Ahojte ... Ma tu niekto skusenosti/resp. by mi vedel poradit v tomto smere? Chcela by som si dat blond farbu(nie zosvetlovac/peroxid) na cervene vlasy .. Na aku farbu by mi to chytilo? Dakujem
@daarkness v albume mam fotku s popisom " a uz je po cervenej" tak to dopadlo ked som si dala na vymytu cervenu zosvetlovat.Bola som dost prekvapena ze mi to tak dobre zosvetlilo
@demoniqangel@candy36@kamilxx ... dakujem VAm za rady :- ) ... a ten syoss zosvetlovac velmi nici vlasy? teda nechcela by som si ho dal na cele vlasy :- )
@daarkness no dievča zlaté ono je to naťažko...v podstate áno, chytí ti to na oranžovú,ale treba rátať s tým, že keď to odperoxidujš a bars aj budeš mať chvílu oranžové, bude sa ti to vymývať a tak o 2 týždne to bude proste škaredé, vyblednuté,neoranžové, ale proste len odperoxidované. Príkladom je moje ombre, kde z čistočervenej mi kaderníčka odperoxidovala konce, aby boli oranžové ..a áno, 2 týždne pohoda,ale potom to vyzeralo hnusne vypelichano, tak si to just teraz musím ešte farbiť aj na oranžovo síce je to pekné aj všetko,ale vlasy ti to doničí veľmi kvalitne, tak si to zváž predtým než do toho pojdeš a hlavne rátaj s tým, že to bude rýchlo pelichať, ešte rýchlejšie ako samotná červená.
@daarkness padajú mi mega našťastie ich mám celkom husté, takže ešte niesom plešatá,ale už by som proste do toho fakt nešla stačí keď počkáš, kým to uschne a možeš na oranžovo,ale je to drahá sranda.. povedzme že oranžová manic panic/directions ťa výjde 15€..a za týždeň, 2 ju máš aj tak vymytú.. takže ak chceš investovať, okej ale leze to do peňazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale keď som nosila zelenú, používala som Syoss zosvetľovač...a bol asi najlepší, aký som mala