@jingsavv neviem neviem, anonymizér je fajn ak stránka blokuje IPčky zo Slovenska, tak anonymizér ťa tam pustí (@mauinka anonymizér je software alebo webstránka, kde naťukáš kam chceš ísť čiže napr. www.facebook.com alebo www.pokec.sk a ono ťa tam pustí s anonymnej IPčky), ale pochybujem, že anonymizér funguje aj opačne - že oklame komp v ktorom sa nachádzaš, alebo vlastne možno hej (mení url pritom?)
kto tu použil anonymizér niekedy? (ja som to nikdy nepoužil)
ked nam raz za cas bloknu facebook alebo ine portaly, tak automaticky bloknu vo vsetkych vyhladavacoch aj heslo "proxy" co je vtipne, ze rataju so vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo pouzivat svoj laptop
kto tu použil anonymizér niekedy? (ja som to nikdy nepoužil)
Pohladam aj link.
A @tomas , dík za vysvetlenie
» www.hcidata.info/host2ip.cgi...
do políčka "Host name" zadáš adresu napr www.facebook.com
a hore ti vyhodí detaily, teba zaujíma IP.
A pripojíš sa tak, že dáš dve lomítka // a potom tú IP. Napr facebook má 69.63.187.17
Takže na facebook sa pripojíš ako //69.63.187.17
Na FB mi to šlo, ale Pokec štrajkoval.
Možno to pôjde, ale nič neručím, skôr je to pokus.
@Jingsavv no keď zakážu anonymizéry tak sa budú viac používať klasické proxy servery čo je aj tak lepšie
u nás na škole tiež niekedy blokujú stránky, tam to robia priamo na servery takže nepomôže ani pripojiť vlastný book do siete
a potom ked to spraivli lepsie tak som dosiel na to ze blokli IE tak som si stiahol cez FTP server instalacku mozilly a fachal
takze podla mna ide len o to aby to ludia skusali a nasli si dierky
potom uz su zlozitejsie finty na to napr. prepisovanie hosts ci inych suborov
@ink @lamalamaduck ďakujem veľmi pekne, skúsim budúci pondelok teda