čo všetko by sťe boli schopný skonzumovať keby sťe boli v lese približne 200KM od najbližšieho osidleného miesta..a nemali bý sťe žiadne JEDLO ani PITIE...???
dáke rastlinky a hriby by som jedla .. určite by som si nechytila hada, netrieskala mu 5 minut balvanom po hlave a potom by som ho určite nejedla a ani tri kvapky zo slonieho lajna by som nepila ale ktovie, neviem povedať ako by som sa správala v takej situácii
Maximálne tak nejakú zeleninu, ovocie, hríby a tak (ovšem, ak by sa mi dostalo pod ruku). Dokonca by som bola schopná zjesť aj to, čo teraz bežne nejedávam. No a tam by to zrejme končilo, nezjedla by som absolútne nič, čo by sa hýbalo.
@flussica a ako by som si to urobil keby som nemal ohen? ale 200km od najblizsieho mesta? kebyže 20 tak možno by som prežil ale 200 je moc nie dakujem ja pekne zomriem v lese
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..kvak..
Aj dvesto by si presiel - kedze by si na zaciatku pravdepodobne nevedel, ako daleko si sa zatulal .
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
a bez jedla sa da par dni zit(nehovorim, ze lahko).
Hlási sa niekto ako dobrovoľník ??