najdu sa este daky zastancovia toho aby sa bili deti za trest(nemyslim len taka facka) alebo v skole tak ako boli biti nasi rodicia podaktori,dedkovci...
ja nie som zastanca toho aby sa deti bili,no ak by si moje dieta nieco extra na mna dovolilo,my
výchovná facka od rodičov z času na čas je v poriadku ale rozhodne nesúhlasím s tým, aby decká mlátili ich učitelia... výchova je vec rodiny a učiteľom do toho nič - keď majú z deckom nejaký problém, nech si rodičov zavolajú do školy, povedia im čo dieťa vyviedlo a to rodičia nech riešia ako chcú...
@bloodsuckingvampire vies.. lenze su taki rodicia, ktorych ked ucitel zavola... tak pomaly idu bit ucitela, ze co si to dovoluje... lebo ich mazanek je najlepsi na svete... a vychova je aj starost skolstva, nielen rodicov...
@bloodsuckingvampire ved ja nevravim ze bit.. len obcas vypalit taku vzduchom chladenu, ked si decko zasluzi... moji rodicia boli v skole biti, a su z nich slusni ludia.. ja som obcas v skole dostal a neubudlo zo mna.. proste ked sa niekto nevie vpratat do koze, tak ho treba nejak uzemnit... mas nejaky iny napad ako to spravit? no hej.. da sa vyliat kybel studenej vody na decko .. ale to by bol zas problem s prezliekanim a mohlo by este aj ochoriet... ako by si mal ucitel podla teba udrzat triedu tam kde chce?
@patrixo no je to dosť diskutabilné... ale pozri sa na pôvodnú otázku, čo bola položená - hneď prvý riadok: "...bili deti za trest(nemyslim len taka facka)" takže tu sa nerozprávame len o výchovnej facke ale o bitke, a to podľa mňa je trochu moc a na to som reagovala aj v mojom 1. komente, že nesúhlasím s tým aby deti mlátili ich učitelia
a stojím si za tým, čo som povedala - keď majú učitelia s deckom nejaký problém, nech si rodičov zavolajú do školy... a aj to čo si vravel s tými rodičmi typu "moje-dieťa-je-dokonalé-nič-zlé-nemohlo-spraviť"... keby učiteľ hoci len aj strelil obyčajnú facku dieťaťu takých rodičov, tí by ho zakopali pod čiernu zem a narobili by mu také problémy že decku by to vo výchove aj tak nepomohlo, lebo by si pomyslelo "aha, keď si niekto proti mne niečo dovolí, maminka s tatíčkom to vyriešia a všetko bude v poriadku"... čiže v konečnom dôsledku je to úplne jedno, decko takých rodičov bude rozmaznaný trt tak či tak ide o to, čo rodičia spravia
@darkkizz tak ty si asi svetlá výnimka... sú deti, ktoré akoby zázrakom sekali dobrotu.. ale každý človek je iný.. aj deti.. niektoré si nedajú povedať, musia dostať na zadok a až potom poslúchnu...
@bloodsuckingvampire hmm mas pravdu tak s nejakym mlatenim ani ja nesuhlasim... ale nevadilo by mi, keby mojmu decku ucitelka jednu struhne, keby vymysla... lebo kebu mu ja struhnem, tak to by bola silnejsia potom škoda, že učitelia v očiach spoločnosti stratili rešpekt... ale aj sami si za to mozu.. učiteľ kedysi a dnes... to sa nedá porovnať (aspoň čo som počul) učitelia čo ma učili, tak 95% z nich nestálo za nič... na väčšine bolo vidieť, že ich to nebaví, že nemajú k deckám vzťah, nezaujímajú ich tie deti, ktoré učia, dokonca neboli dostatočne kvalifikovaní a nerozumeli sa danej problematike, ktorú učili... ja osobne, keby si mám vybrať, tak by som chcel asi prísneho ucitela, ktorý by mi dal poza usi, ale ktoremu by ale zaroven na mne zalezalo a naucil by ma vela... (ja viem.. je to uz mimo temy, ale myslim, ze toto je taka volnejsia diskusia )
@darkkizz ale ty si dievča a dievčaťu facku nedaš taku priučnu ani nič ... a určite nie taku ako dostal môj bracho, že zaľahol po nej a pritom nebol žiadne šparatko ...
@darkkizz suhlasim , bitka nic nevyriesi...rodic ktory vie dieta vychovat bez toho aby ho mlatil je dobry rodic...ja zatial nemam sajnu co to obnasa ale urcite svoje deti bit nebudem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(cest vynimkam)
..kvak..
a stojím si za tým, čo som povedala - keď majú učitelia s deckom nejaký problém, nech si rodičov zavolajú do školy... a aj to čo si vravel s tými rodičmi typu "moje-dieťa-je-dokonalé-nič-zlé-nemohlo-spraviť"... keby učiteľ hoci len aj strelil obyčajnú facku dieťaťu takých rodičov, tí by ho zakopali pod čiernu zem a narobili by mu také problémy že decku by to vo výchove aj tak nepomohlo, lebo by si pomyslelo "aha, keď si niekto proti mne niečo dovolí, maminka s tatíčkom to vyriešia a všetko bude v poriadku"... čiže v konečnom dôsledku je to úplne jedno, decko takých rodičov bude rozmaznaný trt tak či tak ide o to, čo rodičia spravia