ma fakt nasralo, ze pisem blog//nech uz je akokolvek zly // trapim sa s nim a nakoniec si ho nikto neprecita! To preto, ze ich je tak vela a nestiha nikto alebo preto, ze ma pomylenu predstavu- ze su tam uz len blbosti? mozne to je ale no nasralo ma
no tak blog ako blog ak niekto v blogu vysvetluje aky rozdiel je medzi hrubim a tenkym crevom tak vies ako ale ja si sem tam blogi precitam. aspon tak po troske a halvne tych co mam v priatelov no tych si obzriem ale nemam v tom prehlad. mi musi kazdy poveda oznamit. mam novy blog. ale je dobre ze su ak sa fest nduim na praxi tak su blogi proste bozske
vopred upozornujem ze som si necitala vase nazory pred mojim lebo sa mi nechce
to sa tu uz viac krat rozoberal ze takmer nikto nepise komentare ja ked si uz daco precitam vzdy napisem komentar ale kazdy nie je ja .. a preto sa tu diskutuje aj o tom bodovani blogov aj mna to obcas sere ze sa nedavaju komentare komentare maju hlavne a skoro len ti co su tu najviac prezentovany a kto ma plllllnuuu prdel kamaratov asi tak
blogov je tu dost to je pravda, ked si niekto precita blog nemusi hned nechat aj koment to je ties pravda, tak spravte to bodovanie nech je Peb stastna!
Ja ctam blogy uz menej,lebo tam len zriedka je cosi dobre,a j ked nektore stoja za to peace
Ja čítam len blogy od ľudí, ktorých už poznám, že to bude kvalitka keď si to prečítam ( Gabosh, Mayo, Cts_w, Tomas, Digitalko, Tashira atd...) ostatných cítam podľa toho nakoľko ma zaujme nadpis.
Ale štve ma, že najviac komentárov mávajú najsprostejšie články o ničom. A tie hodnotné ich majú málo... Čo už, taký je svet... Čím väčšia hovadina, tým viac komentárov...
presne...najdrbnutejsie blogy maju najviac komentov...nechcem si teraz robit reklamu, ale zalozil som si druhy ucet a zatial mi nikto nedal k blogu jediny koment...a to ma stve, lebo trufnem si povedat, ze to az take zle nie je!
Ja čítam len blogy od ľudí, ktorých už poznám, že to bude kvalitka keď si to prečítam,ostatných cítam podľa toho nakoľko ma zaujme nadpis.tento nazor zdielam aj ja....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to sa tu uz viac krat rozoberal ze takmer nikto nepise komentare ja ked si uz daco precitam vzdy napisem komentar ale kazdy nie je ja .. a preto sa tu diskutuje aj o tom bodovani blogov aj mna to obcas sere ze sa nedavaju komentare komentare maju hlavne a skoro len ti co su tu najviac prezentovany a kto ma plllllnuuu prdel kamaratov asi tak
Ja ctam blogy uz menej,lebo tam len zriedka je cosi dobre,a j ked nektore stoja za to peace
Ale podobne, tam, kde viem, že nájdem kvalitu, vyhľadávam sama a aj komentujem ak to za to stojí /a ak mám čo povedať/
ja s komentami nemam problem, blogy moc necitam, to je pravda, ale ak nahodou, tak koment dam. ci uz pochvalu, alebo kritiku...
Ale štve ma, že najviac komentárov mávajú najsprostejšie články o ničom. A tie hodnotné ich majú málo... Čo už, taký je svet... Čím väčšia hovadina, tým viac komentárov...
Je to take smutne a demotivujuce cokolvek pisat dalej.