Som znamenie blizenec a mam veeeeeelmi komplikovanu povahu (napriklad sa mi meni nalada z minuty na minutu,alebo som bezdovodne smutna,nervozna....) a vela ludi mi hovori ze je to mojim znamenim tak by som chcela vediet ci je to naozaj tym.
jasné,to ,že nejaký chujko vymyslel znamenia,tak to môže zato,že je niekto prepnutý,zdepkovaný,falošný atd...
Ludia toto vážne ako? Ja fakt neviem niekedy,či na tomto svete som ja ten debil alebo niektorí ludia okolo mna.
Tak isto jak si znamenie blíženci,si mohla byt znamenie ryby,baran alebo hocico iné,tak zrazu by si sa správala zas inak? Ide o to ako ta vychovali,čo prežiješ v živote,ako sa s tým vysporiadaš,ako myslíš,ako pristupuješ k veciam....
Tak prestante verit všelijakým hlúpostiam na ktorých šikovní ludia len zarábajú,lebo využívajú túto debilitu ludí.
@zuzanka1106 a aká by to mala byt ako príčina? lebo včera napršalo? Ty ovplyvnuješ jak sa chováš,jak sa cítis,ako sa prezentuješ....píšeš ,že si bezovodne smutná...tak a čo si chorá na hlavu či čo si smutná len tak? Ved ked nato nemáš dovod tak nebud smutná ne? Zmen myslenie a nehladaj nejaké drbnuté znamenia za tým
@jurito tam nejde o to že si niekto vymyslel znamenia, skôr je to o vplyve mesiaca a vesmíru a tak na človeka. a tie charakteristiky nie sú úplne od riti, ja to sledujem na veľa ľuďoch že to platí, napr barana spoznám hneď a blíženci sú tiež strašne divná skupina
Možno je to tým, že presne po deviatich mesiacoch odkedy spermia oplodnila vajíčko bola pozícia Slnka v určitom uhle k zhluku hviezd, ktoré kedysi dávno niekomu pripomínali nejaký obrazec... alebo to bude jednoducho tým, že si žena.
@orfea2 ja som ryby a čítal som už 10 rozličných charakteristík na toto znamenie,vo všetkých so našiem niečo čo sedelo a niečo čo nie...a podla mna keby si človek prečíta všetky znamenia,tak v kazdom niečo nájde čo sadne aj nanho. ...podla mna to je úplna hlúpost a to jak žijeme a správame a neovplyvnuje vesmír ved ked viem,že som napriklad furt podrzazdeny,tak to zmenim a nejaký vesmír mi v tom nezabrani a potom čo? zrazu na mna nebude platit ta charakteristia
ja som škorpion... a tiež som velmi naladova to je tým že to je extremne znamenie ja mam zase euforicke stavy a bum padnem na dno a zase hore, skoro až bipolárne a to som druhá dekáda najhorší škorpion co ma vyzdvyhnute všetky zle vlastnosti ..ale mna tieto veci dosť zaujimaju hehe ... zaleži v akej pasaži si sa narodila ci na zaciatku v strede alebo ku koncu tym si ešte aj ovplivnená ..bliženec veľmi zaujimavé znamenie síce ženy mam take kamošky aj ked naozaj su dosť rozpoľtené ťažko im je veriť ... ale podla mna to je nie nic take ved všetky ženy su naladove a nevypocitatelne
@zuzanka1106 Myslím že ta tom tvoje znamenie nesie istú zodpovednosť. Za život som mal možnosť spoznať neúrekom blížencov a musím povedať že sú rôzne typy. Ale čo ma zaráža a obveseľuje je to, že niektorí ľudia majú neskutočne podobné črte, tváre, osobnosti a postavy. Je to vážne haluz
A tá povaha, tá je tiež trošku iná, ale premenlivosť je Vám vlastná. Vidím to na kolegoch, kamoškách aj svojich ex.
Ja hovorím len keď mám čo povedať, takže až taký ukecaný nie som, ale fakt je že tiež menim náladu z minuty na minutu a pripadam si ako keby som bol 2x a každý iný, taký dr. jekyll a mr. hyde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ludia toto vážne ako? Ja fakt neviem niekedy,či na tomto svete som ja ten debil alebo niektorí ludia okolo mna.
Tak isto jak si znamenie blíženci,si mohla byt znamenie ryby,baran alebo hocico iné,tak zrazu by si sa správala zas inak? Ide o to ako ta vychovali,čo prežiješ v živote,ako sa s tým vysporiadaš,ako myslíš,ako pristupuješ k veciam....
Tak prestante verit všelijakým hlúpostiam na ktorých šikovní ludia len zarábajú,lebo využívajú túto debilitu ludí.
@jurito tam nejde o to že si niekto vymyslel znamenia, skôr je to o vplyve mesiaca a vesmíru a tak na človeka. a tie charakteristiky nie sú úplne od riti, ja to sledujem na veľa ľuďoch že to platí, napr barana spoznám hneď a blíženci sú tiež strašne divná skupina
ale aj frajer je blíženec a je úplne opačný
znamenia sú blbosť, kto nemá komplikovanú povahu?
A tá povaha, tá je tiež trošku iná, ale premenlivosť je Vám vlastná. Vidím to na kolegoch, kamoškách aj svojich ex.