poznáte ich ?? máte ich radi ?? tešíte sa že sa dali znova dokopy ??? neviete nič o ich europskom turné ? chystáte sa ak by tu mali niekde v blizkosti koncert ?
@333xander kalkulejtr? (inak, ja so spolužiačkou voláme túto vec kalkulejšn alebo kalkulátor)
- slovak ingliš? aj lajk tiz tú (s kamatárkou sme sa dohodli, že väčšinu slov budeme "poangličovať", to znamená, že servítka je u nás servitejšn, alebo potom pravitejšn, gumejšn....)
- slovak ingliš iz very gud ( to zase spolužiak nievie po ingliš takmer nič a tak dáva skoro pred každé slovo a alebo the, napr. I the have a same food as the you. sranda ho počúvať ako rozpráva. )
mai nejm iz Matej. aj em not alex. ( xander iz art nejm )
aj liv nir Trebišov. Vui hev der a lof of kalamity.
(ááá vidím, že tá ang. mi veľmi nejde, tak sorry. Dokonca aj tú výslovnosť som napísala katastrofálne, ale snáď to pochopíš. Zrejme to tu ukončíme a budeme dúfať, že na seba ešte niekedy natrafíme. Veď "svět je malý a o náhody tady není nouze". Som rada, že som ťa spoznala Matej a teším sa na opätovné "stretnutie" )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
už nepočúvam
a neviem nič
a 182 nie je menej ako 3... jedine, že by si tam zabudla dať mínus na začiatok
sice to su zmrdi a uz ich tes nemam moc rad...su slavny len preto,ze su z CA!
ale nic o nich neviete tak sa do nich nestarajtre
a k veci je to skupina podľa mňa otrasná, a vôbec ich nemusím. ani ďalšie sračky ala Gud šarlot, grin dei atď.....
fuck off
(aj lav ju)
aj lav ju tu
iz tiz diskušn džouk??? aj dont knou
end jor?
it iz fany word
end i lajk "slovak" inglišh it iz
ZOSTAVA:
Tom DeLonge (spev, gitara)
Travis Barker (bicie)
Mark Hoppus (basgitara, spev) - jajviac sa mi paci ta jeho ruzova basa:
- slovak ingliš? aj lajk tiz tú (s kamatárkou sme sa dohodli, že väčšinu slov budeme "poangličovať", to znamená, že servítka je u nás servitejšn, alebo potom pravitejšn, gumejšn....)
end voc jor nejm xander? Ár ju Alex?
- slovak ingliš iz very gud ( to zase spolužiak nievie po ingliš takmer nič a tak dáva skoro pred každé slovo a alebo the, napr. I the have a same food as the you. sranda ho počúvať ako rozpráva. )
mai nejm iz Matej. aj em not alex. ( xander iz art nejm )
-end voc jor nejm?
sou, Matej? bjutifl ! aj em Ester (bat maj frends kol mi "ístr" )
end wer ar ju from?
-a inak, chcem počuť tvojho spolužiaka !!!!
jes jes. najs tu mít ju Ester. tiz iz junikju end najs nejm
aj em from íst Slovakija. aj liv nir Prešov. end ju? we ar ju from?
- to nedoporúčam mám dosť, keď sedím vedľa neho vtedy, keď to hovorí. nesmejem sa len ja, ale aj celá trieda vrátane učiteľky
aj liv nir Trebišov. Vui hev der a lof of kalamity.
(ááá vidím, že tá ang. mi veľmi nejde, tak sorry. Dokonca aj tú výslovnosť som napísala katastrofálne, ale snáď to pochopíš. Zrejme to tu ukončíme a budeme dúfať, že na seba ešte niekedy natrafíme. Veď "svět je malý a o náhody tady není nouze". Som rada, že som ťa spoznala Matej a teším sa na opätovné "stretnutie" )
ale je pravda ze niektore pesničky su naozaj úúúžasne