Zaujimava vec, trosku mi to pripomina stare doby Deep Purple. V kazdom pripade, nejak sa roztrhlo vrece s kapelami znejucimi ako zo 70tych. Za vse spomeniem napr Ghost BC
@sob3k mne tak trochu pripomínajú Led Zeppelin,keď si vypočuješ little sun,ako keby si počúval ženskú verziu zeppelinov. Ale inak sú výborní,len v rockovej hudbe sa proste už asi nedá objaviť niečo nové,čo by odštartovalo nejaký nový trend,všetko je len recyklovanie tej klasiky. Hudobníci ako Presley,Hendrix či Cobain dali tie základy a súčasná generácia to len upgraduje.
@riddler Aj tych no... Ono, psychodelicky rock mal velmi silny vplyv v tom obdobi a toto je nieco na ten styl. Na druhej strane, tato cista linia sa mi pozdava daleko viac ako napr Nu metal.
Spevacka mi hlasom pripomina Janis Joplin (co je velke plus), kym ich zvuk znie ako svieza a originalna kombinacia psychedelickeho blues-rocku (Cream, Hendrix, Blue Cheer), hard-rocku a heavy metalu zo 70. rokov (Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath) a "niecoho" na styl Hawkwindu.
@riddler Zaklad čo sa tyka gitary je blues a hendrix, mixuju od soulu cez psych. rock, občas mi to pripomina speed rock ako od deep purple a pritom maju aj tak odlišitelny zvuk takže by som to nenazval recyklaciu. Každy štyl vychadza z ineho, nejakeho predchodcu, a keď je ten predchodca uplne dokonalý, netreba pridávať veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov