inak kedysi som ju vážne nemusela, pred mesiacom som jej prišla naozaj na chuť, je úžasná, kreatívna, krásna, originálna žena so super hlasom, ani jej hudba ani prejav nie je tuctový.. podľa mňa ona je tiež jedna z tých umelcov/hudobníkov, na ktorých človek musí trošku dozrieť
tak pol na pol.... sa mi strašne páčila atmosféra vtom filme ale dej uplne zosrali.... ale tá atmosféra (prečo tam dali škretov a orkov z pána prstenov prosto od veci)
názory typu "podľa mňa ona je tiež jedna z tých umelcov/hudobníkov, na ktorých človek musí trošku dozrieť" sú kokotina, mojej sestre sa to páčilo, keď mala nejakých 15 a je všeobecne považovaná za jeblinu
@var41 je to tak na pol, mne to pripomína crystal castles Baptism... tak preto tie zmiešané pocity... ale táto pesnička sa mi páči čo bola v tom filme, len mi neskutočne vadí keď dobré filmy so suprovou atmosférou skašlú. ved to mohol byt tak super film...podobne aj silent hill úplne to aj ja by som dal lepší dej (opustené mesto, pretože v podzemí neustále horí uhlie a duchovia) - nič viac!!! žiaden ujko s trojuholníkom na hlave, žiadna sekta, žiadne čarodejnice a pod.
@ouch hej hej a pripomenulo mi to tie smutné americké filmy kde v reštike hraje country a potom niekoho zabijú a ešte tie klasické pohovky ... tiež mi to pripomína pesnička eminem - stan... a neviem čom.
poznám ju ale nejak jej piesne nevyhľadávam, nie to ešte počúvam, možno keby sa mi pritrafila nejaká jej dobrá skladba tak sa rozhodnem čo to z nej vypočuť
@mcvpn nehovorím o veku, proste je hudba ktorej prídeš väčšinou na chuť neskôr a nie je to hudba pre široké masy.. stojím si za tým, samozrejme u každého je to inak, ale u mňa to tak bolo aj s inými kapelami..netvrdím nikde, že každý ju musí mať rád, ale porovnať ju s Bieberom? trochu moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale inak myslím, že by do ankety úplne stačili možnosti páči/nepáči/nepoznám...
inak kedysi som ju vážne nemusela, pred mesiacom som jej prišla naozaj na chuť, je úžasná, kreatívna, krásna, originálna žena so super hlasom, ani jej hudba ani prejav nie je tuctový.. podľa mňa ona je tiež jedna z tých umelcov/hudobníkov, na ktorých človek musí trošku dozrieť
.
názory typu "podľa mňa ona je tiež jedna z tých umelcov/hudobníkov, na ktorých človek musí trošku dozrieť" sú kokotina, mojej sestre sa to páčilo, keď mala nejakých 15 a je všeobecne považovaná za jeblinu
Da sa... Je to take hypnoticke, take... Cudne... Ak by som chcel takyto styl, aspon podla tej prvej pesnicky tak si pustim nejaky Neo Punk/ S.O.A.D.
Ja ju nepoznam, tak ako 90% tu komentujucich nepozna:
nejako mi ušiel zmysel celého tvojho komentáru... O____o
Pytala si sa, ci sa da nepoznat, tak som ti povedal, ze sa da a aj s velmi rychlym objasnenim
bola to rečnícka otázka, nečakala som na ňu odpoveď, a vôbec, to zrovnanie s metalindou alebo derešom je fakt mega odveci.