho kráľovstva. Podľa Biblie je Božie odpustenie dostupné rovnako homosexuálovi ako aj cudzoložníkovi, modlárovi, vrahovi, zlodejovi, atď. Boh tiež zasľubuje silu zvíťaziť nad hriechom vrátane homosexuality všetkým, ktorí uveria v Ježiša Krista a chcú byť spasení.
keby som sa mal rozčulovať nad každým výrokom tohoto inkvizítora, asi by som rýchlo ošedivel ale je to už trošku nuda keď stále opakujú to isté keby tak zrazu poprel trojjedinosť boha, to by bola sranda a prekvapko
boha neznasam taketo dristy...sak su to uplne normalni ludia...proste sa tak narodili a bodka...amen,tma....fest ma vedia dostvat taketo a podobne hovadiny zo strany cirkvi ...nepochopim to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
dalsi idiot.
ae kedze je to biskup,ani ma neprekvapuje,ze hovori take bludy,ma totiz vymyty mozog.
teda k téme, jeho absolútne nesebakritické vyjadrenie má absolútne neprekvapuje... nič iné sa od podobných jebov očakávať ani nedá
a to sa homosexuálov nezvyknem zastávať
s homosexualmi nemam problem su to normalni ludia tak by si to mohli uvedomovat vsetci!
a ten biskup je idiot najhrubsieho zrna, podla mna je cela cirkev dost od veci a nemala by manipulovat s ludmi ako manipuluje vo vela pripadoch az je to smutne
Samozrejme,pan biskup sa moze odvolavat na slobodu slova,a naozaj nic mu nemoze zabranit,aby vyjadril svoj nazor...
?
naozaj nic ho neopravnuje aby urazal ludi, pricom, on je ten co vsade krici "milujme sa navzajom"
mne zasa pride on ako zvrateny... kokot. ups, a je to von
na to kolko ma rokov je dost divne, ze ma stale imaginarneho kamarata (boh akoze)
ok, stacilo k tejto teme
Dôsledok hriechu?Akého?
Keď nemáš na obhajobu nič iné len Bibliu,radšej buď ticho.
Vrodený hriech máme všetci len jeden...tak,homosexuáli majú dva?povieš mi o tom niečo bližšie??omg?
cirkev urobila dost zla doteraz,načo si to serie ešte aj teraz?
tenario pouzil len rovnaky meter ako nas svaty otec, len s tym rozdielom, ze on si zasluzi nalepku "kokot"
teraz si predstav, ze si homos a kvoli presne takemu blbeckovi so zlatou capickou na hlave mas problem s majetkovym vyrovnanim alebo sa nemas ako dozvediet o zdravotnom stave tvojej partnerky/partnera.
to, ze on je obmedzeny a ma nahodou nejaku moc v rukach, musi byt cely zivot obmedzeny pomaly kazdy 20-30ty clovek
ked budes v triede, tak natiahni ruku a pocitaj ludi, ked budes na cisle 25, spomen si, ze ten clovek ma automaticky dojebany zivot, preco? pre cirkevnu picu, hunatu. prijebane rozpravky, na ktore kazdy sere.
a ked to bude nahodou tvoja najlepsia kamoska/kamos bude sa to o to viac dotykat teba.
ja osobne nemam zivotne existencne problemy, ak nahodou viem, ze ten alebo ta potrebuju v spalni trochu viac lubrigantu alebo poriadneho robertka. je to ich vec, co tuto pan vazeny biskup, nechape.
To je ako keby vsetci museli chodit obleceny v ciernej, lebo tebe sa to tak paci
jemu záleží na právach iných kokos. prečo by mal byť gay keď mu vadí to že hen ten biskup či čo to je je kretén
Ak zotrvávame vstave ťažkého hriechu hriech je našou súčasťou. A ten hriech sa nám nezdá ani veľký. Potom dokonca to už nie je hriech. To je diablová stratégia, aby sa človek neobrátil a šiel rovno do pekla. Pr. Ak by som miloval bratovú manželku a svoje choré myšlienky som aj z ňou praktizoval, išiel by som do pekla. Ja by som si hovoril, že to je predsa láska, ja ju milujem a ona dokonca miluje mňa kde je problém? A mohol by som takto ísť ďalej niektorý človek má rád možno 5-6 ročné malé deti, miluje ich kde je problém? Prečo by to nemohol tiež praktizovať? Veď to je predsa láska!!! Všetci takíto zvrátení ľudia skončia na 100% v pekle... to platí aj o praktizujúcich homosexuálov.
Homosexuálni “hriešnici” nezdedia kráľovstvo Božie.
Boh nestvoril človeka s homosexuálnymi túžbami. Biblia nám hovorí, že človek sa stáva homosexuálom v dôsledku hriechu, a v konečnom dôsledku z vlastnej vôle. Človek sa môže narodiť so sklonmi k homosexualite tak, ako sa môže narodiť s násilníckymi sklonmi a náchylnosťou k iným hriechom. Toto však neospravedlňuje človeka, keď si zvolí hriech tým, že sa poddá svojim hriešnym túžbam. Ak sa človek narodí so sklonmi k hnevu / zúrivosti, dáva mu to právo vzdať sa týmto sklonom? Pravdaže nie! Rovnako to platí aj v prípade homosexuality.
Avšak Biblia neopisuje homosexualitu ako “väčší” hriech ako sú ostatné. Všetky hriechy urážajú Boha. Homosexualita je jednou z mnohých vecí vymenovaných v Biblii, ktoré bránia človeku vstúpiť do Božieho kráľovstva. Podľa Biblie je Božie odpustenie dostupné rovnako homosexuálovi ako aj cudzoložníkovi, modlárovi, vrahovi, zlodejovi, atď. Boh tiež zasľubuje silu zvíťaziť nad hriechom vrátane homosexuality všetkým, ktorí uveria v Ježiša Krista a chcú byť spasení.