@semhaforas evidentne ma dostatok penazi aby zaplatil moji bratom sukromne skoly , skvele byvanie , znackove oblecenie a prilsi malo na to aby ma pozval raz za 20 rokov na kavu a porozpraval sa so mnou ci mi kurva nahodou nieco nechyba
...chybalo dost....
Myslim ze ked ma stve nespravodlivost ide o celkom prirodzeny jav a nemam sa za co hanbit.
Len idiot si to moze vysvetlit tak, ze sa nesnazim alebo ze nariekam.
@hluzar podla mna si taky ten typicky drzi student, co vsetko vie, vsade bol.. nikto nevie nic lepsie ako on, rodicov neposluchas, ignorujes ich a odhovaras..
Som typicky dobrak, ktory bol 20 krat sikanovany , na uluci aj v skole , mamu mal cele detstvo v pici lebo robila v zahranici , a s otcom sa osobne nikdy nestretol
Napriek tomu vystudoval Zakladnu skolu muzickych umeni, dostal sa na gympel a napisal knihu ..... (zatial zial nevidanu pre nedostatok prostriedkov)
@xhtml ty by si isto skákal radosťou, keby si bol zabudnuté dieťa svojich rodičov, zatiaľ čo tvoji súrodenci by nemuseli pohnúť ani prstom
ja by som ťa vypchala a spravila z teba exponát v múzeu naboptnaných mudrlantov s popiskom, že si dokonalý exemplár toho, akí sú neznesiteľní ľudia bez štipky EQ, s minimálnym IQ a ešte k tomu sa snažiaci preukázať nejaký vlastný nadhľad a rozhľadenosť. ty vieš vždy tak vytočiť, aj keď sa tomu človek bráni. ale vedomie, že niekde existuje také indivíduum ako ty, ma vždy neskonale rozčúli.
Nic vzlom hluzar ale nepisal si minuly tyzden ze na birdzi koncis?Lebo sa mi zda ze si sa tu lucil disappointed:sry ak som si ta pomylil a pisal to niekto iny )
veľa ľudí si hovorí, že ako je všetko k ním nespravodlivé atď, ale sú ľudia čo sa majú horšie ako ktokoľvek z tejto diskusie ... takže je nespravodlivé že my sa máme lepšie ako oni ?
a ja by som to spravila tak ze fotra pozvem na kavu a narovinu mu poviem akoze "pozri napisal som knihu, mozem prerazit ale potreboval by som zohnat prachy aby mi ju vydali a tak som si pomyslel ze by si mi ako foter mohol pomoct. tak mi pomozes?"
ale ak su ti tvoji surodenci mladsi tak sa necuduj to je tak furt
Keby ta poznal urcite by do teba investoval viac. Aj ked s nim nezijes, si predsa jeho syn a si dost rozumny na to aby ti dal tolko co tvojim nevlastnym bratom
@hluzar je to pochopitelne, ze sa stazujes myslim, a ze ta to stve, co pochopitelne nie je je kde sa stazujes a kde hladas chybu.... bohuzial znie to hnusne ale tam kde ti nikto nechce/nevie pomoct pomoz si sam ... toto mi raz povedal ejden moj kamrat vtedy som to nebral tka vazne lebo yb som sa anjskor asi urazil .. ale zamysli sa and tym...
@3mm ved ja si pomaham..... naco mam cakat ako ze sa nieco zmeni ? To je dost nelogicka uvaha....... ja nepotrebujem rady ako zit (no ako sem tam o nejaku konkretnu poziadam ale myslim to teraz vseobecne)
@semhamforas ja som citala jednu knihu ktoru napisala 17 rocna slovenka
a bola fest dobra mozno poznas "Punkova princezna" a mala ju kazda kniznica takze si myslim ze by sa aj na slovensku mohol presadit a predsa ta kniha moze byt aj prelozena do inych jazykov
@hluzar podla mna v tebe chyba nebola ked ta sikanovali jedine v tebe vycitili bezbranne decko toto vse
@semhaforas Takze podla teba je prirodzene sikanovat ludi ktori sa odlisuju niecom od ostatnych ? Ale naco ja myslim, ved ty sa tymto nazorom vobec netajis.......
Zaujimave ako si kakas do ust btw...... keby si sa aspon vlasom dotkol niecoho pravdiveho , aj by si mi stal za konfrontaciu ale naco, ked si uplne mimo.
Pokial ide o tvoje blogy , su presne to za co ich mam = bullshit a z toho dovodu nema vyznam ich nejak vyvracat. Klincuju sa same od seba.
@semhaforas ale ake vedecke dokazy mas na mysli ? V celom blogu som len videl nazory pseudoodbornikov, homofobne zmanipulovane statistiky a sofisticke metody ako ovplyvnit verejnost.
Uz len z principu. 1 z desiatich gayov vide so svojou orientaciou najavo verejne
(skusenost)
Ako a odkial moze statisticky urad vediet, kolko nas vlastne je a z ktoreho palca si vycucali svoje cisla ? Mna sa nikto nepytal a dalsich 150 homosexualov s ktorymi si aktivne pisem na nete tiez nie pokial viem.
Je logicke, ze v mensine prevlada choroba HIV. Je lahko prenosnejsia pri mensom pocte respondentov.
Keby bola spolocnost 50 percent hetero a 50 homo, aj statistika by vysla narovnako. To je realita.
Filozoficka otazka: Ako moze byt proti prirode nieco , co sama priroda vymyslela. Co ak je homosexualne spravanie proste prirodzenou ochranou zivocichov pred premnozenim ? To nikoho nenapadlo ?
V tomu blogu si pisal, ze homosexualita sa prejavuje len u cloveka. (vsimas aku mam dobru pamat ? ten blog som cital snad pred pol rokom)
BLBOST BRACHO. Homosexualne spravanie je medzi zivocichmi uplne bezne.
Ty nepredkladas vedecke dokazy len manipulativne sofistikovane reci a sposoby, ako skreslit fakty tak, aby ti co najviac vyhovovali.
Aj keby si si len polovicu z tych cisiel ktorymi sa ohanas vycucal z rukava, druha polovica je este stale len fejk pisany homofobnymi snazivcami , snaziacimi sa presvedcit verejnost o niecom co nie je pravda.
@semhaforas precital som to len z bezne..... okrem toho ze sa tu smejem na tvojich dristov si totiz este pisem s dalsimi 20 ludmi a s frajerom, ktory je pre mna urcite dolezitejsi ako tvoje ego
@semhamforas neviem, ako sa ti podarilo presvedcit psychologicku, ze si dusevne zdravy, ale mna si teda rozhodne nepresvedcil. mozno by bolo namieste, keby vratila diplom. ani jedina myslienka, ktoru si vo forach alebo na svojom blogu prezentoval nie je OK a najvacsia tragedia je, ze si to nikdy nepripustis. ak su naozaj clanky, ktore mas na blogu zalozene na vyskumoch a faktoch, tak mi z toho vyplyva jedine to, ze tie vyskumy museli robit este vacsi retardi, ako si ty sam.
ty si liecis svoje komplexy na ostatnych ludoch bez ohladu na to, ci to je alebo nie je normalne. tvaris sa tu ako hrdina, ktori si zastava sikanovanych, ale pritom napises, ze nikto nesikanuje niekoho len tak bez priciny, ale vzdy si za to sikanovany moze sam. to je CHORE
ty tu nieco pises o empatii? to si ma fakt rozosmial. ja som sa este nikdy nestretla s niecim tak ubohym, ako si ty. a verim tomu, ze na nic podobne uz ani nemam sancu natrafit.
uz som ti dnes pisala, ze mi je z teba a z tych tvojich zvratenych vyplodov na zvracanie, ale neda mi nezopakovat to.
a este nieco na zaver - pozdrav od semhamfora alias Arijca pre ostatnych ucastnikov diskusii - to mi prislo dnes od neho prostrednictvom TS
A prosím všimni si koľko ľudí sme my urážali, žiadneho. Ale nám "náckom" kazdy druhy písal niečo v zmysle: skap ty kok*t, si idiot, dúfam že hento a tamto. Aspoň vidno ako správny ľudia tu všetci sú (toto je neupravovane, skopirovane, preto tie hrubky)
@semhaforas ja som sa asi 10 prispevkov vyhybal reagovaniu na tvoje blogy, to ty si s tym nedal pokoj
a poho zvladam aj teba zatial si napisal len hromadu kravin a odignoroval dokaz toho, ze si kakas do ust, ktory som pred chvilou predlozil..... nic co by si zasluhovalo doslednejsiu pozornost
@semhamforas ty si chcel vazne pomoct? co keby si spravil vsetkym laskavost a radsej prestal pomahat
@hluzar tento ti nestoji za to, aby si sa s nim zahadzoval. nema zmysel tu jeho choru hlavu o comkolvek presviedcat, naozaj to zmysel nema, dnes o tom presviedca cely den. chce sa mi vrazdit...
Semhaforas tvrdil , ze homosexualita sa v prirode nevyskytuje ale vyskytuje sa len u ludi.
Potom tu vo fore tvrdil , ze sa pokusali ""vyliecit homosexualitu oviec "" (to len mne to pripada ako nieco , co sa moze zrodit len v jeho hlave ? ale tak budis ak je to pravda typujem to na ameriku)
A presne o tomto su tvoje reci. Ty ani nerozmyslas nad tym, aby to co napises malo hlavu a patu. Nieco si vymyslis a potom to vydavas za vedecky dokaz.
Preco by som sa teda mal s takymto clovekom hadat ? Ved to nema vyznam.....
@iconnou Statni psychologovia na Slovensku...... vcelku nic moc..... raz mi kamarat hovoril, ze jeho rodicia boli za psychologickou s prosbou o liecenie homosexuality a ta psychologicka na to predpisala antidepresiva.....
A takych pripadov poznam kopec , takze semhaforasovi verim, ze mal stastie na trafenu
Ale vazne @62 palec hore a suhlasim .... je to chory mozog...... uz ho ignorujem
@semhamforas na margo 64 jediny, kto tu ma psychicke problemy, si ty. nie si v poriadku, uz to konecne pochop.
a ten odkaz hluzarovi je fakt ubohy. ty cely si ubohy - pribrzdeny primitiv, z ktoreho musi byt kazdemu normalnemu cloveku zle. ze nie je tebe zo seba sameho zle, to o niecom svedci.
@bibla tak to už je údel rodičov, dávať svojim deťom všetko čo potrebujú a nečakať nič späť, to isté budeš ty dávať svojim deťom. ak si teda myslela na toto.
A inak ja sa nehnevam na svojich bratov ze sa maju dobre. Ja sa hnevam na otca, ktory ma vyradil a ktory keby na mna nesral , vsetko mohlo byt inak.
Btw je vysoko pravdepodobne, ze moji bratia o mne ani nevedia..... Proste ma troch synov a stara sa o dvoch a je to krivda..... ja som tiez jeho krv a z toho co som o nom pocul sa mu povahovo aj fyzicky (podla fotiek ) velmi podobam..... zevraj som dokonca jeho presna kopia a on na mna serie.....
a vela krat som potreboval pomoct..... a najhorsie je, ze mohol pomoct.... keby chcel..... v minulosti ale aj dnes
@semhamforas mas pravdu, ze nie je v poriadku, ked cloveka napada cez net nejaky kripel, preto je najvyssi cas, aby si sa odtialto konecne odpratal a prestal stale utocit
@semhaforas Dievcatam sa nadava len pokial su to uz neskutocne mrchy..... nadavat inteligentnemu dievcatu je priam zlocin a mal by si sa za seba hanbit
@semhamforas ty si sa tym zaoberal iba po tej stranke, ktora vyhovovala tebe. dufam, ze tym studovanym nemas na mysli seba, lebo to by som sa musela vazne zasmiat. ak mas na mysli tych kvazi vedcov, o ktorych bludy sa vo svojich hlbokych uvahach opieras, nemam potrebu sa im ani len v duchu ospravedlnovat, ze som si dovolila spochybnit ich vyskumy
a keby nebolo takych zakomplexovanych blbcov, ako si ty, nemuselo sa tu dnes riesit, ci holokaust bol dobry alebo nie, pretoze by jednoducho nebol
podotykam, ze slovo blbec v tvojom pripade je obrovsky eufemizmus, ale nepripada mi vhodne byt vulgarna
Väčšina dnešnych veci neni fér ..ideš si stupnut na autobus stojis v rade 15minut a ked sa nastupuje do autobusu aj tak si kazdy stupne do predu..akoze nehovorim ze to je ta najhoršia ale je to príklad jednoduchej veci..
@semhamforas ja nepotrebujem pisat blogy o homosexualite a ohanat sa nejakymi statistikami. vsetci normalni ludia vedia ako to je. a takisto nemam potrebu sa o tom bavit s niekym ako si ty.
co sa tyka psychologicky, ja predsa nespochybnujem jej studovanost, to by som si nedovolila. mozno len bola prilis unavena, preto nebola dostatocne vnimava, kazdy ma niekedy blby den.
Ja by som takú blbu anketu nikdy nezalozil tak neviem čo tu riešiš. Veď žiaden holocaust nebol tak načo by niekto takú anketu od nackov zakladal? To nebol nácek ale idiot lebo nácek by nenapísal že holocaust naozaj existoval. To by ti mohlo dopnuť.
@semhamforas vies, ze ja som momentalne vo faze, ked sa mi nechce smiat, ale skor nad tebou plakat? lenze plytvat slzami kvoli niecomu, ako si ty, to asi nie...
@semhamforas na papieri mozes mat co chces, to este neznamena, ze to zodpoveda realite.
to, ze ta za 70 € psychologicka uznala sposobilym viest motorove vozidlo je fajn, ale keby sa mal podstupit komplexne vysetrenie, pochybujem, ze by si presiel.
a k tym antiDESIVAM - po tom, co som citala tie tvoje fantasmagorie, by som potrebovala skor antiemetika
SEMHAMSFORAS - ,,Keď ťa šikanovali v škole aj na ulici tak tiež s tebou nebude dačo ok - lebo len tak pre nič za nič by to nerobili vieš "- citujem ťa a reagujem, leBo mi to nedá - TOTO, JE TAKÁ SPROSTOSŤ - NEZNALOSŤ PROBLEMATIKY ŠIKANOVANIA!!!!!!! ...AŽ MI JE Z TOHO ZLE
SEMHAMSFORAS - nevieš o problematike šikanovania nič, tak sa prosím nevyjadruj a nevynášaj tu súdy!
Len pre informovanosť, nebola som nikdy šikanovaná, ale v problematike šikanovania som odborne na takej úrovni, že sa môžem objektívne vyjadriť, preto mi nedá nereagovať.
@hluzar mrzi ma, ze som ti pokazila diskusiu touto absurdnou hadkou. povazujem za svoje osobne zlyhanie, ze som sa nechala vyprovokovat niekym, kto ti nesiaha ani po clenky
@semhamforas "Keď ťa šikanovali v škole aj na ulici tak tiež s tebou nebude dačo ok lebo len tak pre nič za nič by to nerobili vieš"
to ako myslis vazne?
@hluzar to, ze ta sikanovali bolo riadne svinstvo, no mal si sa tomu postavit. Ale dokazem pochopit, ze si to neurobil, lebo aj kamosa tak sikanovali v skole a nechal to tak... Ja som mu vtedy vravel, ze nech povie, kto mu ublizuje konkretne a tie osoby by na vlastnej kozi okusili par kopancov do rebierok a do palic... No nepovedal a prave vdaka tomu sa tym sracom nic nestalo
kazdy, kto niekoho sikanuje, je iba zakomplexovany srac a zobrak
@pershing363 najprv povier že to snáď nemyslím vazne no zároveň povieš že to mal niekomu povedať aby ho nešikanovali. Ja to myslím vážne, práve preto čo si písal. Keby to napríklad niekomu povedal tak by ho šikanovali podstatne menej lebo by sa báli že budú mať problémi. Ďalej keby povedal nejakému kamošovi či nepôjdu spolu von tak aby si aj s ostatnými chalanmi zahral napr. Futbal tak zasa by mal nových kamošov a skôr by sa ho niekto zastal. Keby v triede zacal komunikovať a baviť sa s ľuďmi tiež by mu to pomohlo. A tak ďalej. Presne o tom som rozprával čo si ty napísal. Takže ovplyvniť to rozhodne mohol.
Ked je niekto zakríknutý, večne všade chodí sám a pri každom prudšom pohybe sa ľaká tak je takmer isté že sa nájde nejaký sráč čo mu bude robiť zle. Už vieš na čo som narážal?
@semhamforas ja sa teraz nechcem hadat, myslis to asi dobre, len nechapes podstatu.
dufaj, ze ked raz budes mat deti, ze nebudu zakriknute, ze z nich nebudu samotari, ze budu komunikativne, nebudu mat problem so zaradenim sa do kolektivu, aby si nemohol nejaky blbec potom uplatnit svoje PRAVO zacat ich kvoli ich povahe sikanovat.
a tiez dufaj, ze sa nebude nicim odlisovat od ostatnych, aby nemali pocit, ze maju nejake PRAVA ....
aj ked, tebe by som to zrovna priala, mozno by si sa konecne zobudil a prestal zhromazdovat tie nezmyselne statistiky. a mozno by to dieta bolo pri tebe strasny chudak
@inconnu sice si myslím že tam kde sa so mnou nechceš hádať si si mohla odpustiť svoje blahopriania ale dobre teda
Ja netvrdím že majú na to právo. Podľa mňa to je tiež úbohé lebo tým ľuďom by sa malo skôr pomôcť. Aj ked zo skúsenosti viem že práve títo ľudí sú dosť často najväčší hajzli (v tom ako sa v kľúčových situáciách zachovajú).
K tomu aby neboj zakríknutý môj syn. To dúfam aj ja že nebude a máme to aj v genetike že by nemal byť, ale to uvidíme. Tiež ho šikanovat určite nebudú ked bude mať záľubu v bojových športoch aspoň ako ja, to je tiež také viac menej pravidlo.
Ono tie štatistiky niesú nezmyselné vznikli preto aby pomohli gayom v terapii a uvedomili sa a tiež preto aby si spoločnosť uvedomila na čo si majú dávať pozor. Tým že na niečo upozornia sa môže predísť rôznym nechceným situáciám. To že gayov po tomto niekto chorobne neznáša je zasa iná vec. To je zasa tiež psychická choroba odsúdiť niekoho na základe jednej veci.
Dám ti tiež príklad jedného šikanovanovaneho malého chalana. Je to sused oproti. Čistý malý idiot. Ktorý si myslel že bude frajer ked jednému o 4 roky staršiemu chalanovy bude nadávať a podobne. Tak mu nadával, vždy ked prešiel na bicykli mu všeličo zakričal a ukázal prostredník atď. Neskor si už aj vymýšľal ako ho zbil. No a jedného dňa tomu staršiemu chalanovy ktorý ho dovtedy ignoroval rupli nervy. Ako zasa išiel na bicykly tak sa rozutekal skopol ho dole a zmlátil. To este nepomohlo. Druhy krát ked ten malý išiel aj s kamošmi sa musel zasa blysnúť, tak mu zacal nadávať. Tak chalan k nemu prišiel skopol ho dole a dokopal no a odvtedy má pokoj. Keby si viedla len tu poslednú časť tak si povieš že sprostý chalan. Silnejší šikanuje slabšieho. No pritom to tak nebolo. Bolo to presne naopak
- prv, ako sa začneš k nejakej téme vyjadrovať si niečo naštuduj - doporučujem BOLEST ŠIKANOVÁNÍ -M. KOLÁŘ
Keď túto veľmi zaujímavú a poučnú knihu preštuduješ, pochopíš, tak potom sa vyjadruj a súď. Lenže, keby si ju mal preštudovanú...tak toto, čo tu prezentuješ ako zaručené by už až také zaručené a premúdrelé nebolo...to je všetko
tvoj syn moze a nemusi mat geneticku vybavu po tebe. tvoja dcera takisto. tvoj syn moze a nemusi mat vztah k bojovym umeniam, tvoja dcera pravdepodobne mat nebude. ale to je jedno, nie je predsa v poriadku, aby niekoho nesikanovali len preto, ze ovlada karate alebo nieco podobne.
a co sa tyka tych statistik? o akych terapiach to hovoris, preboha?!!! ked ma gay nadchu, terapia je taka ista ako u heteropacienta, kvapne si nieco do nosa a po tyzdni je po nej. ak mas na mysli nieco ine, tak radsej ani nepokracuj!!!!!!
a naco si ma spolocnost davat pozor?! ja naozaj nerozumiem, asi mas pravdu, ze trpim nedostatkom mozgovej hmoty, lebo toto mi jasne nie je.
peter, ci sa tvoje dieta narodi ako cisty arijec, na ktoreho budes moct byt patricne hrdy, to ovplyvnit mozes tym, ze si vyberies vhodnu matku cistej arijskej rasy, ale co urobis, ked za tebou pride tvoj syn s tym, ze sa mu pacia chlapci? povies mu smola, nemas pravo na zivot, lebo tym erudovanych odbornikov vypracoval statistiky, ktore hovoria za vsetko? toto sa ti stat moze a to neovplyvnis vobec nijako. posles ho na "terapiu" alebo ho rovno odpises? mna by fakt zaujimalo, co by si spravil.
cely zivot je nespravodlivy, radsej byt rad za to co mas ako mysliet na to co nemas... vela ludi je na tom horsie :/ a ti, co sa maju lepsie mozno nie su stastni nepoznaju prave stastie...
Jasné nič neni isté, to sú všetko faktory ktoré tú šancu len znižujú. A áno nemusí byť po mne moje dieťa to je jasné, ale určite mu v pripade že by bolo šikanované poradím a poradím mu dobre. Nie aby sa sťažoval niekde na nete kde ho bude kazdy len ľutovať.
Hovorym o tej terapii že homosexuali sú psychicky chorý. Voľakedy sa to aj liečilo tak isto ako napríklad pedofilia, no humanitné hnutia to nakoniec po dlhej dobe zakázali.
Čo by som spravil by zaujímalo aj mňa. To myslím vážne. Ale ja ani netvrdím že všetci gayovia sú zlý ani nič podobné. Len nechcem aby mali zlegalizovane sobáše a nemohli adoptovať deti. Ale so svojim synom by som určite išiel aj na nejaké sedenia k psychologicke
@semhamforas to co si napisal je CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nejdem ti to uz vyvracat, spolieham na zdravy rozum vsetkych ludi, ktori tieto fora citaju
tymto este raz ziadam @admin - a, aby si prezrel blog uzivatela semhamforas a zvazil, ci vsetky clanky a myslienky, ktore tam prezentuje, patria na tieto stranky (alebo kamkolvek)
@semhamforas jeden chybajuci zavinac nie je to, co je v tejto diskusii podstatne.
a po precitani tvojho poslednu prispevku radsej neprajem nikomu, aby sa narodil ako tvoj syn alebo tvoja dcera, pretoze pokial by presne do bodky nezodpovedal tvojim predstavam, bol by z neho ten najnestastnejsi clovek na tejto planete
No ale sikana je dnes bohuzial dost bezna neberiem to tak ze to je nieco co sa mohlo stat len mne. Len na zaciatku diskusie som bol obvineny, ze si za vsetko mozem sam ale ja to tak ani zo subjektivneho hladiska ani z odosobneneho hladiska vobec nevidim.
Nech je clovek akykolvek , sikanu to neospravedlnuje. A ja som fakt nikdy nikomu fyzicky neublizil......
@zajko30 a vies ty aj nieco ine ako tu vypisovat morbidne karikatury homosexualneho spolunazivania a vytvarat tak spotvoreninu a nechutnut propagaciu presneho opaku toho , o com homosexualita skutocne je ?
@iconnou ja sa nehnevam ako si si iste vsimla, tiez som sa tym magorom nechal uniest vcera
Je pravda, ze nech ste na tom akokolvek vzdy sa najde niekto kto je na tom horsie.
Co ale nie je ziadna utecha..... ked vas nieco stve alebo mrzi, poviete si ze vela ludi je na tom horsie a vsetko je zrazu v pohode ?
A este taka odpoved pre par ludi, co tu pisu , ze nechapu na co to sem pisem. No som rad ze som to tu napisal a tato diskusia ma urcite vacsiu hodnotu ako
,,mam si dat piercing do nosa ? "" ...... takze tak
@2807 vyzerá to ako keby si zámerne chcela aby som to prehliadol vieš. Ja som napísal ako sa dá sikania ovplyvniť. A neni tam nič čo by nebola pravda. Podľa mňa je sikania tiež zlá tak neviem čo mi tu stale píšeš
@inconnu neviem ako si prišla k tomuto záveru. Mne nevadí ked stretnem gaya na ulici ale to ked sa zviditeľňuje a chcú špeciálne sociálne výhody. Ale to už som písal. A znova si všimni ako reagujem ja a ako ty. A pritom si písala že sa nechceš hádať no znova tu na mňa útočiš
@semhamforas prepac, ale toto mi neda, to kde si nabral ze sikanovane deti si za to mozu same? Cize nie je zly ten, ktory spravi krivdu, ale ten ktoremu sa ta krivda spravi??? Mam taky pocit, ze ti si v zivote nezazil sikanu a nesiel si ani okolo nej.
ze nasi a vlastne cela rodina uprednostnuje mojho mladsieho brata.... stale sa k nemu spravaju ako k malemu decku aj uz ma 13... dostane vzdy to co chce a ja ked si vypytam 3 eura tak zacnu po mne zjapat ze oni na to musia aj robit....
podla mna je nespravodlivost vsade ...stretavame sa s nou kazdodenne...ale co uz s tym clovek narobi? nic....ale aj napriek tomu ma to niekedy strasne vytaca...a najviac mi vadi ze kvoli tomu trpia deti...deti ktore za nic nemozu...
@semhamforas ja som tvoj blog citala a jedine, co som pochopila je, ze si psychicky naruseny.
ja viem, co si mal na mysli, ale pokial chce mat niekto tie iste moznosti a prava ako mam ja alebo ty, nemozem to nazvat niecim specialnym.
tieto tvoje bludy su totalne scestne. ak mas pocit, ze tvoji rodicia boli prinosom pre spolocnost tym, ze splodili teba, musim ta vyviest z omylu.
a ty by si tiez urobil lepsie, keby si radsej nemal deti, pretoze pokial budes do nich hucat tieto nezmysly, bude na svete o par sialencov viac, a to za prinos spolocnosti nepovazujem.
@semhamforas takze aby som "nezavadzala" tak som to rovno skopirovala:
34 semhamforas včera 20:21 Ďalšie fóra »
semhamforas@hluzar to že sa nenechám ovplyvniť médiami je len dobre. Pozri, ja napíšem článok ktorý je založený na výskumoch a faktoch, ty povieš že niesom kompletný a tým tvoja obhajoba padla lebo nemáš ako inak argumentovať keďže to sú vám všetko informácie od vedcov
A poviem ti to takto. Keď ťa šikanovali v škole aj na ulici tak tiež s tebou nebude dačo ok lebo len tak pre nič za nič by to nerobili vieš
Len stale nerozumiem ake kroky by mali ti ludia robit aby tu sikanu obmedzili....
@za8icka semhamforas ti to rad vysvetli, on je odbornik na sikanovanie, homosexualitu, romsku otazku, holokaust (ten ale ani nebol), ma nastudovany mein kampf a naviac ma od vcera papiere, ze nie je psychicky chory.
@semhamforas zabudla som ti odpovedat este na jednu tvoju otazku. mala som na mysli tu voju vetu, ze ti nevadi, ked stretnes na ulici gaya. ziadnemu normalnemu cloveku predsa nevadi, ked stretne na ulici druheho cloveka. ja ked stretnem cestou do skoly napr. postarku, tiez sa hned vo fore nechvalim, ze mi to neprekazalo
@semhamforas ja som zatial nepouzila ani jedinu nadavku a ver, ze to vo mne vrelo celu dobu. len som konstatovala iste neodskriepitelne fakty. ludi, ako ty mi vacsinou bolo luto, ale ty vo mne evokujes uplne ine pocity.
@semhamforas ja som nebola nikdy zakriknuta, mala som priatelov a istu dobu som bola sikanovana aj ja. Tak mi nehovor ze to je len o tom. Ked si nejaky debil vyhliadne niekoho na kom si moze zvysit svoje ego, tak mu je jedno ci je to zakriknute dieta alebo nie. A ti ludia o ktorych pises, ti co sa trhaju pri kazdom prudsom pohybe adt. tak asi to bude z nejakeho dovodu. A ver mi ze to nie je ich vina
Nech je nespravodlivosť akákoľvek. Snažím sa tomu čeliť. Proste to tak je a hotovo. Niekto podvádza, iný si to ťažko vydrie. Záleží od svedomia. Nemám rád podvodníkov ani žiadne podobné individuá.
@semhamforas keby ti neslo o predstavenie, mohol si mi to kludne vysvetlit cez TS a nemusel si si menit profily, len aby ta nikto neodhalil.
pedofolia rozhodne nie je v poriadku, ale rozlisuj laskavo medzi nou a homosexualitou. problem je ale v tom, ze ty nenavidis vsetkych a vsetko, co sa nejakym sposobom odlisuje od teba a co nezodpoveda tvojim kriteriam.
ja som hned nereagovala, pretoze som znovu citala tvoj blog a stale mi z toho vychadza len jedine - si naruseny. to, cim tam argumentujes je chore. ohanas sa nezmyslami, ktore nie su nicim podlozene. urazas ludi len preto, ze si dovolia s tebou nesuhlasit.
a uvedom si jedno, filozofia, ktoru tu verejne propagujes je dovodom nielen na to, aby ti niekto raz rozbil hubu, ale aj na to, aby na teba mohlo byt podane trestne oznamenie
@semhamforas su veci, na ktorych sa zasadne nesmejem a ktore zasadne nerobim, to je ten hlavny rozdiel medzi nami. vlastne medzi tebou a vsetkymi ostatnymi. keby kazdy clovek zovseobecnoval tak ako ty, musel by kazdy na tejto planete nenavidiet kazdeho.
ó, neverííím. @xhtml je späť a to rovno v jednej diskusii so @semhamforas !!!! Ešte nech sa dostaví @depropex a začnem sa tu cítiť ako za starých dobrých čias!
@hluzar - v prvom rade, viem aké to je. otca som nevidela dobré 3-4 roky, peniaze neposiela, ale nad tým sa rozčuluje mama, mne chýbajú také tie "drobnosti" - že niekto má oboch rodičov, môže sa na nich oboch obrátiť, spoľahnúť...a ten môj otec akoby sa pod zem prepadol, je mu jedno či žijem, či som zdravá/chorá, či som šťastná...v podstate som to prijala ako fakt, pre mňa je to akoby som bola polosirota, otca proste nemám a už ho ani nechcem vidieť...ale ako si tuším ty povedal, toto nie je súťaž o to, kto má najjebnutejšieho tatka...toť len som ti chcela povedať, že na komenty typu "makaj" sa zvysoka vyser, lebo hoci 364 dni v roku dokážeš so všetkým bojovať, ten jeden deň ti to všetko dôjde a spadne to na teba...presne táto nespravodlivosť...
za najväčšiu nespravodlivosť ktorá sa mi stala si môžem sama, znie to divne, ale je to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
stale si hovorim ze je nieco nefer.. neoplati sa to ani vypisovat
bud taky laskyplny a strc si svoje rady do analneho otvora dakujem
...chybalo dost....
Myslim ze ked ma stve nespravodlivost ide o celkom prirodzeny jav a nemam sa za co hanbit.
Len idiot si to moze vysvetlit tak, ze sa nesnazim alebo ze nariekam.
Som typicky dobrak, ktory bol 20 krat sikanovany , na uluci aj v skole , mamu mal cele detstvo v pici lebo robila v zahranici , a s otcom sa osobne nikdy nestretol
Napriek tomu vystudoval Zakladnu skolu muzickych umeni, dostal sa na gympel a napisal knihu ..... (zatial zial nevidanu pre nedostatok prostriedkov)
este nieco ?
ja by som ťa vypchala a spravila z teba exponát v múzeu naboptnaných mudrlantov s popiskom, že si dokonalý exemplár toho, akí sú neznesiteľní ľudia bez štipky EQ, s minimálnym IQ a ešte k tomu sa snažiaci preukázať nejaký vlastný nadhľad a rozhľadenosť. ty vieš vždy tak vytočiť, aj keď sa tomu človek bráni. ale vedomie, že niekde existuje také indivíduum ako ty, ma vždy neskonale rozčúli.
ja som s rodicmi nevychadzal od 15.. v 19 som odisiel do cr.. vybavene, vyriesene
a ja by som to spravila tak ze fotra pozvem na kavu a narovinu mu poviem akoze "pozri napisal som knihu, mozem prerazit ale potreboval by som zohnat prachy aby mi ju vydali a tak som si pomyslel ze by si mi ako foter mohol pomoct. tak mi pomozes?"
ale ak su ti tvoji surodenci mladsi tak sa necuduj to je tak furt
Toto nie je sutaz o to kto ma najdebilnejsieho tatka.
Som proste plny emocii z toho co som dnes vsetko zistil a potreboval som sa postazovat.
Takze o co ti vlastne ide ?
To nemoze napisat zdravy clovek.......
proste som potreboval dostat von svoje pocity.
Aka musi byt v cloveku chyba aby si zasluzil byt sikanovany ? Aby mu kradli spoluziaci desiatu ?
Aka musi byt v cloveku chyba, aby mu o meter vysi nabuchany ,,frajer"" zavesil 13 rocnemu detsku uprostred zimi bundu na stoziar ?
Aka musi byt v cloveku chyba aby BOLO OSPRAVEDLNITELNE konanie sadistickych tyranov ktori sa smeju nestastiu druhych ?
Doteraz som rozmyslal ci si naozaj chory alebo nepochopeny ale teraz uz mam jasno.
a bola fest dobra mozno poznas "Punkova princezna" a mala ju kazda kniznica takze si myslim ze by sa aj na slovensku mohol presadit a predsa ta kniha moze byt aj prelozena do inych jazykov
@hluzar podla mna v tebe chyba nebola ked ta sikanovali jedine v tebe vycitili bezbranne decko toto vse
Zaujimave ako si kakas do ust btw...... keby si sa aspon vlasom dotkol niecoho pravdiveho , aj by si mi stal za konfrontaciu ale naco, ked si uplne mimo.
Pokial ide o tvoje blogy , su presne to za co ich mam = bullshit a z toho dovodu nema vyznam ich nejak vyvracat. Klincuju sa same od seba.
on pisal naprosto rozumne a logicke argumenty a ty si len prekrucal jeho myslienky stale do radu.....
a to sa mne naozaj nechce tomu celit......
Ale vedecky dokaz som tam nevidel jediny......
(skusenost)
Ako a odkial moze statisticky urad vediet, kolko nas vlastne je a z ktoreho palca si vycucali svoje cisla ? Mna sa nikto nepytal a dalsich 150 homosexualov s ktorymi si aktivne pisem na nete tiez nie pokial viem.
Je logicke, ze v mensine prevlada choroba HIV. Je lahko prenosnejsia pri mensom pocte respondentov.
Keby bola spolocnost 50 percent hetero a 50 homo, aj statistika by vysla narovnako. To je realita.
Filozoficka otazka: Ako moze byt proti prirode nieco , co sama priroda vymyslela. Co ak je homosexualne spravanie proste prirodzenou ochranou zivocichov pred premnozenim ? To nikoho nenapadlo ?
V tomu blogu si pisal, ze homosexualita sa prejavuje len u cloveka. (vsimas aku mam dobru pamat ? ten blog som cital snad pred pol rokom)
BLBOST BRACHO. Homosexualne spravanie je medzi zivocichmi uplne bezne.
Ty nepredkladas vedecke dokazy len manipulativne sofistikovane reci a sposoby, ako skreslit fakty tak, aby ti co najviac vyhovovali.
Aj keby si si len polovicu z tych cisiel ktorymi sa ohanas vycucal z rukava, druha polovica je este stale len fejk pisany homofobnymi snazivcami , snaziacimi sa presvedcit verejnost o niecom co nie je pravda.
Si len manipulator nic viac.
A jeden homos vystrieda 20 az 100 partnerov za rok hej ? to ti povie kazdy, ze vacsia kravina snad ani neexistuje
ty si liecis svoje komplexy na ostatnych ludoch bez ohladu na to, ci to je alebo nie je normalne. tvaris sa tu ako hrdina, ktori si zastava sikanovanych, ale pritom napises, ze nikto nesikanuje niekoho len tak bez priciny, ale vzdy si za to sikanovany moze sam. to je CHORE
ty tu nieco pises o empatii? to si ma fakt rozosmial. ja som sa este nikdy nestretla s niecim tak ubohym, ako si ty. a verim tomu, ze na nic podobne uz ani nemam sancu natrafit.
uz som ti dnes pisala, ze mi je z teba a z tych tvojich zvratenych vyplodov na zvracanie, ale neda mi nezopakovat to.
a este nieco na zaver - pozdrav od semhamfora alias Arijca pre ostatnych ucastnikov diskusii - to mi prislo dnes od neho prostrednictvom TS
A prosím všimni si koľko ľudí sme my urážali, žiadneho. Ale nám "náckom" kazdy druhy písal niečo v zmysle: skap ty kok*t, si idiot, dúfam že hento a tamto. Aspoň vidno ako správny ľudia tu všetci sú (toto je neupravovane, skopirovane, preto tie hrubky)
a poho zvladam aj teba zatial si napisal len hromadu kravin a odignoroval dokaz toho, ze si kakas do ust, ktory som pred chvilou predlozil..... nic co by si zasluhovalo doslednejsiu pozornost
@hluzar tento ti nestoji za to, aby si sa s nim zahadzoval. nema zmysel tu jeho choru hlavu o comkolvek presviedcat, naozaj to zmysel nema, dnes o tom presviedca cely den. chce sa mi vrazdit...
Potom tu vo fore tvrdil , ze sa pokusali ""vyliecit homosexualitu oviec "" (to len mne to pripada ako nieco , co sa moze zrodit len v jeho hlave ? ale tak budis ak je to pravda typujem to na ameriku)
A presne o tomto su tvoje reci. Ty ani nerozmyslas nad tym, aby to co napises malo hlavu a patu. Nieco si vymyslis a potom to vydavas za vedecky dokaz.
Preco by som sa teda mal s takymto clovekom hadat ? Ved to nema vyznam.....
A takych pripadov poznam kopec , takze semhaforasovi verim, ze mal stastie na trafenu
Ale vazne @62 palec hore a suhlasim .... je to chory mozog...... uz ho ignorujem
a ten odkaz hluzarovi je fakt ubohy. ty cely si ubohy - pribrzdeny primitiv, z ktoreho musi byt kazdemu normalnemu cloveku zle. ze nie je tebe zo seba sameho zle, to o niecom svedci.
SI CHUDAK
Btw je vysoko pravdepodobne, ze moji bratia o mne ani nevedia..... Proste ma troch synov a stara sa o dvoch a je to krivda..... ja som tiez jeho krv a z toho co som o nom pocul sa mu povahovo aj fyzicky (podla fotiek ) velmi podobam..... zevraj som dokonca jeho presna kopia a on na mna serie.....
a vela krat som potreboval pomoct..... a najhorsie je, ze mohol pomoct.... keby chcel..... v minulosti ale aj dnes
a ak su tie tvoje zdroje, ktorymi sa tu stale ohanas tak spolahlive ako vysledky tvojho psychologickeho vysetrenia, tak sa neni o com bavit
a keby nebolo takych zakomplexovanych blbcov, ako si ty, nemuselo sa tu dnes riesit, ci holokaust bol dobry alebo nie, pretoze by jednoducho nebol
podotykam, ze slovo blbec v tvojom pripade je obrovsky eufemizmus, ale nepripada mi vhodne byt vulgarna
co sa tyka psychologicky, ja predsa nespochybnujem jej studovanost, to by som si nedovolila. mozno len bola prilis unavena, preto nebola dostatocne vnimava, kazdy ma niekedy blby den.
Ja by som takú blbu anketu nikdy nezalozil tak neviem čo tu riešiš. Veď žiaden holocaust nebol tak načo by niekto takú anketu od nackov zakladal? To nebol nácek ale idiot lebo nácek by nenapísal že holocaust naozaj existoval. To by ti mohlo dopnuť.
Jo jo malo mozgovej hmoty čo
... k tomuto nemam co dodat
to, ze ta za 70 € psychologicka uznala sposobilym viest motorove vozidlo je fajn, ale keby sa mal podstupit komplexne vysetrenie, pochybujem, ze by si presiel.
a k tym antiDESIVAM - po tom, co som citala tie tvoje fantasmagorie, by som potrebovala skor antiemetika
SEMHAMSFORAS - nevieš o problematike šikanovania nič, tak sa prosím nevyjadruj a nevynášaj tu súdy!
Len pre informovanosť, nebola som nikdy šikanovaná, ale v problematike šikanovania som odborne na takej úrovni, že sa môžem objektívne vyjadriť, preto mi nedá nereagovať.
Keď sa nevyznáš - NEREAGUJ
kurva celý svet ti robí zle a tý si ten chudák, čo si nevies tým rady!
@semhamforas má pravdu, nech je ako chce pre teba ťažká!
a nakoniec si myslím, že závidiš druhému aj nos medzi očami...
filip
filip
@hluzar
tvoju knihu by som strašne rád čítal
to, že na teba otec kašle môže byť tým, že mu pripomínaš munulosť, na ktorú by najradšej zabudol, obzvlášť keď sa na ňho tak podobáš
@semhamforas
hoci tvoje komenty mi pripadajú byť z časti rozumné, nepáčia sa mi
štatistiky nemám rád, lebo málokedy odpovedajú výsledky skutočnosti
náckovia ma serú
SEMHAMSFORAS - VIDIEŤ NEZNAMENÁ VEDIEŤ !!!!!
to ako myslis vazne?
@hluzar to, ze ta sikanovali bolo riadne svinstvo, no mal si sa tomu postavit. Ale dokazem pochopit, ze si to neurobil, lebo aj kamosa tak sikanovali v skole a nechal to tak... Ja som mu vtedy vravel, ze nech povie, kto mu ublizuje konkretne a tie osoby by na vlastnej kozi okusili par kopancov do rebierok a do palic... No nepovedal a prave vdaka tomu sa tym sracom nic nestalo
kazdy, kto niekoho sikanuje, je iba zakomplexovany srac a zobrak
Ked je niekto zakríknutý, večne všade chodí sám a pri každom prudšom pohybe sa ľaká tak je takmer isté že sa nájde nejaký sráč čo mu bude robiť zle. Už vieš na čo som narážal?
dufaj, ze ked raz budes mat deti, ze nebudu zakriknute, ze z nich nebudu samotari, ze budu komunikativne, nebudu mat problem so zaradenim sa do kolektivu, aby si nemohol nejaky blbec potom uplatnit svoje PRAVO zacat ich kvoli ich povahe sikanovat.
a tiez dufaj, ze sa nebude nicim odlisovat od ostatnych, aby nemali pocit, ze maju nejake PRAVA ....
aj ked, tebe by som to zrovna priala, mozno by si sa konecne zobudil a prestal zhromazdovat tie nezmyselne statistiky. a mozno by to dieta bolo pri tebe strasny chudak
Ja netvrdím že majú na to právo. Podľa mňa to je tiež úbohé lebo tým ľuďom by sa malo skôr pomôcť. Aj ked zo skúsenosti viem že práve títo ľudí sú dosť často najväčší hajzli (v tom ako sa v kľúčových situáciách zachovajú).
K tomu aby neboj zakríknutý môj syn. To dúfam aj ja že nebude a máme to aj v genetike že by nemal byť, ale to uvidíme. Tiež ho šikanovat určite nebudú ked bude mať záľubu v bojových športoch aspoň ako ja, to je tiež také viac menej pravidlo.
Ono tie štatistiky niesú nezmyselné vznikli preto aby pomohli gayom v terapii a uvedomili sa a tiež preto aby si spoločnosť uvedomila na čo si majú dávať pozor. Tým že na niečo upozornia sa môže predísť rôznym nechceným situáciám. To že gayov po tomto niekto chorobne neznáša je zasa iná vec. To je zasa tiež psychická choroba odsúdiť niekoho na základe jednej veci.
Dám ti tiež príklad jedného šikanovanovaneho malého chalana. Je to sused oproti. Čistý malý idiot. Ktorý si myslel že bude frajer ked jednému o 4 roky staršiemu chalanovy bude nadávať a podobne. Tak mu nadával, vždy ked prešiel na bicykli mu všeličo zakričal a ukázal prostredník atď. Neskor si už aj vymýšľal ako ho zbil. No a jedného dňa tomu staršiemu chalanovy ktorý ho dovtedy ignoroval rupli nervy. Ako zasa išiel na bicykly tak sa rozutekal skopol ho dole a zmlátil. To este nepomohlo. Druhy krát ked ten malý išiel aj s kamošmi sa musel zasa blysnúť, tak mu zacal nadávať. Tak chalan k nemu prišiel skopol ho dole a dokopal no a odvtedy má pokoj. Keby si viedla len tu poslednú časť tak si povieš že sprostý chalan. Silnejší šikanuje slabšieho. No pritom to tak nebolo. Bolo to presne naopak
- prv, ako sa začneš k nejakej téme vyjadrovať si niečo naštuduj - doporučujem BOLEST ŠIKANOVÁNÍ -M. KOLÁŘ
Keď túto veľmi zaujímavú a poučnú knihu preštuduješ, pochopíš, tak potom sa vyjadruj a súď. Lenže, keby si ju mal preštudovanú...tak toto, čo tu prezentuješ ako zaručené by už až také zaručené a premúdrelé nebolo...to je všetko
A hluzarovi by možno stačilo ak by komunikoval o tomto s učiteľmi a matkou to by mu vyrazne pomohlo.
tvoj syn moze a nemusi mat geneticku vybavu po tebe. tvoja dcera takisto. tvoj syn moze a nemusi mat vztah k bojovym umeniam, tvoja dcera pravdepodobne mat nebude. ale to je jedno, nie je predsa v poriadku, aby niekoho nesikanovali len preto, ze ovlada karate alebo nieco podobne.
a co sa tyka tych statistik? o akych terapiach to hovoris, preboha?!!! ked ma gay nadchu, terapia je taka ista ako u heteropacienta, kvapne si nieco do nosa a po tyzdni je po nej. ak mas na mysli nieco ine, tak radsej ani nepokracuj!!!!!!
a naco si ma spolocnost davat pozor?! ja naozaj nerozumiem, asi mas pravdu, ze trpim nedostatkom mozgovej hmoty, lebo toto mi jasne nie je.
peter, ci sa tvoje dieta narodi ako cisty arijec, na ktoreho budes moct byt patricne hrdy, to ovplyvnit mozes tym, ze si vyberies vhodnu matku cistej arijskej rasy, ale co urobis, ked za tebou pride tvoj syn s tym, ze sa mu pacia chlapci? povies mu smola, nemas pravo na zivot, lebo tym erudovanych odbornikov vypracoval statistiky, ktore hovoria za vsetko? toto sa ti stat moze a to neovplyvnis vobec nijako. posles ho na "terapiu" alebo ho rovno odpises? mna by fakt zaujimalo, co by si spravil.
@inconnu že sa nechceš hádať
Jasné nič neni isté, to sú všetko faktory ktoré tú šancu len znižujú. A áno nemusí byť po mne moje dieťa to je jasné, ale určite mu v pripade že by bolo šikanované poradím a poradím mu dobre. Nie aby sa sťažoval niekde na nete kde ho bude kazdy len ľutovať.
Hovorym o tej terapii že homosexuali sú psychicky chorý. Voľakedy sa to aj liečilo tak isto ako napríklad pedofilia, no humanitné hnutia to nakoniec po dlhej dobe zakázali.
Čo by som spravil by zaujímalo aj mňa. To myslím vážne. Ale ja ani netvrdím že všetci gayovia sú zlý ani nič podobné. Len nechcem aby mali zlegalizovane sobáše a nemohli adoptovať deti. Ale so svojim synom by som určite išiel aj na nejaké sedenia k psychologicke
nejdem ti to uz vyvracat, spolieham na zdravy rozum vsetkych ludi, ktori tieto fora citaju
tymto este raz ziadam @admin - a, aby si prezrel blog uzivatela semhamforas a zvazil, ci vsetky clanky a myslienky, ktore tam prezentuje, patria na tieto stranky (alebo kamkolvek)
je úplne jedno ako to tu dám , neminulo sa to účinkom -zareagoval si, ale nič múdre nepovedal
...ako som to tu uložila ...možno to bol môj cieľ...
a po precitani tvojho poslednu prispevku radsej neprajem nikomu, aby sa narodil ako tvoj syn alebo tvoja dcera, pretoze pokial by presne do bodky nezodpovedal tvojim predstavam, bol by z neho ten najnestastnejsi clovek na tejto planete
Nech je clovek akykolvek , sikanu to neospravedlnuje. A ja som fakt nikdy nikomu fyzicky neublizil......
@zajko30 a vies ty aj nieco ine ako tu vypisovat morbidne karikatury homosexualneho spolunazivania a vytvarat tak spotvoreninu a nechutnut propagaciu presneho opaku toho , o com homosexualita skutocne je ?
@iconnou ja sa nehnevam ako si si iste vsimla, tiez som sa tym magorom nechal uniest vcera
Je pravda, ze nech ste na tom akokolvek vzdy sa najde niekto kto je na tom horsie.
Co ale nie je ziadna utecha..... ked vas nieco stve alebo mrzi, poviete si ze vela ludi je na tom horsie a vsetko je zrazu v pohode ?
A este taka odpoved pre par ludi, co tu pisu , ze nechapu na co to sem pisem. No som rad ze som to tu napisal a tato diskusia ma urcite vacsiu hodnotu ako
,,mam si dat piercing do nosa ? "" ...... takze tak
@inconnu neviem ako si prišla k tomuto záveru. Mne nevadí ked stretnem gaya na ulici ale to ked sa zviditeľňuje a chcú špeciálne sociálne výhody. Ale to už som písal. A znova si všimni ako reagujem ja a ako ty. A pritom si písala že sa nechceš hádať no znova tu na mňa útočiš
specialne socialne vyhody? bud prosim konkretny, netusim, o com hovoris
Ako iste rad ignorujes, vo vyspelych krajinach sa uz registrovane partnerstva uzakonili alebo sa na to chystaju.
ja viem, co si mal na mysli, ale pokial chce mat niekto tie iste moznosti a prava ako mam ja alebo ty, nemozem to nazvat niecim specialnym.
tieto tvoje bludy su totalne scestne. ak mas pocit, ze tvoji rodicia boli prinosom pre spolocnost tym, ze splodili teba, musim ta vyviest z omylu.
a ty by si tiez urobil lepsie, keby si radsej nemal deti, pretoze pokial budes do nich hucat tieto nezmysly, bude na svete o par sialencov viac, a to za prinos spolocnosti nepovazujem.
34 semhamforas včera 20:21 Ďalšie fóra »
semhamforas@hluzar to že sa nenechám ovplyvniť médiami je len dobre. Pozri, ja napíšem článok ktorý je založený na výskumoch a faktoch, ty povieš že niesom kompletný a tým tvoja obhajoba padla lebo nemáš ako inak argumentovať keďže to sú vám všetko informácie od vedcov
A poviem ti to takto. Keď ťa šikanovali v škole aj na ulici tak tiež s tebou nebude dačo ok lebo len tak pre nič za nič by to nerobili vieš
Len stale nerozumiem ake kroky by mali ti ludia robit aby tu sikanu obmedzili....
@hluzar on nie je blb, on je ..............
ale ked najprv tvrdi A a par dni na to zrazu tvrdi B tak to vyznie dost vtipne....
vsimajte slova choreho cloveka v komente @155
pedofolia rozhodne nie je v poriadku, ale rozlisuj laskavo medzi nou a homosexualitou. problem je ale v tom, ze ty nenavidis vsetkych a vsetko, co sa nejakym sposobom odlisuje od teba a co nezodpoveda tvojim kriteriam.
ja som hned nereagovala, pretoze som znovu citala tvoj blog a stale mi z toho vychadza len jedine - si naruseny. to, cim tam argumentujes je chore. ohanas sa nezmyslami, ktore nie su nicim podlozene. urazas ludi len preto, ze si dovolia s tebou nesuhlasit.
a uvedom si jedno, filozofia, ktoru tu verejne propagujes je dovodom nielen na to, aby ti niekto raz rozbil hubu, ale aj na to, aby na teba mohlo byt podane trestne oznamenie
...si mily, ale tvoju adresu uz nepotrebujem
za najväčšiu nespravodlivosť ktorá sa mi stala si môžem sama, znie to divne, ale je to tak...