hmm, Peti a s rodičmi si sa o tom rozprával? Ak nie, tak im to povedz. Ani omylom to nie je prejav slabosti, naopak. Potrebuješ pomoc a kto iný ti najlepšie pomôže ako rodičia? A ak nie rodičia tak niekto dospelý, ktorému fakt veríš. Ty sa zdôveríš a oni ti to už pomôžu vyriešiť
aj mňa keysi prepadli pred rokom...nechodím tam, a keď som tam bola, musela som sa moc premáha´t aby som už len na na tú cestu čo vedie tam na to miesto kde mi to urobili išla...bála som sa a bojím sa už len ke´d vidím podobných ľudí ako oni tá čo ma prepadli, cítim vtedy veľkú úzkosť a je mi do plaču od toľkého strachu a tvedy maširujem domov čo najktratšou cestou....voľakedy som sa bála sprchovať sa na intráku lebo som sa bála že dojdu za mňou ale to ma už prešlo keď som s niekým už to necítim...pomohlo mi ubezpečovanie samej seba že mi neurobí nikto nič kým budem na ,,bezpečných miestach a s niekým lebo mna prepadli keď som bola sama a odvtedy von chodím len občas sama ale furt som s nikým teda snažím sa byť ždy s niekým
nechoď tam kde ťa zbili, vyhýbaj sa miestam kde by sa ti to prípadne mohlo stať. prípadne zájdi k psychologičke, nie je to hanba, bo máš z toho traumu a musí ti nejaký odborník pomocť. Držím ti palec nech sa nebojíš
ďalšie pri... som ticho. Nebudem sprostý, @petoo máš dnes krásny deň, nebudem vulgárny!
-radšej by som bol plešatý, ako niečofobik
Zober sa proste a choď. Ak sa nevieš donútiť, daj vedieť, schytím ťa za ruku a vyvediem ťa. Pokiaľ sa budeš trhať, vynesiem ťa v zuboch...
Keď ma cestou naserieš, priviažem ťa vonku na noc k stromu ako psa a buď ťa pojme od strachu a umrieš, alebo to prežiješ...
toľko liek na tvoju fóbiu.
ja som mal fóbiu z vody, kamoš ma skoro utopil. Fóbia sa síce nestratila, ale hravo skáčem do jazier a plávam si. Pokiaľ nemám pod sebou hlbokú vodu nejančím sa...
alebo iba socialnu uzkost-to je taky strach, ze sa bojis niecoho a nevies presne coho a nema ten strach konkretnu pricinu, len to niekedy niecim zacalo, napr. ze ta okjradli
...ja ta chapem...aj ja sa bojim ist, ale len na urcite miesta...teda vlastne na discoteeeky....maam totizto strach z novych ludi ... :/ ......ale uz som sa trochu prekonala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
P.S (sexi fotka)
@petoo , aj chodim na taekwondo
V podstate je to to isté, keď už, ona by kastrovala bez narkózy
Keby si nebýval v Nových Zámkoch až, tak by sme šli von spolu
ja sa nebojím...
-radšej by som bol plešatý, ako niečofobik
Zober sa proste a choď. Ak sa nevieš donútiť, daj vedieť, schytím ťa za ruku a vyvediem ťa. Pokiaľ sa budeš trhať, vynesiem ťa v zuboch...
Keď ma cestou naserieš, priviažem ťa vonku na noc k stromu ako psa a buď ťa pojme od strachu a umrieš, alebo to prežiješ...
toľko liek na tvoju fóbiu.
ja som mal fóbiu z vody, kamoš ma skoro utopil. Fóbia sa síce nestratila, ale hravo skáčem do jazier a plávam si. Pokiaľ nemám pod sebou hlbokú vodu nejančím sa...
Asi aj tebe pomôže takáto medecína.
takze v zivote nikdy nemal ziaden panicky strach a potom treba tak aj verit jeho diskusiam nakolko sa na tuto temu nezartuje