dakedy som počúval, ale chvalabohu som dostal rozum "punk" pre deti do 13 možno 14,15 rokov, inštrumentálna a skladateľská úbohosť, texty tiež, dvaja afektovaní debilkovia Delonge a Hoppus a najpreceňovanejší rockový bubeník Travis Barker. Takto vidím B-182 dnes ja
blink je pre deti? ste otrasní....čo takto posledný album? ten sa mi zdal už viac dospelý...a bol úžastný...je to moja najoblubenešia kapela som na nej závislá viac ako na všetkom
nemali by ste ich škatuľkovať...veď to čo za 13 rokov dokázali a ešte aj dokážu.
@vejushka áno, uhádla si, Blink je len pre deti a ten posledný album je síce mierne dospelejší, ale stále to postráda pravý "dospelácky" attitude, takže tak
no viete co ja blink totalne milujem, a to aj ked nemam 13 rokov...ich hudba ma vie tak super naladit ze nepotrebujem ziadny alkohol a podobne veci a to ani nehovorim ako milujem ich gitary...aaah
dnes 13-15 rocne deti fica na simple plan a podobne.. co si myslim ze je hto bohovska kapela ale ties ju zhovadili... us len tym ze ich pocuva tha mensia generacia..
a Blink 182??? neni o com.. bohovska kapela.. a nie pre 13-15 rocnych.. myslim ze niektore texty maju totalne uzasne.. ok, nie len niektore.. po vacsina..
@14 suhlasim.. niektore songy ma vedia totalne dojat.. a dachtore waw bohovska nalada z nich.. cize ticho..!!
iné ,,veľkéé" kapely ako sum 41 alebo simple plan good charlotte...to je už také otrepané myslim, že su ,,preafektovaní" ..ale blink majú niečo do seba preto ich zbožnujem
@19 ale nechoď na mňa s tým argumentom že dokázali viac než ja a boli afektovaní, veď vlastním niekoľko koncertov a viac než na hranie sa sústredili na táranie kokotín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nemali by ste ich škatuľkovať...veď to čo za 13 rokov dokázali a ešte aj dokážu.
ja ich zbožnujem
a Blink 182??? neni o com.. bohovska kapela.. a nie pre 13-15 rocnych.. myslim ze niektore texty maju totalne uzasne.. ok, nie len niektore.. po vacsina..
@14 suhlasim.. niektore songy ma vedia totalne dojat.. a dachtore waw bohovska nalada z nich.. cize ticho..!!
iné ,,veľkéé" kapely ako sum 41 alebo simple plan good charlotte...to je už také otrepané myslim, že su ,,preafektovaní" ..ale blink majú niečo do seba preto ich zbožnujem
A tí čo hovoria, že to je detská hudba.. tak možno počuli jednu dve pesničky..nie viac a btw: vy potom počúvate 50 ročných starcov, či čo?
nechápem..
Blink, blink, blink!
@8 že dvaja debilkovia?
budem sa tváriť, že som to nikdy neprečítala..
a tí "dvaja debilkovia" to v živote dokázali viac než ty si môžeš trúfnuť.. hold smola.