nieee ja sa pamatam na casy v cechach.. ked sa pri mne strhla bitka (vacsinou som bol opity: ), vzdy som medzi tych dvoch vbehol zo smiechom nech na to kaslu..
Ja som doost kludny clovek, ale najviac neznasam, ked sa niekto vyhraza cez net...ked ma len silne reci, pri tom ta osoba vazi 50 kilo aj s topankami...take som uz zazil a zazil aj on, kedze mal tu smolu, ze bol z mojej skoly, ale museli ma od neho odtiahnut, bo inak by som mu asi silno ublizil, kedze na zem ho dostala jedna...povedzme silnejsia facka
no som inteligentný človek a ešte k tomu aj dievča.. takže nie, nebijem sa, ani to neplánujem.. navyše som dosť slabá
ale mám pár osôb, ktorým by som rozbila držku.. a možno ta aj v afekte urobím..raz.. alebo si na to nájdem ľudí komu to tu nevadilo zbiť aj babu? že by sme sa dohodli
možno to vám to príde vulgárne ale keď ma človek niečim urazí alebo mi niečo povie čo sa ma dotkne tak mu nemám problém prijebať...či je to chlapec alebo holka
ale len v mysli lebo v skutocnosti to nic nevyriesi a preto mal Aristoteles pravdu ked hovoril ze ma rozum vytazit nad citmy ak mam posluchat city neviem akoby som dopadla...
hmm.. v zivote som sa s nikym nebil a ani neplanujem.. pokial by som nebol v situacii kedy by som but zomrel alebo prezil, tak by som bojoval.. alebo keby niekto ohrozoval mne velmi blizku osobu, tak v tom pripade by som (ak by sa nedalo inak) sa bil.. ale v kazdom pripade by to malo za nasledok uplnu anihilaciu nepriatela.. pokial by teda on neinhumoval mna .. konfliktom sa vyhybam vzdy ked sa da
@4 To mi řikaj všichni.. A víš, co se stalo, když jsem to zkusila? Místo obyčejného nadávání a posmívání mě začali mlátit, krást mi věci a lejt mi do pití projímadlo. Takže-- No, v každym přípoadě už na ignoraci kašlu.
kamosa nikdy ale inak pobit sa hej, je to celkom fajn, precitajte si ake latky sa vyplavuju pri bitke...adrenalin a tak, preto je to pre urcitych ludi droga, nevravim ze pre mna, ale niekedy pocitujem take nieco zvlastne vo svojom vnutri ako keby som bol zviera uvaznene v cloveku a potrebujem to zviera na chvilu vypustit, a netyka sa to len bitky ale aj sexu atd.
asi ze nejaka vazna bitka asi nie. aj ked... stava sa mi ze mam strasnu chut niekoho udriet alebo tak. no to asi kazdy ked ho nieco stve. ale ja by som sa bala ze mi to vrati este silnejsie, takze sa stale radsej ovladam
dievca by som neudrel , len take sproste rozmaznane pysne drze dievca bych udrel raz nech sa spamata ,to by som kontroloval silu tiez.... chalana jedneho by som najradsej zabil ..teda je ich viac ..
mne sa najviac pacia take tie "bitky" debilkov co chodia po meste ci to su nackovia, punkeri alebo hoperi stoja pri sebe a sa biju ustami ... ale zenu by som nikdy nezbil to je jasne a kamosa no.. to tazko povedat... podla toho ako by ma nasral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale mám pár osôb, ktorým by som rozbila držku.. a možno ta aj v afekte urobím..raz.. alebo si na to nájdem ľudí komu to tu nevadilo zbiť aj babu? že by sme sa dohodli
@pernik tak to ma byt