Za tento rok som zatial so suhlasom maminky 4 (vybavovanie preukazky) a momentalne stojim pred panelakom, cakam na odvoz a vymeskavam 5. (taktiez s jej suhlasom).
Zo zásady nechodím na prednášky, kde sa nepíše dochádzka a ktoré mi nič nedávajú (z rôznych dôvodov - napr. sa preberá to isté na seminároch, alebo to vyučujúci nevie podať a trištvrtina miestnosti spí, pričom štvrtina je hore iba preto, lebo sa hrá Angry Birds na mobile).
Na semináre nechodím, ak som deň po krúžkovici alebo inej akcii, ale inak si tam ani to blicovanie nemôžem dovoliť. Občas ale uprednostním napr. osemhodinovú zmenu v robote pred niečím, čo by ma strašne nudilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
37
plus 2 neospravedlnené
Nesťažujem sa
Plus zajtrajších 7 ...
prípadné ďalšie podľa potreby, nálady a toho, či sa píše dochádzka
na výške by som to tak určite nenazýval, a tiež nezvyknem
ale na strednej ojojoj, nebolo týždna kedy by som nešiel aspoň o hodinu skorej domov
jaj to boli casy.
teraz na výške sem tam nejakú prednášku vynechám, ale zatiaľ ma to dosť baví, takže nemám dôvod nechodiť
Na semináre nechodím, ak som deň po krúžkovici alebo inej akcii, ale inak si tam ani to blicovanie nemôžem dovoliť. Občas ale uprednostním napr. osemhodinovú zmenu v robote pred niečím, čo by ma strašne nudilo