bola som registrovana na istej stránke ,kde mali celkom dobry napad.. schvalia ti profil iba vtedy ak sa odfotis s papierom kde ja napisana ta webova stranka...cize nemoze dojst k tomu aby tam bol niekto fake po schvaleni profilu si moze tu fotku vym
navrhni to @tomas -ovi, aj tak uz vsetko na birdzi tak premakal, ze tu nema do coho pichnut a je z toho cely nestastny, lebo ho velmi tuzi zveladovat, ma na to denne vyhradenych niekolko hodin a uz tyzdne sa pocas tych vyhradenych hodin nudi, nakolko nema co robit
takze mu to povedz, isto sa potesi a zajtra to tu mame uz zavedene do praxe
radšej by som sem dal prrogram čo by porovnával fotky ludí s fotkami ktoré si chce niekto sem dať (ako profilové) a ak by bola nájdená moc veľká zhoda tak by to zrušil a nahlásil človeka (samozrejme len fotky ludí nie bársjaké somariny)
... dobre, viem že to tu už skôr budú manuálne kontrolovať
Síce to znie na 1.pohľad dobre.. Ale keď sa nad tým zamyslíš. Dobre,niekto sa odfotí s tou stránkou,ale aký to má zmysel keď to potom zmaže a môže si tam dať zas hociakú fotku. Hociakú fake fotku... Bola by to zbytočná práca.
da sa to ojebat roznymi programami a fejkom to nezabrani. odfotim sa, po schvaleni fotku vymazem a dam tam justina biebera a budem sa za neho vydavat. problem?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
takze mu to povedz, isto sa potesi a zajtra to tu mame uz zavedene do praxe
radšej by som sem dal prrogram čo by porovnával fotky ludí s fotkami ktoré si chce niekto sem dať (ako profilové) a ak by bola nájdená moc veľká zhoda tak by to zrušil a nahlásil človeka (samozrejme len fotky ludí nie bársjaké somariny)
... dobre, viem že to tu už skôr budú manuálne kontrolovať