Čo mam robiť s mojim icq ked mi nejde spustiť, vždy ked dam prihlasiť tak sa da do akehosi pohotovostneho režimu a nejde načitať kontakty....už som ho skušal aj preinštalovať a všetko možne....hovorim o icq 7.5 a predtym mi išlo normalne....
odpoved znie.. uninstall icq, install any other IM ( miranda,trillian.. a i. ).. fakt ti neviem poradit, icq by som nepouzival nikdy, ak by som nemusel.. a verzie 7.5 to uz vobec neviem..
@sumivybanan kontakty ti ostanu.. staci zmenit program na instant messaging.. ( ucet ti zostane, pokial mas este email a vies svoje icq cislo a heslo )
na icq mam aj ja tazke srdce. nielen ze mi stale nejaki rusi vypisuju, ale mi aj nezobrazuje spravy od jedneho kamarata, co ma dost stve. a hladat spravy cez hhistoriu nie je prave najpraktickejsie
aj mne začalo blbnuť icq pred vyše rokom. tak som si nainštalovala qip. je sice o dosť nudnejši ako icq a musela som si na neho isty čas zvykať, ale zabera ovela menej miesta ako icq a hlavne neblbne. čiže ak ti stači, že si budeš len pisať a neposielať kadejake animacie, hrať hry a ine kravinky tak si stiahni qip.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ak ti to nepôjde, tak sa vykašli na ICQ a nainštaluj si QIP - je to RUS sw na protokol ICQ