stiahol som si "Blender" asi pred 2 dňami a cely čas hladam nejaky dobry tutorial a uz som na par aj natrafil ale vzdy to je pre nejake starsie verzie a ja mam asi novsiu (podla dizajnu si tak myslim ) a v tych tutorialoch maju uplne inak rozmiestnene
pred dvomi dňami? všimla som si, že teraz niekedy vyšla 2.60, tak možno máš tú a ešte nie sú dosť rozšírené tutorialy v nej... dajú sa ale stiahnuť aj staršie verzie:
ak myslíš, že verzia sedí a len to rozmiestnenie nástrojov je iné, tak to sa dá popremiestňovať, ako potrebuješ, k tomu si môžeš tiež niečo nájsť, nejaký totálne začiatočnícky tutorial, ktorý opisuje, ako sa to ovláda, kde čo je a tak.
@anzu praveze verzia sedela asi v 3 tutorialoch a te boli vazne na hovno a v tych tutorialoch s mojou verziou bolo rozmiestnenie ako mam ja ale v tych starsich bolo uplne ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.blender.org/download/get-bl...
ak myslíš, že verzia sedí a len to rozmiestnenie nástrojov je iné, tak to sa dá popremiestňovať, ako potrebuješ, k tomu si môžeš tiež niečo nájsť, nejaký totálne začiatočnícky tutorial, ktorý opisuje, ako sa to ovláda, kde čo je a tak.
» www.blenderguru.com/...
» cgcookie.com/blender/...