aký máte vzťah k tejto hudbe? (ak nejaký máte? ake kapely z tohto štýlu počúvate? a jedna otázka mimo..hľadá sa spevák do jednej takejto kapely..nemá niekto záujem?
Mám rád, hlavne symfonický black ako je Anorexia Nervosa, Dimmu Borgir, Carach Angren, Cradle of Filth ale mám rád aj kapely ako Satyricon, Bathory, Ajattara, Enslaved a ešte ak sa dá radiť aj Anaal Nathrakh do blacku, tak toto aj keď mne to príde viac ako grind. =D
nemám rád black metal. hudobne sa mi to nepaci, ale ved nie sme vsetci rovnaki, ale najviac mi vadia tie pozy, smotanove tvare a pod na tom sa musim smiat sorry
@13 Snáď raz prideš na to že čo je kvalitná hudba (Metal,Punk,Rap (myslím kvalitný Rap,žiadny Rytmus) atď.) a čo je hudba len pre peniaze (Pop,Disco atď.)
@15 Aj tak nechápem ako to že Death Metal sa ti páči ale Black nie.Veď sa to líši len textami (a trochu imageom,ale ten nieje podstatný).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Z blacku...
Počúvam občas hromovlad a toto
A vlastne Ajattara.
Black vcelku ujde, ale preferujem skôr iné
@15 Aj tak nechápem ako to že Death Metal sa ti páči ale Black nie.Veď sa to líši len textami (a trochu imageom,ale ten nieje podstatný).