Nedávno v škole cez prax mal náš učiteľ pustenú hudbu, hovoril, že je to blues. A celkom sa mi to zapáčilo tak sa chcem spýtať či nepoznáte nejaké dobré skupiny, interpretov tohto žánru. Ďakujem
Eric Clapton perfektný, úžasný ďalej Chuck Berry, BB King, John Lee Hooker, a aj Rolling Stones majú niektoré bluesové pesničky....perfektná bluesova speváčka Janis Joplin a tak...ja mám veľmi rada blues
ja sa v tejto hudbe nevyznám, ale na jeseň som bola na koncerte týchto a boli strašne fasa. aj keď neviem, či je to blues ako sa patrí podľa definícií a tak..
@transplantovana tak tak ja som ich prvýkrát videla úplne náhodou a hoci to bolo celkom dávno, na také niečo sa fakt nedá zabudnúť. na ten spôsob, ako spieva... tak... hundravo? ako by si to pre seba brblal a presviedčal sa, že to tak nie je... neviem, vieš nájsť nejaký priliehavýí výraz?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov