Blahoželám každému...pri tých na ktorých mi záleží ma na to stránka upozorňovať nemusí lebo si to pamätám a tým gratulujem osobne... ostatným len správou
kks, toto je už aké narážanie na Facebook.... Ale je to tak, skutočne by som ani len netušil, kedy má kto narodeniny, ale aj tak, napriek upozorneniam a "notifikáciám", blahoželám iba tým, na torých mi záleží...
este sa mi nestalo ze by som zabudla na nejake narodky mojich kamosov alebo podobne... tiez sa mi este nestalo ze by ma na to musel upozornit nejaky web....
ale veĎ ke´D mám niekoho v priateľoch,znamená to,že je to priateľ....tak napríklad na fasbúku vždy zablahoželám.... teda ak nie je možno stretnúť sa dovtedy....
ľahká pomoc na zistenie daj nezobrazovať dátum narodenín a uvidíš kto všetko si spomenie...ale pozor môže to byť aj nepríjemné kto všetko si nespomenie
Na Facebooku to tak ludia robia strasne casto... Mne je to proti strsti, pride mi to dost neuprimne blahozelat niekomu, lebo ma na to upozorni nejaka hlupa stranka. Datumy mojich najblizsich si pamatam naspamat
ked si na to nespomeniem sam, ale ma upozorni fb alebo icq, tak neblahozelam. ked sa blizia moje narodeniny, skryjem si svoj datum narodenia kde sa len da.
Co je na tom zle ked napisem vsetko naj aj osobe s ktorou sa nestretavam casto. Viem ze ju to potesi tak preco nie? Aj mna by to potesilo. Na tych par slov si cas najdem vzdy
Vždy keď vidím na fejsbúku, že má niekto narodky a je to človek o ktorého narodkách by som bez toho nevedela, napíšem mu že sa zo zásady nepripájam k tým zúfalcom čo ho na ulici poriadne ani nepozdravia, ale píšu mu všetko naj len preto že je to tam napísané, a preto mu nebudem želať všetko najlepšie, lebo by som o tom normálne nevedela.
@tikalok No ja na Facebooku nie som este tak dlho, aby som mohla vyskusat kolko ludi mi zablahozela, ked sa im to tam zobrazi, ale raz to asi vyskusam len tak zo zvedavosti a potom si uz budem narodky skryvat aj ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a pogratulujem ja hocikomu