ak by mlatili zenu tak by som zasiahol, ak by mlatili chlapa tak pravdepodobne nie...chlap sa ma vediet obranit sam, ale nasilie voci zene je svinstvo...
Velmi zalezi od situacie. Do istej miery by som sa to doho urcite nemiesal, mozno si typek zasluzil. Nemam rad zbytocnu agresiu ale niekedy cloveku naozaj pomoze ked dostane na picu. Poznam viacero ludi ktori sa spravaju ako kokoti a len preto, lebo im za to este nikto poriadne nenajebal. Napriklad keby niekto mlatil Karola tak by som sa aj pridal.
Na druhu stranu, kebyze vidim ze ide cisto o sikanu alebo zbytocnu agresiu, a mal by som sancu prispiet situacii k lepsiemu (k bitke 20 nackov vs dvaja pankaci by bolo aj tak zbytocne sa pripliest), tak by som nieco urobil.
Sice je pravda ze som sa uz dlhsie nebil, ale par rokov som chodil na karate, par na Krav Magu a nejaky cas na Judo, plus chodim stale vyzbrojeny paralyzerom a CS gas kaserom, takze nieco by som snad zmohol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na druhu stranu, kebyze vidim ze ide cisto o sikanu alebo zbytocnu agresiu, a mal by som sancu prispiet situacii k lepsiemu (k bitke 20 nackov vs dvaja pankaci by bolo aj tak zbytocne sa pripliest), tak by som nieco urobil.
Sice je pravda ze som sa uz dlhsie nebil, ale par rokov som chodil na karate, par na Krav Magu a nejaky cas na Judo, plus chodim stale vyzbrojeny paralyzerom a CS gas kaserom, takze nieco by som snad zmohol