tento deň prežívam v utrpení...najprv ma vytiahnuz postele a vonku oblejú kýblom vody, potom ešte prídu ďalší a je to podobné, no tí mi ešte povedia nejakú básničku, vyšibú a do vlasov nastriekajú najhnusnejšiu voňavku akú doma majú...ach...aletak niekedy je aspoň sranda
nikdy som to nechapala.. chalani vždy dostali peniaze za tyranie holiek /aspoň u nas sa to nazvať tyranim dalo / a holky sa "len" museli aj 1Ox prezliecť.. no fakt, čo je na tom dobre ?
Minule som čítal článok jedného Slováka, ktorý žije v Británii a keď svojim anglickým kamarátom povedal, že máme sviatok a tradíciu kde bijeme ženy korbáčom a lejeme na nich vodu tak boli viacerí zhrození, však keď sa nad tým zamyslíte tak je to horšie zaobchádzanie so ženami ako na Blízkom východe, tam na to nemajú aspoň sviatky a oslavy
@mm47 par, par, zatial taki boli vsetci.. aj ten perfektny nakoniec neobl taky uzasny.. mozno zijem v zlom meste, mozno stretavam zlych ludi.. ale nakoniec mi bude lepsie ked budem opatrna.. uz mi za trapenie nestoji nikto
Som si spomenula, ako spolužiačka, ktorá má priateľa zo zahraničia a vysvetľovala mu slovenské veľkonočné tradície, lebo má k nim na VN prísť, že je to tak, že najprv chalan babu obleje a ona ho za to vyšibe
V takomto prípade by tá tradícia bola ešte celkom v pohode
@malapohroma Ale ja vo svojich 16tich rokoch nevravím, že sú všetky ženy na planéte piče a, že som všetko zažil, za to ty áno a je to úplna infantilná kokotina.
@chiflada to nemá s veriacimi absolútne nič spoločné....že Veľká noc je totálne...teda aspoň ohľadom oblievania a tak....pohanský zvyk...aby boli baby zdravé a šikovné a tak...vítanie jary v podstate
@malapohroma Ak si lezba tak potom pekne prijebaná, ignorantská lezba.
Proti homosexuálom nič extra nemám, ale tích, ktorí sú ešte aj proti opačnému pohlaviu a tvrdia, že všetci príslušníci opačného pohlavia, sú kokoti, tích by som vraždil.
@pernik tvoju lutost nepotrebujem. moj nazor je plne opodstatneny a ak sa medzi chlapmi najde jeden co nie je idiot treba ho uctievat ako krala a potom sa z neho idiot aj tak stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
» fotky.sme.sk/foto/321/vesela...
a ja to neznášam celé tie sviatky, neviem ktorá žena by to mala naozaj rada, že ju začnú "biť" v "záujme zachovania tradícií"
dievčenské fázy: 1. nenávidí chlapov 2. hladá si super chlapa 3. odmieta super chlapov 4. vybere si debila 5. nenávidí chlapov
"Prepac musel som to napisat
dievčenské fázy: 1. nenávidí chlapov 2. hladá si super chlapa 3. odmieta super chlapov 4. vybere si debila 5. nenávidí chlapo"
1. preto, lebo su vsetci rovnaki (rovnako zli, ano, VSETCI)
2. hladam, nasla som, nema zaujem
3. odmietam debilov, super chlap ktory by ma chcel sa nenasiel, asi je priliz mudry
4. nevyberiem si radsej nikoho
5. ale skoncim na rovnakom bode
Nehadz vsetkych do 1 vreca kvoli par kokotom
Inteligentná poznámka 14 ročnej pohromy
a @malapohroma 1.bod je somarina...nie sú všetci zlí nehádž všetkýchdo jedného vreca...
@mizoyka je to len otazka casu nez bude aj ten dobry iba idiot
Vies chalani v tvojom veku su drbnuty tak sa nediv
@mm47 a ak nie je v mojom veku?
Ale narozdiel od teba si určite nemyslím, že poznám všetky ženy sveta a všetko som zažil Taktiež tu nekomentujem svoje skúsenosti ako ty.
V takomto prípade by tá tradícia bola ešte celkom v pohode
Snáď raz dospeješ a dostaneš rozum, potom zistíš, že si tu trepala totálne detské, infantilné hovadiny.
Alebo si prijebaná feministka s ktorou sa nemám o čom baviť.
Dovidenia a pozdravuj na najbližšej schôdzi prijebaných panien
Proti homosexuálom nič extra nemám, ale tích, ktorí sú ešte aj proti opačnému pohlaviu a tvrdia, že všetci príslušníci opačného pohlavia, sú kokoti, tích by som vraždil.
Ak patríš do tejto skupiny je mi ťa úprimne lúto.
Fakt v 14tich rokoch tvrdiť a stáť si za tým, že všetci muži sú kokoti, fúha, to je sila aj na mňa...
Ja si stále myslím a verím v to, že s tebou len hádže puberta, kedže ťa OPODSTATNENE odjebal nejaký chlapec, neboj sa z toho vyrastieš
on ma neodjebal, nahodou bol zlaty..
a vies preco aj teba hodim do kyblika s idiotmi? lebo ani nedovolis mat cloveku vlastny nazor
Ja ti tvoj názor neberiem, maj si ho, si mi ukradnutá, ja sa z teba len smejem, pretože je to smiešne.
Ja len vravím, že to čo tvrdíš je smiešne, veľmi smiešne, už aj na 14 ročného človeka...