Tak to je sila, odnedavna mame akusi novu upratovacku, nejaku skaredu starenku v skole.
A po skole spoluziacka behala, potrebovala nieco od jedneho ucitela a ta upratovacka ju zastihla, zacala sa s nou hadat a povedala jej: ,,Ideme za sudru
Ygor to vystihol podľa mňa no ale fakticky ja ako sa poznám,tak by som jej tak pyskovala,že teta upratovačka by si rozmyslela či ma bude za kapucňu ťahať...
Akurát dnes som si uvedomil aký bordel máme v šatni - v škole - až som sa zhrozil Už by tam mohla zasiahnuť ženská ruka!! Ale ako vidím tak nikomu sa do toho nejako nechce
no...bomba tazkopadnost a socik..je slaby vyraz..ja svoje upratovacky luuubim...ale len 1 je taka fajn..total fliperka...za kazdu srandu...a ostatne ...zavri dvere !! ale ked nestiham do skoly..len prosit ich treba
To máte teda pekných zamestnancov v škole, u nás máme upratovačky 4 z čoho 3 sú extra super, jedna super a školník je SUPERMAN, straší učky, robí si z nás vtipy alebo sranduje do rozhlasu, keď je riaditeľ mimo( ten je taká stará kocka, stále pletie do príhovorov latinu- ale to je už u nás tradícia). Fakt mi je vás ľúto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A tak rýchlo sa ani nezmení. Skúste sa jej vyhýbať alebo ju ignorovať. Ale verím, že je to ťažké
Ale dnes sme ju oklamali. Isla nas vyhanat zase zo skoly, akurat niekto zazvonil na skolske dvere a sme zdrhli na druhe poschodie,kde ona uz nechodi.
neboj
A tak aj take treba... nou budes moct potom strasit mladsich
alebo nám odmieta upratovať triedu, už asi mesiac
toto by som chcel vydiet. To si cente ludkovia mat taku upratovacku vsak to je velmi stary exponat to si musite vazit tkau uz len tak lahko nenajdete