Chcem kúpiť GTR s ročníkom 2003 do 14 000. Problém je v tomto že na Slovensku nieje ani jeden majiteľ ktorý by mal záujem o predaj. Za to v Nemecku je ich pár OG ale cenovka stúpla na 20 000. Niekto kto má známosti ?? Prípadne nejaké rady ??
@nightrain to najkazivejsie auto si neviem z kade zobral ... A ak už ideš súdiť auto podľa roku výroby tak si v prvom rade prejdi parametre aby si mohol súdiť legitímne
Cena toho auta myslim ze bude klesat len v pripade, ze ho budu majitelia rozjebavat. Co teda nakoniec aj tak zaplatis 20 litrov v konecnom dosledku ked ho budes davat dokopy. Je to ikona a viem o nej aj ja, co sa do aut vyznam uplne minimalne. Byt tebou, setrim dalej, alebo idem do niecoho ineho. Ked tak pozri este cechy ak si uz nepozeral, ale co som zbezne omrkol stranky tak ledva najdes verziu GTR, nie to este 2003.
@gucceine prosím ťa vedúci. nekupuj si takú sprostosť. blbosť totálna. kúp si napríklad zo zahranicia radšej mercedes. Ja mám poslednú verziu mercedes CL 550, tosa nedá s nijakým bmw porovnať bratu. s audinou už tobôž nie. načo ti je bmw m 3. tipujem, že skočila dáka lacná stočenka, búračka, a nevieš sa dočkať. (nekupuj to ) radím ti (ako v dobrom) kamarat si v tieto dni kúpil staré mercedes CLS. kamaride to má neskutočne nadčasový dizajn. nádhera takže tak
ak nemáš na poriadne auto tak načo špekuluješ ? Nezabudni na servis že to je dosť drahé a keď to budeš kombinovať s náhradou čiže fake diely tak to už potom nepredáš. Auto z roku 2003 dnes nikoho nezaujíma a toto auto držia iba tí ktorý to majú ako hobby a "čačkajú si ho" . na tvojom mieste uvažujem ekonomicky nakoľko si chceš to auto (dajaké) užiť Ale je tu ešte jedna možnosť ty si vlastne z východného bloku čiže tam sa merajú cicíky podľa značky auta takže potom ti neviem moc pomôcť
@vreskot000 chalan chce M3 GTR a ty mu radíš CL / CLS. Si riadne odveci
Akokeby sa pýtal na vhodnú bežeckú obuv a ty mu poradíš lakovky k obleku.
@Gucceine vieš vôbec čo chceš? prečo chceš práve M3 GTR? chceš ho na machrovanie alebo ako hobby auto o ktoré sa budeš a dokážeš poriadne postarať?
Ďalšia vec: je ich málo a čo sú tak ako vravíš okolo 20k a ty chceš do 14k, zabudni a ak by sa ti aj podarilo kúpiť dáke do 14k tak to neskôr riadne olutuješ. Buď si našetri a kúp zachovalý kus alebo kašli na to a kúp štandardnú M3 prípadne obyčajnejší model 3-serries.
@nabuchodonozzor na otázku si si aj sám odpovedal keďže ako si zmienil je ich málinko a nie je to Mko ako tucet ďalších. Keďže chcem GTR a nie len M3 tak by som chcel ( teda mám v pláne ) ďalšiu investíciu.
A s tou cenou ste neviem z kade prišli že len 20 000
@nabuchodonozzor nie neporadil som mu odveci. poradil som mu to čo mám ja. ja mam 450 konový mercedes v plnej výbave. vzduchový podvozok, panoramaticke sklo. bol som na autosalone v nitre minulu sobotu. tomu sa nevyrovná žiaden bavorák, hoci otec má X6, to je pravda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Akokeby sa pýtal na vhodnú bežeckú obuv a ty mu poradíš lakovky k obleku.
@Gucceine vieš vôbec čo chceš? prečo chceš práve M3 GTR? chceš ho na machrovanie alebo ako hobby auto o ktoré sa budeš a dokážeš poriadne postarať?
Ďalšia vec: je ich málo a čo sú tak ako vravíš okolo 20k a ty chceš do 14k, zabudni a ak by sa ti aj podarilo kúpiť dáke do 14k tak to neskôr riadne olutuješ. Buď si našetri a kúp zachovalý kus alebo kašli na to a kúp štandardnú M3 prípadne obyčajnejší model 3-serries.
A s tou cenou ste neviem z kade prišli že len 20 000
Btw. Boli už aj taký čo mi radili BRZko