Ahojte chcela by som si založiť blog o cestovaní už dlhšie som o tom uvažovala ale nemám žiadne skúsenosti s tým ako sa blog tvorí ako to celé funguje atď. Potrebovala by som nejaké rady a celkovo pomoc.
Ak by tu bol niekto ochotný mi poradiť, veľmi by mi to pomohlo .. Okrem toho sa chcem ešte opýtať, či by ľudí na Slovensku niečo také vôbec zaujímalo. Milujem cestovanie a naozaj by ma to bavilo ale ak to nebude nikoho zaujímať tak si myslím, že sa to neoplatí .. Ďakujem za všetky rady, skúsenosti, odpovede atď.
wordpress.com, tumblr.com, blogspot.com alebo medium.com a zacni pisat, pridavat fotky atd. Zaloz si facebook stranku, twitter, instagram atd a pravidelne tam postuj. Ak mas o com, tak napis kratky ebook, alebo ponukni nieco ine zadarmo vymenou za mailove adresy (na ich zber a odosielanie newsletterov mozes pouzit napr mailchimp.com). Je toho kopu co treba spravit, ale na to prides za pochodu.
podľa mňa najvhodnejšie je medium.com ja som si to strašne obľúbila, aj keď tam nepostujem veľa toho a prezentuj sa hlavne, posielaj napr. fotky na dnes cestujem a daj tam odkaz na svoj blog a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov