sú peckový, live síce nespievali bohvieako, ale pesničky aj melódie sú podľa mňa pecka... Škoda, že sa rozpadli, ale Tom DeLonge ma teraz vlastnú kapelu a tá je tiež dobrá.
nový album od AaA som zatial celý este nepocula, ale urcite sa chystam, už mám zopár pesničiek, zatial sa mi páči tá s tým klipom, ani neviem, ako sa volá. A co sa blinkov týka, tak sa mi rátali fest tie tri posledné albumy, nebola tam pesnička, kt. by sa mi nepáčila. A tebe sa co najviac páči?
Blink 182 bol celkovo uzasna skupina, ja som im uplne podlahol, ich hudba je uzasna, vsetky albumy maju nieco do seba, kazda pesnicka ma vypovednu lehotu... na mna najviac vplyva pesnicka - I am lost without you, to je totalna peckovina, nie je to presne ich styl, ale mozno preto je to tak skvela vec... a co sa tyka ich rozpadu je to hrozna skoda tom ma svoje angels and airwaves a mark s travis + 44
dufam, ze sa este daju dokopy a spravia jeden navratovy peckovy album, bolo by to od nich super, lebo fanusikov maju vsade po svete, trochu lutujem, ze som sa nenarodil skor a neprezil s Blinkom ich najvacsiu slavu...
mno, nesuhlasim s tommyhotom... nemajú úplne všetky pesničky dobre... sa mi zda že dake albumy sa mi od nich nepačili, lebo boli falošne... predpokladam, že z ich začiatkov...
Mno tak hej tje prwe albumy boli ine nez tje posledne, to je jasne, ale neboli o nic horsie (akurat tam bola nekwalitnejsia hudba, myslim tym nastroje a aparatura a tak..), ale inak obsahowo a proste wsetkym cim nas BLink wzdy potesili, boli super aj tje stare songy. Sak napr: Josie, I'm Sorry, Touchdown Boy, Dammit - uplne namakane pesnicky
Ja som od nich vela pesniciek nepocula, ale velmi sa mi paci All The Small Thing-poradite nejake pesnicky podobne tejto? Lebo napr. som pocula I miss you, teda aspon myslis, ze ta pesnicka sa tak volala a to sa mi vobec nepacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a co sa ti najviac lubi?
dufam, ze sa este daju dokopy a spravia jeden navratovy peckovy album, bolo by to od nich super, lebo fanusikov maju vsade po svete, trochu lutujem, ze som sa nenarodil skor a neprezil s Blinkom ich najvacsiu slavu...
Ale naj songy pre mna Aliens Exist, Not Now, Touchdown Boy
btw. AvA je tiez perfektna, ale +44 ma sklamali. Podla mna je widet ze Mark si newje bez Toma ani rit utret...
ale inak sú aj tak najlepši
First Date
Aliens Exist
Anthem 1
Anthem 2
Not Now
Carousel
Dammit
je ich plna rit... Treba si len vybrat.
Inak byt tebou tak si zozenem Tom Mark & Travis Show, peckovy album live.. Vazne namakane
najoblúbenejšia pesnička : I miss you