No jednu noc nespat nie je problem ked je daka akcia, tak tych 40 hodin by mohlo byt... Na dozvukoch som teraz bol dve noci, ale schrupol som si obidve par hodi Keby som vedel, drzim rekord
no ja som zažil vážny extrém. Toto leto sme sa s pár kamošmi rozhodli, že zmeníme denný režim a budeme chodiť von v noci a cez deň spať.
Ibaže do toho sa mi priplietla robota ktorú som nemohol odložiť, takže som celý deň makal v tých horúčavách a v noci sme behali po vonku. Spával som síce cca 3 hodiny, ale po 4 nociach mi z toho doslova jebalo. Neodporúčam nikomu...
No, ja som mala vkuse nejake 2 noci bez spanku.......proste ze rano som vstala, potom som nespala noc+den+noc a rano som zaspala....a jeden taky mierny extrem bol, ked som bola 2 tyzdne na jednom zajazde, a tam som spala priemerne asi 3 hodiny na den......a si to predstavte 2 tyzdne tahat....ja som bola potom uz jak vypluta spongia !!! :o)a som dosla domov a som prespala asi 20 hodin :o) ale bolo supeeeeeer, chcela som to vyuzit ten cas naplno! :o)
jehe, cca 42 hodin, ale potom prisiel mikrospanok za compom, a bola to slusna sleha jak som to zapichol gebulou do klavesnice, heh, odvtedy taketo maratony prekladam aspon dvoma-troma hodinkami spanku. dobru noc
No nechcel by som mat take problemy. Ja aj keby som neviem ako najebany a unaveny, tak by som asi viac ako 10 hodin spat nemohol (samozrejme valat sa v posteli vydrzim aj cely den).
Nejaký osobný rekord som zatiaľ nezaregistrovala, ale tradične cez týždeň spávam tak 3 hodiny denne, a potom to dospávam v škole na prednáškach a nad písomkami
Ale po celých 24 hodinách bez spánku, dokážem potom prespať minimálne pol dňa
moja najdlhsia insomniacina trvala nieco malo cez 90 hodin. potom som odpadol a prespal 27
celu tu dobu som skoro vobec nejedol. iba som fajcil a sem tam slahol redbull schudol som 5 kil ... ale clovek ma dost hnusny pocit... ako keby sa vsetko dialo mimo neho trosku je divne cloveku vtedy... sa mi krutila hlava a mal som zalodok ako keby na vode ale je to zaujimava skusenost.. treba vyskusat, ale toto moje uz bol extrem pri ktorom islo o zdravie
ja som momentálne už 33 hodín hore... vypila som pár redbullov a je mi fajn... kamoška včera prišla s USA po 2 rokoch, tak sme trošku kecali no ešte stále na mňa nedoľahla únava...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale no dobve bolo
Ibaže do toho sa mi priplietla robota ktorú som nemohol odložiť, takže som celý deň makal v tých horúčavách a v noci sme behali po vonku. Spával som síce cca 3 hodiny, ale po 4 nociach mi z toho doslova jebalo. Neodporúčam nikomu...
Moje maximum okolo tych 30 hodin a mal som dosť
Inač som v nejakých novinách dávnejšie čítal, že je to dosť zdraviu škodlivé, napríklad, že vraj týždeň bez spánku je istá smrť či ako.
Nie ze by som to skusal...
Ale po celých 24 hodinách bez spánku, dokážem potom prespať minimálne pol dňa
celu tu dobu som skoro vobec nejedol. iba som fajcil a sem tam slahol redbull schudol som 5 kil ... ale clovek ma dost hnusny pocit... ako keby sa vsetko dialo mimo neho trosku je divne cloveku vtedy... sa mi krutila hlava a mal som zalodok ako keby na vode ale je to zaujimava skusenost.. treba vyskusat, ale toto moje uz bol extrem pri ktorom islo o zdravie