Cawte... mam problemik.Spociva v tom,ze dneska som bola na nete,aj teraz vlastne som.Na net chodim cez operu.Lenye nevim co sa stalo yrayu sa mi poprehadyovali znaky na kalvesnici- ciye otaznik mam uplne inde.Aj zatvorky,setky najpouyivanejsie znaky.A hla
vies co je to uplne jedno, ako mas pismena v slove, ja som citala ze ked je prve pismeno normalne a ostatne poprehadzovane clovek nema problem citat tie slova ani celu vetu je to proste tak v kontexte.vyskusam to
aojh aok sa mtea? ttoo je tperan ael lne smkusa ci to fnuuegj.vlastne teraz rozmyslam ci to nebolo, ze prve a posledne pismeno spravne, alebo ci to nebolo ze v slove chbj smhlsky.neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aojh aok sa mtea? ttoo je tperan ael lne smkusa ci to fnuuegj.vlastne teraz rozmyslam ci to nebolo, ze prve a posledne pismeno spravne, alebo ci to nebolo ze v slove chbj smhlsky.neviem