Chcem sa opýtať,naozaj seriózne /samozrejme čakám veľa blbých odpovedí / či je tu niekto koho zasiahol blesk alebo pozná niekoho /osobne/ komu sa toto stalo...diki
eee , mojho otca skoro niekolko krat a skoro ho to niekolko krat zabilo , taz ked mal 15 rokov tak bol z kamosmi vecer niekde v horach a sedeli na takom drevenom zabradli a za nim bola iba taka priepast , zacalo hrmet a zrazu blesk slahol niekolko metrov pred nich a otec sa tak zlakol ze spadol z toho zabradlia dozadu a spadol na konar nejakeho stromu a tam sa zachytil to bolo prve a raz ked bol na tom istom kopci (snazil sa spravit rekord vo vystupe na ten kopec co najviac za rok a aj sa mu to podarilo ) tak uz bol vecer tak tam zostal spat a to bolo na takej skale a zasa niekolko metrov vedla neho slahol blesk a kedze to bolo na skale tak ten blesk isiel po skale a " hladal" zem aby mohol ist do zeme ale nastastie sa nic nestalo tos vse
mňa skoro keby že idem o pár sekúnd skorej tak by ma dostal, ty kokos ale ja som sa zľakla rovno predo mnou udrel do stĺpu a to sa odrazilo do zeme a mali sme po modeme ešteže nie po mne
Raz v Tatrách počas búrky na túre trafil asi meter predo mňa a mňa skoro z toho porazilo. Proste taký úplný záblesk a výrazná krivá čiara rovno predo mnou - a nezľakni sa. A rodičia mi stále tlačili do hlavy že si to vymýšľam, ale ja viem čo som videl!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
taky co vas trafi do guli
dufam ze kracas v jeho slapajach a prekonal si jeho rekord