nenávidím ked niekto napíše do blogu:čo si myslíte o th,alebo ako sa to a to! šmárja!to sú blogy!a nie forum!a tak kvôli takýmto hovadinám sa na www.zmestí menej blogov,lebo niekto sa nudí a nevie čo zo sebou!
mňa to serie najviac vtedy keď zverejním svoj blog a nad ním sa začnú zobrazovať primitívne a oničom blogy ktoré aj tak nik nebude čítať. To je tým že to tu nemá kontrolu a veľa krát ako som si všimol už aj dobrí blogeri dávajú smiešne blogy ktoré sú úplne oničom a podkopávajú ich autoritu
Treba to preriedit, sere to aj mna. A ked uz niekto pise blog tak nech si da tu namahu to napisat aspon s interpunkciou. By som pomazal setky tie vyhukane 3 riadkove, gramatickymi chybami pretkane onicom blogy... Pici...
hmmmm len aby to bolo cim skor ak mozem poprosit lebo sa mi stava ze kvoli tym zbytocnym blogom nevidim tie co maju hodnotu,proste niekedy sa tam musim riadne pohrabat kym najdem nieco co stoji zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
,,a tak kvôli takýmto hovadinám sa na www.zmestí menej blogov,lebo niekto sa nudí a nevie čo zo sebou! ,,
reagujem na toto....neviem ci som pochopila spravne
Copy&Pastove blogy a onicom blogy vytlacuju kvalitne blogy z titulky, tym padom oberaju bloggerov o vela potencionalnych citatelov...
Tu ked si chce niekto precitat nieco slusne, tak sa musi prehrabovat tonami bordelu
nepíše sa náhodou blogerI ako chlapi? hej?
keď chce niekto vyrývať tak aspoň trošku sofistikovanejšie
bude to bomba super
birdz bude este lepsi!
ale súhlas na tú trapaňu čo uznáva tú tokio ubytovňu už ani nereagujem
kto je furt zvedavý na jej trapné básničky o
(DE)BILL(KE)?
Ale súhlasím s týmže tie 3 riadkove blogy sú fakt zbytočné a zaberajú miesto ..
Snáď sa to všetko zmení a vylepší..Verím v nový birdz s pochybnostami ale verím!
doma mam hrable aj furik ..tak možem doniest..