Napísala by som to aj krajšie ale buďme slušní Koho si pod týmto názvom predstavíte? Nemyslím teraz že z birdzu...lebo stávim sa že keď sa dneska rieši kopýrovanie cssiek tak to tu budú slečny písať ale teraz myslím všeobecne a aj prečo
Nacista a neonacista je rozdiel,a nacisti ako Speer,Donitz,Ribbentrop,Dr. Hans Frank,Arthur Seyss-Inquart,Hjalmar Schacht a iný boli vysoko vzdelaní ludia
@pissoff : takze cielene vyvrazdovanie jednej alebo viacerych socialnych mensin , ktore sa odlisuju dajme tomu farbou pleti alebo vieroviznaním je normálne????? inteligenciu im neodopieram ale boli to netvory a zrudy!
@pissoff takze cielene vyvrazdovanie jednej alebo viacerych socialnych mensin , ktore sa odlisuju dajme tomu farbou pleti alebo vieroviznaním je normálne????? inteligenciu im neodopieram ale boli to netvory a zrudy!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
sprostých faganov, čo zapália mačku, len aby sa pobavili
15-ročné ,,slečinky,, čo sa pretekajú v počte pretiahnutých chalanov...
@feex8 ked vidis ako si nahravaju ako tyraju psa na mobile nezanadaval by si na nich?
Idealy bohuzial velmi uzko spolupracuju s naivitou. A na naivitu sa doplaca.
filip
@pissoff to ma ale teší, že ma nemáš rád!