Ahojte,
vedel by mi niekto z vás kto má skúsenosť s blogovaním poradiť, ako zväčšiť okruh čitateľov (alebo ako ich aspoň motivovať ku komentárom, keďže viem že to číta celkom dosť ľudí no ohlas je minimálny...)? V poslednej dobe sa už totiž cítim akoby s
komentáre sú tam celkom komplikovane riešené...ďalšia vec je, či si tie texty písané tak, že vzbudzujú potrebu sa vyjadriť, alebo si len človek povie že super, prídem si prečítať aj nabudúce (neviem aké sú, nechce sa mi to čítať)
Skús sa pozrieť na štatistiky čo sa týka návštevníkov... mám tiež jeden starší web a ľudia sa tam aj registrujú cez FB čo je veľmi rýchle ale takmer žiaden obsah od návštevníkov...
Čítal som dávnejšie takú radu, že treba založiť vo vlastných komentároch flamewar a ľudia sa hneď pridajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale nie typu - čo si o tom myslíte?
Čítal som dávnejšie takú radu, že treba založiť vo vlastných komentároch flamewar a ľudia sa hneď pridajú
» www.tripujemsi.tumblr.com