Žena, ktorá je štíhla, vysoká, primerane nalíčená (špirála, trošku make-upu), sebavedomá, vie čo chce .... a môže o svojom princovi iba snívať??... Prečo sa s ňou muži boja nadviazať kontakt?? Alebo čo má spraviť, aby s ňou muži komunikovali ako s normál
neviem aj mna sa muži boja, ale ja si skôr myslim že to bude tým že som pre nich ohyzdná ....ale dobre, odteraz to budem brať tak že je to preto, že som príliž nádherná
Ja myslím, že keby som bola muž, mám tendenciu snažiť sa byť svojim spôsobom silnejšia a vševedúcejšia a mala by som v sebe prirodzený inštinkt byť tým, kto ženu ochráni a postará sa o ňu rád. Lenže.. keď toto všetko žena zvláda aj bezo mňa, nenašIEL by som vnútorné naplnenie tým pocitom, že niekomu takto môžem pomáhať. Vyzeralo by to, že si vo všetkom vystačí sama, tak načo treba dvoch tam, kde jeden je dosť?
niektore baby su az barz sebavedome, poznam nemalo takych ... niektore krajsie niektore menej, ale odpodzuju ma svojim spravanim .. myslia si ze mozu vsetko nie su mi vobec sympaticke, skor naopak... aale spat k otazke, co ma spravit ? podla mna ked sa k nej muzi neozyvaju tak nech sa ozve ona chlap potom vyciti ze aha zacala sa so mnou rozpravat alebo sa usmiala na mna abo co a ked nie je teply tak to opätuje
ale je rozdiel byť sebavedomá a namyslená... tak si to nemýľte... sebavedomá žena môže byť aj tá, ktorá toho veľa nenahovorí... hovorí len vtedy keď treba...
neviem preco, ale mam dojem, ze rozpravas o sebe a nenapadne sa tym pytas - preco ma vlastne muzi nechcu.. vela zien ma problem s muzmi, aj ja patrim medzi ne. skus najst odpoved v sebe a nieco zmenit.
Čítala som také názory, že niektorí muži nad tým rozmýšľajú tak, že tej sebavedomej žene, ktorá je akoby dokonalá a nič jej nechýba, už nemajú čo ponúknuť. Čo je blbosť, lebo čo je predsa každá žena bez muža...? Sama. Neexistuje nikto, kto by všetko zvládol sám...Čiže keď toto povie muž, asi sa jej bojí, keď jej ani nechce robiť spoločnosť. Alebo je mu silne nesympatická a zhnusená svojou nezávislosťou. Alebo to spolu súvisí a je to obe...proste ju nechce dostatočne...možno si muž myslí, že sebavedomá žena je sebavedomá, lebo má muža a už to nechce riskovať. samé nesympatické dôvody. Asi majú muži radi podriadenosť, keď sa jedná o ženy.
tak ako ktorí muži no.. ako ktorí sa boja a ako ktorí sebavedomie hrajú rozdelujme mužov do kategórii lebo nie sme všetci rovnaký ako sa zdá
mne osobne to žena uľahčí ak je "aktívna" komunikatívna sebavedomá mne to len uľahčí naopak, pri tichšej sa musím asi trochu viac snažiť aby naša komunikácia nezdochla.
@smejo1312 Ja viem, že muži by sa žien báť nemali Potom len ja asi nie som muž .. Ale nie, môj problém skôr spočíva v hanblivej povahe a v strachu z odmietnutia, preto sa ich bojím
Ja som si všimla, že mňa sa muži boja keď idem von na štekloch, pekne nahodená... Keď však idem do školy bez make-upu, bez opätkov, zakaždým ma zastaví niekto, kto si vypýta telefónne číslo....
Nájde sa taký, čo ťa bude mať rád aj s tvojim sebavedomím a nebude sa báť o teba bojovať. Takže na tvojom mieste by som nič nemenila, možno len prístup. Maj samu seba za výnimočnú a keď neprídu oni za tebou, nadviaž kontakt s nimi ty Už nie sme v stredoveku, aby sme čakali na princov, niekedy tomu musíš pomôcť sama(a keďže si sebavedomá ako píšeš, tak v tom nebude veľký problém).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
aj ked je to individualne
mna vela chlapov nema rado, lebo im nevravim to, co by chceli pocut
@n0win0u tak napr. mňa sa treba báť skôr keď v tej kuchyni SOM
neviem
@hawaitypek áno ja...
@forte hehe... aspoň som pomohla..
mne osobne to žena uľahčí ak je "aktívna" komunikatívna sebavedomá mne to len uľahčí naopak, pri tichšej sa musím asi trochu viac snažiť aby naša komunikácia nezdochla.
možno sa jej neboja, možno si len myslia, že je namyslená a nechcú s ňou komunikovať
Ženy sú ako jablká na stromoch...
Tie najlepšie sú na vrcholoch stromov...
Muži nechcú prísť k tým najlepším,
lebo majú strach, že spadnú a zrania sa...
Namiesto toho zbierajú jablká popadané
na zemi, napriek tomu, že nie sú až také
dobré, ale sú ľahko dostupné...
A jablká, ktoré sú na vrcholoch stromov si myslia,
že majú nejakú chybu...
No v skutočnosti sú ÚŽASNÉ...
Jednoducho musia byť len trpezlivé a musia čakať,
kedy ten správny muž príde...ten,
ktorý bude mať odvahu vyškriabať sa pre ne až na vrchol stromu