mne sa to stalo uz viackrat, ze som isla sama niekam a nieco mi prislo velmi vtipne tak som sa zacala rehotat ale uplne nahlas a ludia na mna len kukali, ze co mi je....a naposledy som to tak vyriesila, ze som zavolala kamoske a rehotala som sa do jej ucha
možno si len na niečo spomenul... ak by som pohrabal v pamäti, tiež by som sa vedel k podobnému výsledku dopracovať aj keď na to by som potreboval fest náladu
tak si spomenul na nejaku vtipnu udalost abo vtip a zacal sa na tom smiat .. pripada mi to normalne .. aj ked dost hlucny smiech v takejto situacii asi normalny nie je
hm ved to je uplne bezne preboha ,haha vsak ja sa tiez smejem na ulici ,aj ked idem sama ..ved mu urcite nieco prislo smiesne ..napr si na nieco humorne spomenul a nemohol sa nesmiat ..ved to je prirodzene )
nic..kazdemu sa stane, ze ide sam po ulici a pride mu smiesno..proste si spomenul na nejaku haluz..uz je ine, ked ide sam na bicykli a rozhadzuje rukami a nadava na okoloiduce auta, ako dnes jeden
este sa nestalo ani som nikoho nevidela ani som sa nezacala len tak rehotat ale bud by som si myslela ze si na nieco spomenul alebo to handsfree alebo ze mu trosku no...ze ma proste vykolajeny mozog
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
čiže si asi nepomyslím nič, ale asi by som ho obišla oblúkom
@wardog Odrezala by som mu ho.
aj mne sa stava