Jedna moja znama mi povedala ze sa jej podarilo zhodit dost kil vdaka diete- zuj a vypluj. Vraj ked jedla nieco sladke alebo nezdrave kazde susto poriadne prezula a vyplula. Co si vy myslite o takomto chudnuti??
Ako ja som proti tomu, aby niekto dojedol nasilu jedlo aj keď už absolútne nevládze, len preto, že by to bolo plytvanie. Ale toto, aj keby to fungovalo, čo je samozrejme vylúčené, je vážne do neba volajúca bezohľadnosť voči ľuďom, ktorí nemajú čo vložiť do úst.
iste že to môže fungovať ked to jedlo v podstate nezje... ale je to dobrá blbosť takto chudnúť. jednak zbytočné plytvanie jedlom (aj peniazmi za to jedlo, ktoré napokon nezje) a dalšia vec, ako je vyššie spomenuté tiež mi to príde istým spôsobom ako bulímia...
proste treba jesť trochu zdravšie, menšie porcie a viackrát denne (nie celý deň nejesť a večer sa napchať) ... plus cvičiť a schudneš... takéto žuvanie-pluvanie je maximálne nechutné a možno by som povedala že až hlúpe.
ze je pica.
ak chces byt anorekticka, ci bulimicka, neviem ako sa tomu hovori, tak jedz, potom sa vygrcaj a schudnes, lenze to je trocha mrhanie jedlom, staci ze budes jest jedlo ktore ta prezenie a budes sa ho zbavovat rychlejsie, pripadne jedz lahko stravitelne, niektori ludia ako ja maju problem stravit muku a ta sa hromadi, cim sa zda ze clovek nechudne, ale vaha neklame @mono66
Ako... Každé dievča by chcelo byť pekné, aby sa páčilo. Ale za každú cenu byť chudá?. Nezmyselne plytvať jedlom aj keď existuje toľko spôsobov ako schudnúť. Rôzne diéty, cvičenia, tipy na zmenu životného štýlu...
Totálna hlúposť!!! Z čoho chceš dať telu živiny? Telo potrebuje aj hustú stravu. Jedz zdravo ako ti tu poradili! Poprípade si kúp odšťavovač alebo stroj, smoothy mixer nejaký a skús nejaký ten čas - ale max týždeň - fičať na tomto. Žalúdok sa trochu scvrkne ale živiny potrebné bude dostávať. Skús pozrieť nejaké stroje na » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/... alebo chod priamo do kamennej predajne kde ti dorbý stroj poradia. Po tom po týždni prejdi na zdravú stravu, v ktorej vynecháš nezdravé cukry a nahradíš ich medom či podobnými zdravými alternatívami, vysaď bielu múku, menej soľ a do jedálnička zaraď viac zdravých olejov (kokosový, ľanový a pod), zaraď viac semiačok, orechov, zeleniny a vydrž tak minimálne mesiac - uvidíš aké zázraky to s tebou spraví A nevymýšlaj nezmysly typu "nebudem jesť" alebo "vyvrátim čo zjem" !!! Tak držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
good job
proste treba jesť trochu zdravšie, menšie porcie a viackrát denne (nie celý deň nejesť a večer sa napchať) ... plus cvičiť a schudneš... takéto žuvanie-pluvanie je maximálne nechutné a možno by som povedala že až hlúpe.
ak chces byt anorekticka, ci bulimicka, neviem ako sa tomu hovori, tak jedz, potom sa vygrcaj a schudnes, lenze to je trocha mrhanie jedlom, staci ze budes jest jedlo ktore ta prezenie a budes sa ho zbavovat rychlejsie, pripadne jedz lahko stravitelne, niektori ludia ako ja maju problem stravit muku a ta sa hromadi, cim sa zda ze clovek nechudne, ale vaha neklame @mono66