Chcela by som modré vlasy, lenže mám obavy, že to nebude vyzerať práve najlepšie.......budem rada za názor aj rady od vás, či mi modrá pristane. Skúsila som aplikáciu na zmenu farby a dala do profilu foto, ako by to vyzeralo.
Rýchlo sa ti vymyje, po pár dňoch budeš vyzerať ako vodník a neskôr ako by si mala na hlave slamu. Všetky takéto farby typu purpur, modrá, zelená nevydržia dlho, čiže je s tým kopec roboty úplne zbytočne.
značka je úplne jedno, vymývajú sa tak či tak, sú to farby ktoré velmi málo ludí nosí dlhodobo práve kvôli tomu, že starostlivosť o také vlasy je značne nročná
Nedávaj si modré... vyzerá to dobre len na oko... v skutočnosti tie farby nie sú také pekné... podľa mňa najlepšia farba je červená mimo prirodzených. Prípadne taká tmavá čierna s veľmi jemným odtieňom fialovej...
@3 manic panic modrá vydrží tak dve umytia, directions asi tak podobne, ale nie, že sa ti to vymyje do bielej, ale zostane to tak hnusne vyblednuté, a musíš si to znova dať, aby to bolo zase pekné... ono modrá je super, ale len tesne po tom ako si ju dáš na hlavu, plus na dĺžku vlasov ako máš ty asi minieš celú krabičku, takže po každých dvoch umytiach si budeš musieť kupovať novú (teda, ak ti nebude vadiť, že to vyblednuté vyzerá zle - lebo naozaj vyzerá!)
toto som ti len chcela povedať veci, ktoré mne pred tým nikto nepovedal ale ja som mala už všetky farby taká fialová od manic panic, tušim ultraviolet (alebo nejak tak sa to volalo) sa vymývala do celkom peknej farby ale to bola asi jediná z nich
Práveže mne sa tá vymytá modrá páčila ešte viac než čerstvá keď som mala, páčilo sa mi že sú tak rôzne vyblednuté od modrej, zelenej až po bielu, ale ja rada vyzerám ako vodník
alex ma pravdu, je to pekne tak tyzden, modra sa zmeni na zelenu, pripadne zeleno zltu divnu a z vlasu sa modra dostava najtazsie, mne sa napriklad nikdy nepodarilo dostat ten pigment prec, dalo sa to iba prekryt inou tmavsou farbou, v mojom pripade to bola hneda a ked som sa znova neskor odfarbovala, pod tou hnedou bola zelena
podla mna by si mala o tom este dalsie dva fora a 3 fotoalbumy zalozit, kazdy predsa vie, ze najdolezitejsi faktor pri rozhodovani o uprave svojho vzhladu je nazor cudzich ludi z internetu
@25tiger1@11 nie, vôbec, ono úplne sa ti to nikdy nevymyje, ale určite to nezostane na vlasoch, také aby si to nemusela farbiť - bude to iba také nepekné vyblednuté..
Ak ti ide o neprirodzenosť a pozornosť, tak určite áno. S modrými vlasmi určite nebudeš pôsobiť seriózne, tak musíš zvážiť fakt ako to ovplyvní tvoju terajšiu, alebo budúcu prácu. Nie všade sa to toleruje, ale tiež je to veľmi individuálne. Najdôležitejšie pri takýchto vlasoch je nepodceniť styling, a vždy byť na 100 % upravená, inak to nevyzerá dobre. Môj osobný (úplne nestranný) názor je taký, že to bude krok vedľa a nebude sa ti to hodiť (hodnotím podľa fotky). Ale si mladá, tak je to ospravedlniteľné, dalo by sa to to uhrať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A to je modrá moja najobľúbenejšia farba.
toto som ti len chcela povedať veci, ktoré mne pred tým nikto nepovedal ale ja som mala už všetky farby taká fialová od manic panic, tušim ultraviolet (alebo nejak tak sa to volalo) sa vymývala do celkom peknej farby ale to bola asi jediná z nich
ale ak si tú modrú potom dáš, tak sem daj fotku
kazdopadne, ak ta to laka, urob to, je to fun