Raz ked som isiel cez prechod na cervenu... a raz ked som chcel prebehnut cez cestu a nepozrel som sa dolava... ale nastastie v oboch pripadoch sofer stihol zabrdzit a vynadat mi do kokotov
Áno,raz keď som cestoval do školy,tak zozadu do nášho autobusu narazil kamión.Kamionistka zomrela (údajne mala mikrospánok),potom tam boli otvorené zlomeniny,tržné rany a podobne.Mne sa nestalo nič,zlá burina nevyhynie.
raz som sa na biku spustil z veľkého kopca (tých je tu veľa) dolu a v§bec som nebrzdil. zrazu prišla mierna zákruta, nerovnosti na vozovke a ja som zistil, že riadidlá už nedržím v ruke a bike ide, kam chce . Zbehol som do takej malej priekopy vedľa cesty a nejako zázračne ten bike zabočil opäť na cestu, kde som ho už začal mať pod kontrolou . Ale smrť som mal v očiach
raz som chcel naskocit na nakladny vlak. vlak isiel pomaly, ale aj tak to bolo nebezpecne. chcel som sa chytit jednej tycky, ktora tam bola, otocil som sa a behal som naopak a zrazu tresk, jebnem do stlpa ani nie pol metra od kolies vlaku. lava ruka mi strpla asi na 10 sekund a uz som myslel ze ju mam odddelenu od zvysku tela.
sranda, a poto msme sa na tom ujebavali, ale keby som umrel tak nwm nwm
skoro vždy ma zrazí auto...no raz to bolo fakt že o chĺp, šla som cez prechod a vodič nedával pozor, keby že sa nepozriem a nezastavila by som sa tak by som tu už asi nebola ....
Hm, je to taká hlúpa príhoda, no naozaj som si pri nej myslela, že je to môj koniec.
Uprostred noci som varila párky mne, bratovi a kamarátke čo u nás spala, zapli sme si film a na niečom sme sa smiali a mne kúsok toho párku zaskočil. som sa začala dusiť a oni dvaja sa smejú, že aké vtipné, že už som na štyrok na zemy, kašlem, dusím sa, neviem dýchať a nikoho nenapadlo ma pobúchať do chrbte, alebo mi doniesť piť ... vtedy som myslela, že je to fakt môj koniec a kamarátka ma nakoniec udrela medzi lopatky, takže sa zákerný párok pohol správnym smerom a prežila som
a raz ma skoro prešla električka. a raz skoro auto.
ked sme minuly rok havarovali autom . keby nemam pas tak si myslim ze by bolo po mne. takto to boli len dve zlomene rebra, par minut v bezvedomi a vela vela modrin.
s mojím šťastím a ignoráciou červenej na semafore... no už sa párkrát stalo, že auto zastalo pár centimetrov odo mňa, ale nič vážnejšie..a hej raz keď som nevedela plávať, tak som aj tak skočila do vody a začala som sa topiť. no musel za mnou skočiť oco a potom mi nadával, že sa musel namočiť
stalo a celkom sa divím ako je možné že som obišiel iba s pár škrabancami a otrasom mozgu keďže šoférovi už pomoci nebolo a sedel som vedľa neho
a vlastne aj kvôli tomuto niesom veľmi zástanca klasických pásov v autách ( mali by sa do každého montovať 4-bodové) keďže šofér sa ním vlastne uškrtil možno keby som bol vtedy aj ja pripútaný tak toto sem dnes nepíšem...
Keď som sa opitá chcela dostať zo 4. poschodia cez KÁBEL na balkón nižšie... bola búrka a všetko sa fajne šmýkalo.kebyže ma nezachytil jeden chlapec tak letím dole
raz sme šli na aute so sesternicou a to pršalo a ona mala čerstvo vodičák,a vybehli sme na zákrutu a v tom nas smiklo a rovno do protismeru na zakrute...aspon že oproti nešlo auto a ona to stíhla rychlo vytočiť...
Raz som prechádzal cez železnicu, samozrejme nie cez prechod, boli tam stromy, tak nebolo dobre vidieť, že či ide vlak, som sa pozrel a nešiel žiaden, tak som teda prešiel, v zápätí tadial prefrčal vlak. Som mal hrozné štastie, ak by ten vlak zatrúbil, alebo som išiel trochu pomalšie, je po mne, od smrti ma delili skutočne len dve sekundy... Po tomto som zostal original v šoku
Alebo ešte raz som skákal na bicykli (BM , som to nejako prehnal, vyjebalo ma to dva metre do výšky a začalo to so mnou robiť salto dopredu (frontflip), z tej výšky som spadol rovno na hlavu. Prilbu som samozrejme nemal. Naštastie nič vážne sa mi nestalo, mal som len otras mozgu a narazenú ruku. V tedy mi bolo ale riadne divne, strácal som videnie, videnie bolo riadne skreslené, všetko sa mi lesklo a bolo také ako keby pokrčené. Je možné, že som bol v tedy aj chvíľku v bezvedomí, neviem... Po tejto nehode mi ostal menší mozol na hlave doteraz...
dosť veľa krát... raz mi skoro zlyhalo srdce, potom som mala anafylaktický šok (ja krava som si zabudla lieky doma), potom keď som bola malá skoro som sa utopila... no a potom ma raz na bicykli skoro zrazil kamión
Ani nie, možno keď som mala zápal priedušiek a spojiviek súčasne, tri dni som nevidela a nemohla som hovoriť, prekašľala som aj polhodinu bez prestávky, berúc do úvahy môj nábeh na astmu, myslela som, že vychrchlem posledné zvyšky života.
Hral som sa na Kobru 11 a v 90 km/h som tahal na skodovke rucnu. Jedno stastie ze v aute sme boli len s kamaratom a ml. brata odhovorili aby nesiiel s nami (akoby vedeli preco). RESULT: 2x cez strechu, Skoda 120 na pokrcena, kiamaratova sadra z ruky niekde na poli, radio na minďár. Stale niekde treba zaplatit skolne. Chvala Bohu je uz vsetko OK.
no ani nie lebo niesom bars adrenalinovy tip=D..len raz ked som siel na bycikli s bratrancom v jeho dedine(kde byval) nepoznal som to tam a mal som pozicany bycikel...isli sme a ja som sa pozeral dozadu nevidel som ze je predomou zakruta..keby bratranec nezakrical ,,ide auto,, by to nedopadlo dobre..lebo akurat ako som presiel nakraj zo zakruty sa vynorilo v dost velkej rychlosti auto..
Áno.Ako sme liezli hore hrozne strmím "lesom" ,plno kameňov a tak.Zrazu sa podomnou začala zosúvať pôda,v poslednom okamihu som sa zachytila ejdnou rukou konára stromu a len som zízala ako sa ta pôda na ktorej som len rped chvíľou stála,zosypuje do vody.To bol teda adrenalín,ale do teraz si nadávam aká som bola nezodpovedná a mohla som skončiť oveľa horšie alebo aj najhoršie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Toto je z tej nehody.
keď ma nejaký čudný chlap sledoval tak som prebehovala cez cestu a nepozrela som sa doprava a keby nezakričal jeden muž že pozor tak som pod kolesami
a raz keď sme skoro s autom havarovali
a na biku bolo takých situácií už dosť
sranda, a poto msme sa na tom ujebavali, ale keby som umrel tak nwm nwm
Uprostred noci som varila párky mne, bratovi a kamarátke čo u nás spala, zapli sme si film a na niečom sme sa smiali a mne kúsok toho párku zaskočil. som sa začala dusiť a oni dvaja sa smejú, že aké vtipné, že už som na štyrok na zemy, kašlem, dusím sa, neviem dýchať a nikoho nenapadlo ma pobúchať do chrbte, alebo mi doniesť piť ... vtedy som myslela, že je to fakt môj koniec a kamarátka ma nakoniec udrela medzi lopatky, takže sa zákerný párok pohol správnym smerom a prežila som
a raz ma skoro prešla električka. a raz skoro auto.
a vlastne aj kvôli tomuto niesom veľmi zástanca klasických pásov v autách ( mali by sa do každého montovať 4-bodové) keďže šofér sa ním vlastne uškrtil možno keby som bol vtedy aj ja pripútaný tak toto sem dnes nepíšem...
potom na mna dvaja chalani kricali aby som uhla tej elektricke (ja som si ju vobec nevsimla
a potom klasicke vbehnutie pred auto pri prebiehani cesty
Alebo ešte raz som skákal na bicykli (BM , som to nejako prehnal, vyjebalo ma to dva metre do výšky a začalo to so mnou robiť salto dopredu (frontflip), z tej výšky som spadol rovno na hlavu. Prilbu som samozrejme nemal. Naštastie nič vážne sa mi nestalo, mal som len otras mozgu a narazenú ruku. V tedy mi bolo ale riadne divne, strácal som videnie, videnie bolo riadne skreslené, všetko sa mi lesklo a bolo také ako keby pokrčené. Je možné, že som bol v tedy aj chvíľku v bezvedomí, neviem... Po tejto nehode mi ostal menší mozol na hlave doteraz...
nebo zem nebo zem nebo zem ... našťastie som neumrel ale pamiatku mám dodnes
Urcite o tom napisem clanok! dobry napad.
A raz kvôli zlému zdravotnému stavu.
počkaj, rozmýšlam.... áno, vela krát som bola v kritickej životnej situácii