@Helloxd zaujmave, mne pride ako kvalitna skola, kedze sa vsetko vyucuje v AJ. Rebricek je dost neaktualny myslim, vobec nezahrna ani TRUNI ktora by poslednych statistik mala mat lepsiu akreditaciu ako UNIBA
@jackiechanka moj kamarát je teraz druhák. Dosť ho to baví, ale čo ja viem....
Ja by som na taku školu asi nešla, aj keď úroveň má podla mňa skvelú a anglický vyučovací jazyk je velké plus.
Má vela odovzdávačiek a seminárok počas semestra ale že skúšky prakticky nemá, ani žiadne skúškové
nie. ale z týchto súkromných vs na slovensku, tak tato vyzera byt fakt na urovni, aspon co som zbezne pozrel stranku a fb page, aj ked podla toho tazko hodnotit.
@moccacino@Jackiehanka davat 1800 za rok za tuto skolu? netvrdim ze nie je dobra.. len si myslim ze za tie peniaze viete vystudovat OVELA lepsie skoly, a nie na slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ja by som na taku školu asi nešla, aj keď úroveň má podla mňa skvelú a anglický vyučovací jazyk je velké plus.
Má vela odovzdávačiek a seminárok počas semestra ale že skúšky prakticky nemá, ani žiadne skúškové