ak máš úplne bledú pleť, nevýrazné črty a svetlé obočie, tak si jednoznačne daj čiernu, to je teraz v móde vyzerať jak smrtka s čiernou na hlave.
a ak si tmavý typ, tak si rozhodne daj blond, to ti ledva chytí a budeš mať divne ošťané vlasy, ktoré budeš fotošopovať a každý ti bude chváliť fotky, aké to je super.
mne nesvedčali ani hnedé, ani červené a bledé by mi vôbec nesvedčali. čierne sú u mňa číslo jedna! ale ak nevieš, čo by ti svedčalo, tak odporúčam najprv trochu zosvetliť a ak sa ti to nebude páčiť, tak môžeš ísť na tmavo ... z bledých prejdeš na tmavé ľahšie ako naopak.
a pôvodne tvoje sú aké ?? ale mne sa nikdy nepáčilo, keď sa baby s tamvšími vlasmi odfarbovali, skôr tmavé...ale ak si nejaká svetlovlasá, tak ťažko povedať
@neviemcomamdat ja mam povodne take tmavsie hnede... teraz ich mam vyblednute zo slnka.. z ciernej farby.. tak nwm ci ich mam dat tmavohnede alebo cierne...
@hhmm mne sa páčia viac čierne... ale ani pekné hnedé nie sú škaredé... ale ty to budeš mať na hlave, mala by si to ty vedieť čo chceš, nie ísť na birdz a zisťovať čo máš robiť... sprav čo chceš, čo sa ci lúbi...
@smajdalf veď to mi je jasné... iste že si nedám na hlavu hneď to čo mi povieš... ! som rozhodnutá akú chcem farbu.... tu len zisťujem názory ľudíí!!!!!
@hhmm to čo rieši @smajdalf nechápem načo sa pýtaš na názor ludi ked si uz aj tak rozhodnuta...idme dat anketu ..mam si kupit tento mobil?? ked uz je objednany..to bol len priklad..
nečítam všetky odkazy, je ich tu milión. ešte stále riešiš dilemu? ja som vždy chcela blond...a už som skoro aj prefarbila. A potom som sa dozvedela o slovenskej stránke jednej, neviem či ju poznáš: www.happyhair.sk, kde som vyskúšala, čo sa mi hodí. A musím povedať, že najlepšie vyzerám v tmavých vlasoch. Takže neprefarbujem. Vyskúšaj aj ty tam a nebudeš potom prekvapená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Mne osobne sa viac páčia tmavovlásky.
ak máš úplne bledú pleť, nevýrazné črty a svetlé obočie, tak si jednoznačne daj čiernu, to je teraz v móde vyzerať jak smrtka s čiernou na hlave.
a ak si tmavý typ, tak si rozhodne daj blond, to ti ledva chytí a budeš mať divne ošťané vlasy, ktoré budeš fotošopovať a každý ti bude chváliť fotky, aké to je super.
?
ty sa rozhodni, ja z toho nikdy neorbím veľkú drámu, keď to poseriem tak počkám 2 mesiace a odfarbím sa na inak sú to len vlasy
?
lebo to chcem asi vedet ne????!!!!! boze ja zasnem nad niektorimi ludmii!!!!!!!! des toto!!!!
Toto bude zniet blbo kedze mám 14 rokov ale aj tak...no čo chces..15 rocna baba...co by si ine cakal?
@35